Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20.00

2 καλέσματα : 1 2

(αναβολή) Συγκέντρωση - μικροφωνική ενάντια στην κρατική καταστολή

Αναβολή συγκέντρωσης στα Εξάρχεια

Αναβάλλεται για σήμερα λόγω βροχής, η εκδήλωση-μικροφωνική κατά της κρατικής καταστολής και μεταφέρεται για την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 8μμ στην πλατεία Εξαρχείων.

κάλεσμα : Κάτοικοι, συλλογικότητες και κοινωνικά εγχειρήματα

πηγή : https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=...


ΔΕΝ ΕΙΝ' ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΝ ΕΙΝ' ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Κάποιοι πίστεψαν ότι οι εκκενώσεις των ελεύθερων ανοικτών καταλήψεων ήταν απλώς η στάχτη στα μάτια της κοινωνίας ενόψει της ψήφισης νέων φορολογικών νόμων. Η καταδρομική όμως επίθεση της αστυνομίας στην Πλατεία Εξαρχείων για δύο συνεχόμενα βράδυα καθώς και η συνεχής καταστολή ενάντια σε όποιον αναπνέει άλλο οξυγόνο από αυτό που διοχετεύουν τα ΜΜΕ, αποδεικνύουν την ολομέτωπη επίθεση ως κεντρική επιλογή του κράτους απέναντι στις εστίες αντίστασης και «ανομίας» στον ολοκληρωτισμό που ήδη είναι εδώ. Οι απρόκλητες προσαγωγές περαστικών με εμφάνιση που δεν άρεσε στα όργανα καταστολής, η βίαιη συμπεριφορά χωρίς καμία διάκριση, η τρομοκρατία απέναντι σε κατοίκους και θαμώνες, είναι τα τελευταία δείγματα γραφής μίας πολιτείας που φοβάται και χρησιμοποιεί τη μέθοδο της καταστολής μέσω του φόβου.

Τα Εξάρχεια είναι μία γειτονιά που γνωρίζει καλά τι σημαίνει αντίσταση αλλά και καταστολή και γι' αυτόν τον λόγο ο φόβος είναι άγνωστη έννοια στους κατοίκους τους. Το σχέδιό τους είναι καταδικασμένο να αποτύχει.

Δεν τρομοκατούμαστε, οικειοποιούμαστε τους δημόσιους χώρους

Απαντάμε συλλογικά με αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα

διοργάνωση : ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...