Κυριακή 19 Μαίου 2013 στις 12.00

2 καλέσματα : 1 2

(Αναβολή) Μηχανοκίνητη πορεία προς τις φυλακές Διαβατών

Η πορεία της Κυριακής 19 Μαίου 2013 στις 12.00 αναβάλλεται!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη μηχανοκίνητη πορεία προς τις φυλακές Διαβατών της Κυριακής 19/5 που αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μαζί με συλλογικότητες και καταλήψεις της πόλης. Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ως Ανοιχτό Συντονιστικό Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού αποφασίσαμε χθες να αναβάλλουμε την πορεία που καλέσαμε.

Την Παρασκευή που αποφασίσαμε για την μηχανοκίνητη είχαμε κάποια δεδομένα, όπως την στήριξη των συλληφθέντων ως προς τη δράση, καθώς και στήριξη από άτομα της Χαλκιδικής που επιθυμούσαν να έρθουν στη δράση. Από τη Δευτέρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν και υπήρξε επικοινωνία με το ανοιχτό συντονιστικό για τη ματαίωση της δράσης.

Από την πλευρά μας θεωρούμε την αλληλεγγύη στους συλληφθέντες δεδομένη. Παρ" όλα αυτά δε μπορούμε να μην αφουγκραστούμε την επιθυμία των ίδιων των ανθρώπων και συνεπώς δεν θα πραγματοποιήσουμε τη συγκεκριμένη δράση.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία με το ανοιχτό Συντονιστικό Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στείλτε μαιλ στο no.gold.thess@espiv.net

πηγή : http://nogoldthess.espivblogs.net/2013/05/16/...


Τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια τρομοκράτησης και εκφοβισμού όσων αντιστέκονται στην λεηλασία της φύσης και των ζωών τους που ήδη έχει ξεκινήσει στις Σκουριές Χαλκιδικής. Το δίδυμο μπάτσων και δικαστών σε σύμπνοια με την εταιρεία, απέναντι σε κάθε δράση που έχει κάποιο κόστος για αυτούς, επιδίδονται σε εκδικητικές ενέργειες προς τους 2 κρατούμενους (χωρισμός σε διαφορετικές πτέρυγες λόγω της κινητοποίησης των κατοίκων της Χαλκιδικής τη Πρωτομαγιά, μη επικοινωνία κατά τον προαυλισμό) και απειλές για τους υπόλοιπους 18 κατηγορουμένους με στημένο κατηγορητήριο.

Το κλίμα που στήνεται δεν περνά στην απέναντι πλευρά. Όσοι αντιστέκονται αρνούνται να κάνουν διαπραγμάτευση του αγώνα τους με τους διώκτες τους και στέλνουν το μήνυμα: όλα η τίποτα.

Το Ανοιχτό Συντονιστικό Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού καλεί στη μηχανοκίνητη πορεία από την Θεσσαλονίκη προς τις φυλακές Διαβατών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μάη στις 12.00, με προσυγκέντρωση στο πολυτεχνείο.

Όσοι/ες ενδιαφέρονται για μεταφορά με λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη προς τις φυλακές μπορούν να στείλουν email με τα στοιχεία τους στο no.gold.thess@espiv.net

Αλληλεγγύη στους διωκόμενους.

Άμεση απελευθέρωση των 2 προφυλακισμένων.

Κανένας αγωνιστής στα χέρια του κράτους.

Ανοιχτό Συντονιστικό Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού

website: nogoldthess.espivblogs.net

twitter: nogoldthess

πηγή : email received on 11 Μάιος 18h