Τρίτη 5 Μαρτίου 2013 στις 17.00

Εκδήλωση: Εμπειρία και προοπτική των αγώνων των εργαζομένων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Τρίτη, 5 Μαρτίου, 5μ.μ.

Προπύλαια, Αμφιθέατρο Αργυριάδη

Εμπειρία και προοπτική των αγώνων στα ΑΕΙ-ΤΕΙ

σχέδιο Αθηνά, «διαθεσιμότητες», «εφεδρείες», οργανογράμματα, αξιολόγηση, ιδιωτικοποιήσεις, μαζικές απολύσεις

Αποτιμούμε τη μεγάλη απεργία στα ΑΕΙ-ΤΕΙ

Συζητάμε την προοπτική των αγώνων μας

Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για καλύτερη οργάνωση στη νέα φάση των κινητοποιήσεών μας ενάντια στην κατάλυση κάθε έννοιας κοινωνικού και πολιτικού δικαιώματος και την πλήρη απαξίωση της εργασίας και της ζωής μας

Τη συζήτηση ανοίγουν συνάδελφοι-απεργοί από Πάντειο, Γεωπονικό, ΕΜΠ, ΑΣΚΤ, ΤΕΙ Αθήνας, ΤΕΙ Πειραιά, Φοιτητές από ΕΚΠΑ, Συνάδελφοι-απεργοί από το υπόλοιπο δημόσιο

Και τη συνεχίζουμε όλοι εμείς

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνουμε την Τρίτη, 5 Μαρτίου, 5μ.μ., στα Προπύλαια (Αμφιθέατρο Αργυριάδη), με θέμα «Εμπειρία και προοπτική των αγώνων στα ΑΕΙ-ΤΕΙ ενάντια στην πολιτική απαξίωσης της εργασίας και της ζωής μας».

Η εκδήλωση θα θέλαμε να είναι για όλους εμάς μια ευκαιρία:

- Να αποτιμήσουμε τη μάχη που δόθηκε στα ΑΕΙ-ΤΕΙ.

- Να ανταλλάξουμε τις εμπειρίες μας από την πολυμορφία που είχε η οργάνωσή της, τόσο στον κάθε εργασιακό χώρο (οργάνωση καταλήψεων, κοινή δράση με άλλα κομμάτια της πανεπιστημιακής κοινότητας, κλπ. ), όσο και ευρύτερα (διαδηλώσεις, παρεμβάσεις στην Ο.Δ.Π.Τ.Ε. και την ΑΔΕΔΥ, συντονισμός-κοινή δράση με τους απεργούς του υπόλοιπου δημοσίου τομέα, κλπ.).

- Να αντλήσουμε τα συμπεράσματα που θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στη νέα μάχη που ανοίγει με το σχέδιο «Αθηνά», τα οργανογράμματα, την αξιολόγηση, τις ιδιωτικοποιήσεις, τις μαζικές απολύσεις, κ.α., ενώ ακόμη δεν έχει κλείσει η προηγούμενη και οι βαρύτατες συνέπειές της για τους εργαζόμενους των ΑΕΙ-ΤΕΙ.

- Να διερευνήσουμε τις προϋποθέσεις για την καλύτερη οργάνωση της νέας φάσης των αγώνων μας ενάντια στην κατάλυση κάθε έννοιας κοινωνικού και πολιτικού δικαιώματος και την πλήρη απαξίωση της εργασίας και της ζωής μας, στην κατεύθυνση της ικανοποίησης των δικών μας αναγκών και επιθυμιών.

πηγή : email που λάβαμε στις 2 Μάρτιος 21h