Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 στις 9.00 πμ

Δικαστήριο για την υπόθεση της ΕΟ Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

Στις 8/10 στο στρατοδικείο των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού ξεκίνησε η δίκη για τις υποθέσεις των παγιδευμένων δεμάτων, των συλλήψεων στις 4/12/2010, των συλλήψεων στα σπίτια στη Ν. Ιωνία Βόλου και Χολαργού στις 14/03/2011 και της ένοπλης συμπλοκής στην Πεύκη που είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη του Θεόφιλου Μαυρόπουλου στις 18/05/11.

Είναι ένα στρατοδικείο που θα καταδικάσει τους συντρόφους μας σε πολυετή κάθειρξη κάνοντας φανερό πως το δόγμα της μηδενικής ανοχής τους περιλαμβάνει όλους. Πρώτα όσους επιτίθενται με στο σύστημα προκαλώντας ρωγμές στην κανονικότητα και έπειτα όσους αντιστέκονται στην καπιταλιστική βαρβαρότητα με κάθε άλλο μέσο.

Η δική μας αλληλεγγύη στους συντρόφους - μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς FAI/IRF είναι δεδομένη όπως και στους αναρχικούς που διώκονται χωρίς να έχουν καμία σχέση με την οργάνωση.

Στεκόμαστε συνειδητά στο πλευρό των αναρχικών που αγωνίζονται για την καταστροφή του κράτους και του κεφαλαίου, που μάχονται για την ατομική και συλλογική ελευθερία.

Υψώνουμε πύρινες γροθιές στους αντάρτες που γκρεμίζουν τα κάγκελα και τα τείχη της φυλακής με το λόγο τους -και όχι μόνο- που δραπετεύουν από την απάθεια και την αδράνεια, από την υποταγή και τη μιζέρια και συνεχίζουν…

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

http://saspf.squat.gr/

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...