Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18.00

8 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7 8

Αντιφασιστική Συγκέντρωση για τη δολοφονία αντιφασίστα

Φασιστική δολοφονία - Να τους τσακίσουμε!

Αντιφασιστική συγκέντρωση, Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη, 18:00, Π.Τσαλδάρη 68, Αμφιάλη

Κάλεσμα από εργατικά σωματεία:

Καταγγέλλουμε την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου, χτες στο Κερατσίνι από φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Ο εγκληματικός μηχανισμός της Χρυσής Αυγής, χτυπάει σε εργατικές λαϊκές γειτονιές, αποκαλύπτοντας ότι είναι μηχανισμός του σάπιου συστήματος, του κεφαλαίου. Στόχο έχει να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στην βάρβαρη πολιτική.

Να μην τους περάσει. Ο λαός έχει την δύναμη να τους τσακίσει.

Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση και δράση όλων των εργαζομένων και της νεολαίας για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε λαϊκή γειτονιά.

Κάθε μαζικός φορέας να αναπτύξει δράση για να τους πετάξει έξω, αυτούς και την σάπια ιδεολογία τους, να μην περνάει πουθενά το ναζιστικό δηλητήριο.

Καλούμε τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν και να συμμετέχουν στην συγκέντρωση την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 5.30 το απόγευμα στην Πλατεία Ζαρντέν (τριγωνάκι, πλ. Νίκης οδός Τσαλδάρη) στην Αμφιάλη.

Τα σωματεία:

Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών-Καθαριστών, Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Ε.Ν «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Ρυμουλκών - Ναυαγοσωστικών, Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ, Πανελλαδική Ένωση Ελαιοργοσαπουνοποιών, Συνδικάτο Οικοδόμων Πειραιά, Σωματείο Λογιστών Πειραιά, Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, Σωματείο Καθαριστών - Καθαριστριών Πειραιά, Σωματείο Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά, Παράρτημα Πειραιά Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πειραιά, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νίκαιας - Κορυδαλλού, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νίκαιας - Κορυδαλλού, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Σαλαμίνας.

πηγή : http://efimeridadrasi.blogspot.gr/2013/09/blo...


1 2 3 4 5 6 7 8

Παύλος Φύσσας: Ο πρώτος δολοφονημένος αντιφασίστας

Όλοι στη συγκέντρωση στα Προπύλαια, σήμερα στις 10.30 π.μ.

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.

Το κράτος που έφτιαξε τη χίτικη συμμορία δολοφόνησε τον πρώτο έλληνα αντιφασίστα στην Αμφιάλη επιδιώκοντας να μεταφέρει στους δρόμους με απίστευτη αγριότητα που ξεπερνάει στον υπερθετικό αυτή των ΜΑΤ που δέρνουν εργαζόμενους καθημερινά, την επίσημη τρομοκρατία που ασκεί με όλα τα μέσα ενάντια στον εχθρό λαό. Τώρα πανικόβλητοι θα επιδιώξουν να περιορίσουν τις αντιδράσεις που θα μετατραπούν σε ένα τεράστιο ανατρεπτικό ποτάμι. Οι θάνατοι «των εχθρών» μεταναστών στα κρατητήρια έμειναν αναπάντητοι. Το θάνατο του άνεργου 19άχρονου στο Περιστέρι κατάφεραν να τον υποβαθμίσουν χρησιμοποιώντας όλα τα θεσμικά τους τεχνάσματα. Τώρα όμως είναι διαφορετικά. Ξεχείλισε το ποτήρι της οργής. Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου.

Μεταφέρουμε μαρτυρία αυτόπτη που αναρτήθηκε στο athensindymedia και θα επανέλθουμε με τις κινηματικές αντιδράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Από αυτόπτη μάρτυρα:

Γύρω στις 12 ομάδα περίπου 15-20 φασιστών, με μαύρες μπλούζες - παραλλαγή παντελόνια και αρβύλες, βρίσκονταν στην Π. Τσαλδάρη. Εκείνη την στιγμή ο Killah P περνούσε με την σύντροφο του και άλλο ένα ζευγάρι όταν είτε αναγνωρίστηκε είτε αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες του τύπου "τι θέλετε εδώ εσείς , δεν χωράτε σε αυτή τη γειτονιά".

