Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 στις 9.00 πμ

3 καλέσματα : 1 2 3

Συγκέντρωση Aλληλεγγύης στον ολ. αρνητή Μ. Εξίογλου

πηγή : http://xupolutotagma.squat.gr/2013/06/15/a%ce...


1 2 3

Την Πέμπτη 20/6 δικάζεται στο στρατοδικείο της Αθήνας στο Ρουφ, o Μ. Εξίογλου. O Εξίογλου είχε οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα επίσης με διαδικασία αυτοφώρου και (όπως και στην περίπτωση του Ν. Καρανίκα) με προσωποκράτηση για δυο ημέρες, μεταγωγές και αφού είχε συλληφθεί κάτω από το σπίτι του, την ώρα που πήγαινε για εργασία. Στις 20 του μήνα, θα εκδικαστεί η αναβολή αυτής της διαδικασίας Ο Μένιος ξαναδικάζεται μόλις 6 μήνες μετά από τις 18 Δεκεμβρίου του περασμένου χρόνου οπότε και είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε 4 μήνες με ένα χρόνο αναστολή με την ίδια κατηγορία από το στρατοδικείο της Λάρισας.

Θα είμαστε εκεί και σε αυτό το δικαστήριο για να δηλώσουμε την αλληλεγγύη μας στο σύντροφο, αλλά και για να θυμίσουμε για άλλη μια φορά σε στρατοδίκες και λοιπούς μιλιταριστές ότι κανένας αρνητής δεν είναι μόνος κι ότι όσο κι αν μας κυνηγούν, θα μας βρίσκουν πολλούς και αποφασισμένους απέναντί τους.

επικοινωνία :

πηγή : email που λάβαμε στις 16 Ιούνιος 14h


1 2 3

Την Πέμπτη 20/6, στο στρατοδικείο Αθήνας, στο Ρουφ, εκδικάζεται -εξ αναβολής από το αυτόφωρο της 18ης Απριλίου- η υπόθεση ανυποταξίας του Μενέλαου Εξίογλου. Για την ίδια υπόθεση είχε καταδικαστεί μόλις 6 μήνες νωρίτερα από το στρατοδικείο Λάρισας σε 4 μήνες με ένα χρόνο αναστολή.

Από ό,τι φαίνεται, το κράτος κι ο στρατός του πιστεύουν ότι με τις πολλαπλές δίκες, τις χειροπέδες και τις φυλακές θα φοβίσουν τους αντιρρησίες και το κίνημα αλληλεγγύης. Εμείς που ξέρουμε τόσο καλά το Μενέλαο από τους κοινωνικούς αγώνες, τους πληροφορούμε ότι αυτό δεν γίνεται. Κάθε δίωξη και κάθε δίκη θα είναι απλώς ένα ακόμα βήμα αντίστασης στο Στρατό, ένα βήμα ενδυνάμωσης του κινήματος αλληλεγγύης.

Η φωνή άλλωστε όσων αρνούνται την υποχρεωτική στράτευση μας θυμίζει διαρκώς ότι την ώρα που η κοινωνία καταδικάζεται στην πιο ανελέητη φτώχεια, οι στρατοκράτες συνεχίζουν να αρμέγουν την ελληνική κοινωνία με τους εξοπλισμούς και τις στρατιωτικές δαπάνες.

Κανένας αρνητής στράτευσης δεν είναι μόνος

Αλληλεγγύη στο Μενέλαο Εξίογλου

Απόσυρση των κατηγοριών

πηγή : http://diktio.org/node/909
πηγή : email που λάβαμε στις 18 Ιούνιος 14h