Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 στις 19.00

Γιορτή αυτοοργανωμένων συνεργατικών εγχειρημάτων

Η κατάληψη του Βοτανικού Κήπου Πετρούπολης σας προσκαλεί στη «Γιορτή Αυτοοργανωμένων Εγχειρημάτων» στο χώρο της κατάληψης.

Λίγα λόγια για το φεστιβάλ

Επειδή διανύουμε μια εποχή καταστολής και βίας από τη μεριά του κράτους και των συνεργατών του η κατάληψη Βοτανικός Κήπος ως χώρος αυτοοργάνωσης και αντίστασης διοργανώνει από τις 27 μέχρι τις 30 Ιουνίου φεστιβάλ για να αναδείξουμε το περιεχόμενο, την λειτουργία και την προσφορά των αυτοοργανωμένων χώρων στην κοινωνία.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει δράσεις από τις ομάδες που λειτουργούν τα 4 τελευταία χρόνια στο χώρο καθώς και δράσεις από άλλους χώρους και συλλογικότητες. Επίσης, το Σάββατο 29 Ιουνίου προγραμματίζουμε Εκδήλωση-Συζήτηση για Μορφές Εναλλακτικής Κοινωνικής Οικονομίας με τη συμμετοχή συνεργατικών εγχειρημάτων, κολεκτίβων εργασίας, συνεταιρισμών και αλληλέγγυων παραγωγών, για να ανταλλάξουμε πολύτιμες εμπειρίες και πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις.

Ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Βοτανικός Κήπος βρίσκεται στην Πετρούπολη στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου λίγα μέτρα μακριά από την κεντρική πλατεία της Πετρούπολης (στρογγυλή) και έρχεστε με τα ακόλουθα λεωφορεία: 700 από σταθμό Αγ. Αντωνίου και Α11, Β11 από σταθμό Αττική (στάση "Παλαιό Τέρμα")

πηγή : http://votanikoskipos.blogspot.com/2013/06/bl...