Το θέμα είναι ότι αμέσως οι φασίστες κυνήγησαν τα 4 άτομα και γενικότερα έπαιξε κυνηγητό ανεβαίνοντας την Π. Τσαλδάρη με κατεύθυνση την Γρ. Λαμπράκη. Κάποια στιγμή απο κάποιο στενό βγήκαν ακόμα καμιά 10αριά φασίστες και περικύκλωσαν τα παιδιά. Εκείνη την στιγμή εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, σταμάτησε, ο οδηγός κατέβηκε και μαχαίρωσε τον Killah P μια φορά στην καρδιά και μια φορά στην κοιλιά( η μαχαιριά στην κοιλιά είχε σχήμα Γ).

Το όλο σκηνικό έγινε παρουσία των μπάτσων ΔΙΑΣ οπού αφού έγινε οτι έγινε και αφού οι περισσότεροι φασίστες είχαν φύγει δέσαν τον δολοφόνο (κάποιοι λένε ότι ο Κillah P πριν καλά καλά συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχε γίνει έδειχνε τον δολοφόνο του και με αυτόν τον τρόπο οι μπάτσοι τον δέσανε). Το ΕΚΑΒ έκανε 35 λεπτά να εμφανιστεί και μετά από αρκετή ώρα έφτασε στο σημείο η πληροφορία ότι είναι νεκρός.

Αύριο καλείται συγκέντρωση στις 6μμ στο σημείο της δολοφονίας. Για οδηγίες η διεύθυνση της δολοφονίας είναι Π. Τσαλδάρη 60.

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1491206

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Δελτίο Τύπου για τη φασιστική δολοφονία στο Κερατσίνι

Παύλος Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση και όπως γνωρίζουν καλά, του επιτέθηκαν και τον δολοφόνησαν στο Κερατσίνι. Η συμμορία της Χρυσής Αυγής που προωθείται από οικονομικά συμφέροντα για συγκυβέρνηση με την ΝΔ, συνεχίζει τα μνημονιακά εγκλήματα. Δεν δέρνουν το κατεστημένο - χτυπούν και σκοτώνουν μετανάστες, αριστερούς και τη νεολαία. Οι φασίστες οπλίζονται από τους κυβερνώντες, ενώ στην ίδια κατεύθυνση τα μνημονιακά παπαγαλάκια προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός ή να το παρουσιάσουν σαν σύγκρουση ακροκινούμενων ομάδων. Όμως στην πραγματικότητα αυτό είναι ο φασισμός και η φασιστική Χρυσή Αυγή. Δολοφονική συμμορία, όπλο του συστήματος ενάντια σους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Μετά τις χιλιάδες αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων, τις κρατικές δολοφονίες, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, το παρακράτος, με τη διαρκή ανοχή της αστυνομίας, μαχαιρώνει κάποιον απλά και μόνο επειδή ήταν αντιφασίστας. Σήμερα Τετάρτη, μαζί με τους απεργούς όλης της χώρας παλεύουμε για ψωμί παιδεία ελευθερία, παλεύουμε για ζωή, ενάντια σε αυτούς που μας την στερούν, λίγο λίγο ή κατευθείαν, με μία μαχαιριά.

Όλοι στους δρόμους, στις απεργιακές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών, και ολόκληρη την μέρα, να πολιορκήσουμε τους φασίστες και την πολιτική που δολοφονεί.

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.

Ο φασισμός θα τσακιστεί.

http://www.antarsya.gr/node/1632

πηγή : http://denplirono.wordpress.com/2013/09/18/πα...


1 2 3 4 5 6 7 8

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.

