Κυριακή 7 Απριλίου 2013 στις 20.30

Προβολη ντοκιμαντερ‏: Samsara


http://micropolis-socialspace.blogspot.gr/

micrexocine200ex9@hotmaiexl.gr

ο χωρος βρισκεται θεσσαλονικη, κεντρο, βενιζελου με βασ. ηρακλειου 18

[προωθηστε ελευθερα]

ομαδα προβολων ''microcine''

ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ ( ''MICROCINE'')

Οι προβολές ταινιών και κινηματογραφικού υλικού δεν είναι κάτι καινούργιο για το μικρόπολις. Φέτος και ειδικά τους τελευταίους 6 μήνες ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια με μια νέα ομάδα. Υπάρχει θέληση, μεράκι και όρεξη για καλό κινηματογράφο. Για κινηματογράφο που έχει κάτι να μας πει και να μας δώσει. Για κινηματογράφο που πιθανόν να έχουμε και εμείς κάτι να του προσφέρουμε μέσα απ' την προσπάθειά μας. Για κινηματογράφο που θα μας δώσει τροφή για ψυχαγωγία, κουβέντα, σκέψη, διάδραση.

Η επιλογή του μικρόπολις για την στέγαση της ομάδας δεν είναι τυχαία. Οι περισσότεροι είμαστε κομμάτι του χώρου εδώ και καιρό. Επιλέγουμε συνειδητά το ομαδικό πνεύμα και υποστηρίζουμε στην πράξη ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Η συμμετοχή στην ομάδα είναι ανοιχτή με βάση την άμεση δημοκρατία και την αυτοοργάνωση. Συμμετέχουμε αυτόβουλα, ισότιμα και ο καθένας με βάση τις ανάγκες και την διαφορετικότητά του. Οι αποφάσεις παίρνονται στην ανοιχτή συνέλευση της ομάδας (κάθε 3η Κυριακή του μήνα, 19.00, στον χώρο του καφέ). Οι δράσεις πραγματοποιούνται από εμάς τους ίδιους.

Πέρα απ' τις υποχρεώσεις μας προς την ομάδα έχουμε να προσφέρουμε και στο μικρόπολις. Αναλαμβάνουμε ατομικά πχ κάποια βάρδια στο καφέ και συμμετέχουμε περιοδικά στην διαχειριστική και στην γενική συνέλευση του μικρόπολις και στις αποφάσεις τους.

Επίσης έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε προσπάθεια να φτιάξουμε αρχείο ταινιών. Όποιος θέλει μπορεί να προσφέρει και σε αυτό. Η ταινιοθήκη αυτή λειτουργεί δανειστικά και φιλοξενείται στην βιβλιοθήκη - βιβλιοπωλείο του μικρόπολις.

[επικοινωνία με την ομάδα: microcine2009@hotmail.gr / περισσότερα για το μικρόπολις: http://micropolis-socialspace.blogspot.gr/]

Ομάδα ''microcine''

πηγή : email που λάβαμε στις 5 Απρίλιος 11h