Σάββατο 18 Μαίου 2013 στις 18.30

Εκδήλωση Κρίση, συγκυρία & Οργανωμένη Αναρχική απάντηση

Μετά απο 4 χρόνια οικονομικής κρίσης, κι ενώ η ζωή των καταπιεσμένων χάνει καθημερινά την αξία της, έχουν κάνει την εμφάνισή τους όλοι οι μπαλαντέρ της πολιτικής εξαπάτησης, φορώντας είτε τη γραβάτα του κυβερνητικού νεοφιλελευθερισμού, είτε τα πουκάμισα του αντιπολιτευόμενου ρεφορμισμού, ή ακόμα τις στολές των ναζιστικών ες-ες.

Το επανασταστικό κομμάτι του κοινωνικού κινήματος, μέσα σε αυτές τις συνθήκες οφείλει να διαμορφώσει τους όρους για την πολιτική και οργανωτική του έκφραση. Να ανακεφαλαιώσει τα κοινωνικά κινήματα και τις χιλιάδες φλέβες αντίστασης σε ένα ενιαίο σώμα αντεπίθεσης ενάντια στην εξουσία κράτους - κεφαλαίου, τον ρεφορμισμό και τον εθνικισμό.

Οι αναρχικοί συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των κοινωνικών αγώνων, διαμορφώνοντας παράλληλα τους όρους για τη δημιουργία της δικής μας οργάνωσης, στο δρόμο για την συγκρότηση της Αναρχικής Ομοσπονδίας.

Ανοίγουμε το διάλογο λοιπόν πάνω στην Κρίση, την πολιτική συγκυρία και την οργανωμένη αναρχική απάντηση, το Σάββατο 18 Μάη στις 18.30 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στη συζήτηση συμμετέχουν οι Αναρχικοί για την Κοινωνική Απελευθέρωση [Αθήνα], η Ελευθεριακή Πρωτοβουλία No Man's Land [Πάτρα] και η Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης.

Παρεμβαίνουν αναρχικές πολιτικές συλλογικότητες.

πηγή : email received on 15 Μάιος 21h