Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17.30

2ο πολιτικό - πολιτιστικό φεστιβάλ

*Σας καλούμε στο 2ο Πολιτικό - Πολιτιστικό Φεστιβάλ της ΠΡΩ.ΚΑΤ.*

Σήμερα, που το παράθυρο μίας ιστορικής ευκαιρίας παραμένει ανοιχτό, το "φουσκωμένο ποτάμι της οργής του λαού" μπορεί και πρέπει να ξεσπάσει και να ξεθεμελιώσει τόσο την αντιλαϊκή πολιτική και αυτούς που τη στηρίζουν, να τσακίσει τους νεοφασιστικούς σκελετούς, για μία ακόμη φορά και να αποτινάξει το "ζυγό" της Ε.Ε., της Ο.Ν.Ε. και του ΔΝΤ.

Για αυτή την προοπτική παλεύουμε και εμείς και με αυτή την αφορμή σας καλούμε στο 2ο Πολιτικό - Πολιτιστικό Φεστιβάλ της ΠΡΩ.ΚΑΤ., για να συζητήσουμε για τις διεθνείς εξεγέρσεις και τη δυνατότητα των λαών να γράφουν ιστορία. Για να συζητήσουμε με εκπροσώπους των εργαζομένων που είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα και της αντίστασης και να δούμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε στην ενίσχυση των τοπικών αντιστάσεων και την ενίσχυση του λαϊκού κινήματος.

Σας καλούμε όμως και να διασκεδάσουμε. Με το κουκλοθέτρο για τους μικρούς μας φίλους με το πάρτυ και την συναυλία και την προβολή ταινίας.

Σας καλούμε, επίσης, να πλαισιώσεται τις δραστηριότητες της Πρωτοβουλίας Κατοίκων στα Νότια.

Σας καλούμε, τέλος, να ακολουθήσουμε όλοι μαζί το δρόμο του αγώνα και της ανατροπής, να οργανωθούμε, να παλέψουμε και να νικήσουμε!

http://prwkat.blogspot.gr/2013/09/2.html

--

ΠΡΩτοβουλία ΚΑΤοίκων στα ΝΟΤΙΑ prwkat.blogspot.com http://prwkat.blogspot.com -

http://www.facebook.com/prwkat

image attachment

attachment: application/pdf

πηγή : email received on 18 Σεπτέμβριος 00h