πηγή : http://votanikoskipos.blogspot.com/2013/09/60...


1 2 3 4 5 6 7 8

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Διοργάνωση: antifabb

Αντιφασιστική συγκέντρωση στο σημείο της δολοφονίας στις 6 τ απόγευμα (Π.Τσαλδάρη 68)

824 απο Πειραια

Γ18 και Β18 απο Ομονοια

820 απο Αιγαλεω

843 από Πειραιά που έχει πιο συχνά δρομολόγια,απλά σε αφήνει στον Σκλαβενίτη στην Γρ.Λαμπράκη

Ολοι/ες στο δρομο

πηγή : https://athens.indymedia.org/calendar/event.p...


1 2 3 4 5 6 7 8

mikro_paylosf.jpg

Καλούμε όλη την εργατική τάξη, τους κομμουνιστές, τους αντιφασίστες, όλα τα μαχόμενα τμήματα της κοινωνίας σε μαζική διαδήλωση, στον τόπο της δολοφονίας, Tσαλδάρη 60, Κερατσίνι (Aμφιάλη), σήμερα (Tετάρτη) στις 6 μμ.

Τραγουδά ο Killah P, ή Παύλος Φύσσας. Ο 34χρονος αντιφασίστας χιπ-χόπερ τραγουδά για τον Κάρλος Τζουλιάνι και τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Δε γνώριζε πως ο ίδιος θα πέσει νεκρός από το μαχαίρι ενός φασίστα τη νύχτα της 17ης προς 18ης Σεπτέμβρη στην περιοχή της Αμφιάλης. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν «διακριτική», όπως και στο Πέραμα, όταν οι ναζί επιτέθηκαν σε ομάδα του KKE· διακριτικά επέβλεπαν καθώς κάποιος από την ομάδα φασιστών που επιτέθηκε στον Παύλο Φύσσα και τη σύντροφό του μαχαίρωνε τον Παύλο στην καρδιά. Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 35 λεπτά και ο νεαρός αντιφασίστας άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Κρατικό Νικαίας.

Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα όσο το αίμα του συντρόφου παραμένει νωπό.

Πρέπει να τιμήσουμε τη μνήμη του στους δρόμους.

Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα όσο η φασιστική απειλή παραμένει στους δρόμους

Πρέπει να τσακίσουμε τους φασίστες.

Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα όσο η κυβέρνηση των δολοφόνων βρίσκεται στη θέση της.

Οι μπάτσοι του Δένδια που επέβλεπαν τη δολοφονία είναι συνένοχοι στο έγκλημα.

Η κυβέρνηση του Σαμαρά έχει αίμα στα χέρια της.

Η απεργία της OΛME κι η 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ αποκτά νέο περιεχόμενο. Κάθε ώρα που αυτή η κυβέρνηση βρίσκεται στη θέση της αποτελεί κίνδυνο για το λαό. Να την μετατρέψουμε ΤΩΡΑ σε Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας.

Ενιαίο Εργατικό Μέτωπο, ομάδες αυτοάμυνας και πολιτοφυλακές, για να ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ: ΤΩΡΑ!

Το ΕΕΚ-Τροτσκιστές καλεί την εργατική τάξη, εργαζόμενη και άνεργη, τους εργαζομένους που απολύονται στο δημόσιο, τη νεολαία, κάθε καταπιεσμένο και εκμεταλλευόμενο σε διαρκή κινητοποίηση. Μόνο η συντριβή του καπιταλιστικού κράτους και του φασιστικού παρακράτους τους, κι η κατάκτηση της εξουσίας από την εργατική τάξη μπορεί να καθαρίσει την Κόπρο του Αυγεία του καπιταλιστικού συστήματος, τη δυσωδία των απογόνων χιτών και των ταγματασφαλιτών. Να εκδικηθούμε όχι μόνο για τον Παύλο Φύσσα, αλλά για όλες τις γενιές των καταπιεσμένων!

Ή καθολική εξαφάνιση του ανθρώπινου μέσα στον άνθρωπο ή καθολική ανθρώπινη χειραφέτηση!

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ!

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

κάλεσμα : ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

http://www.eek.gr/index.php/oldermags/icalrepeat.detail/2013/09/18/2054/151\|155/poreia-ston-topo-tis-dolofonias-tou-34xronou-antifasista-paylou-fyssa

πηγή : https://athens.indymedia.org/calendar/event.p...


1 2 3 4 5 6 7 8

Ανακοίνωση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Παύλος Φύσσας, 34 ετών, αντιφασίστας. Ένας από εμάς, ένας από το δικό μας στρατόπεδο, ένας από την τάξη μας. Νεκρός από τα μαχαίρια των φασιστών. Η δολοφονία του είναι η πιο σκληρή και ξεκάθαρη προσπάθεια της παρακρατικής χρυσής αυγής, η οποία σε συνδυασμό με το επίσημο κράτος, επιδιώκουν την τρομοκράτηση του κομματιού της κοινωνίας που αντιστέκεται. Επιδιώκουν κράτος, νεοναζί και αφεντικά να σπείρουν το φόβο σε όσους/ες επιλέγουν να αντιστέκονται και να αγωνίζονται για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και αδικίες. Συντονισμένα, από τις εκκενώσεις των καταλήψεων, τις επιστρατεύσεις απεργών, την καταστολή στις πορείες, προσπαθούν να μας φοβήσουν. Να πουν, ότι αν ανήκεις σε αυτούς που μάχονται, κινδυνεύεις. Θα απαντήσουμε όπως πάντα με τους αγώνες μας για την αξιοπρέπεια της τάξης μας. Όλοι στους δρόμους, όλοι στους αγώνες!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 18:00, ΛΕΩΦ. ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 60, ΑΜΦΙΑΛΗ

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ

πηγή : http://somateioserbitoronmageiron.blogspot.co...


1 2 3 4 5 6 7 8

για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από φασίστες

Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον.

Δεν θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον!

Μετά τις δολοφονίες μεταναστών και την οργανωμένη μαφιόζικη δολοφονική επίθεση κατά των συνδικαλιστών του συνδικάτου μετάλλου Πειραιά, μελών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ στο Πέραμα, οι ναζιστικές συμμορίες συνεχίζουν να σπέρνουν τον τρόμο, και με αίμα προσπαθούν να επιβάλουν την κυριαρχία τους. Τα ξημερώματα δολοφόνησαν φασίστες τον μουσικό Παύλο Φύσσα (Killah P), ο οποίος είχε αντιφασιστική και κοινωνική δράση στο Κερατσίνι.

Όλοι στη συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη 18/9, στις 18:00, Παν.Τσαλδάρη 60, στο σημείο της δολοφονίας του.

πηγή : http://bookworker.wordpress.com/2013/09/18/γι...


1 2 3 4 5 6 7 8

Tετάρτη 18/9, στις 6.00μμ, συγκέντρωση στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Π. Τσαλδάρη 60, στην Αμφιάλη (Κερατσίνι)

Σήμερα το απόγευμα, Τετάρτη 18/9, στις 6.00μμ, καλείται συγκέντρωση στο σημείο της δολοφονίας, Π. Τσαλδάρη 60, στην Αμφιάλη (Κερατσίνι). Θα είμαστε όλοι και όλες εκεί.

Παραθέτουμε κείμενο του Ρεσάλτο:

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση δε θα μιλήσουμε για προσεγγίσεις και θέσεις σχετικά με τον φασισμό και τον αντιφασισμό. Η τραγικότητα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από φασίστες κάνει το μυαλό να μουδιάζει, τα μάτια να βουρκώνουν, τον κόμπο στο λαιμό να σε πνίγει σα θηλιά. Αμηχανία και οργή, πόνος και μίσος.

Παύλος Φύσσας, 34 ετών, χιπ χόπερ, αντιφασίστας, δολοφονημένος το βράδυ της Τρίτης 17/9 από φασίστες στο Κερατσίνι. Από εργατική οικογένεια. Δούλευε παλιότερα στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, όταν είχε ακόμα δουλειά. Για κάποιον καιρό είχε φύγει σε νησί αναζητώντας βιοποριστικές λύσεις και είχε επιστρέψει ξανά. Παλιότερα ήταν στους ΑΝΤΑΡΤΑ, χιπ χοπ από την αντίστοιχη μουσική σκηνή του Περάματος, με βαθιά πολιτικό στίχο και άποψη. Πλέον δημιουργούσε σε ατομικό επίπεδο με το ψευδώνυμο Killah P διατηρώντας ατόφια την πολιτικότητα, την αντισυστημικότητα και τον αντιφασισμό που τον διέκρινε.

Ο Παύλος έπινε καφέ μαζί με την φίλη του και έναν ακόμα φίλο του σε καφετέρια της Αμφιάλης. Διαπληκτίστηκε λεκτικά με φασιστοειδές, το οποίο ζήτησε προφανώς τηλεφωνικά ενίσχυση από τους ομοϊδεάτες του στα τάγματα εφόδου και στις ομάδες κρούσης της Χρυσής Αυγής. Ο φίλος του Παύλου ειδοποίησε τηλεφωνικά αντιφασίστες της περιοχής ότι έχουν διένεξη με χρυσαυγίτες, χωρίς αρχικά να ζητήσει συνδρομή και λίγα λεπτά αργότερα τηλεφώνησε ξανά και είπε ότι τα πραγμάτα έχουν δυσκολέψει και ότι τους την έχουν στημένη και ζήτησε στήριξη. Πριν προλάβει να φτάσει κανείς ο Παύλος ήταν μαχαιρωμένος στο έδαφος. Είχαν πάει να πάρουν τα μηχανάκια τους από το σημείο που τα είχαν παρκάρει στην Τσαλδάρη και δέχτηκαν δολοφονική επίθεση από ομάδα φασιστών. Άλλοι πεζοί, άλλοι με μηχανές και ένα αυτοκίνητο που μπήκε ανάποδα στον κεντρικό δρόμο της Τσαλδάρη, από το οποίο βγήκε ο φασίστας που τον μαχαίρωσε. Ομάδα ΔΙΑΣ που βρισκόταν λίγα μέτρα από το σημείο δεν επενέβη παρά μόνο όταν η ομάδα διασκορπίστηκε στα γύρω στενά και συνέλαβε τον μαχαιροβγάλτη καθ' υπόδειξη του αιμόφυρτου Παύλου. Πολύς κόσμος της περιοχής προσέτρεξε στο σημείο της δολοφονίας με την πληροφορία της φονικής επίθεσης. Και βέβαια το ασθενοφόρο έκανε αιώνες να εμφανιστεί.

Η γνωστή συμμορία των ανθρωποειδών θα αρνηθεί για μια ακόμη φορά να πάρει την ευθύνη για τις μισανθρωπικές της αιματηρές ασκήσεις. Τα καθεστωτικά μέσα θα περιμένουν τις «πραγματογνωμοσύνες». Οι μπάτσοι και οι υπουργοί θα μηχανευτούν κάθε εκδοχή μητροπολιτικής βίας για να συγκαλύψουν το προφανές. Οι δημοκράτες θα διαπραγματεύονται το δικαίωμα των θυμάτων να διαμαρτύρονται και των δολοφόνων να διαπράττουν δολοφονίες. Τα φίδια θα κουρνιάσουν και πάλι στις τρύπες τους με εκείνο το συριστικό τους χαμόγελο μέχρι να ξαναχτυπήσουν. Εμφύλιος πόλεμος…

http://anarxiko-resalto.blogspot.gr/2013/09/189.html

πηγή : http://papoutsadiko.espivblogs.net/archives/4...