Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 στις 18.00

4ο Djangofest

To DJANGOFEST επιστρεφει στην Λαμπηδόνα!

4o DJANGOFEST Αthens Gypsy Jazz Festival 2013

Το 4ο Django festival της Αθήνας έρχεται, για ακόμη μια φορά στο φιλόξενο πάρκο Αγ.Τριάδας "Λαμπηδόνα", στο Βύρωνα το Σάββατο και την Κυριακή 12 & 13 Οκτωβρίου 2013!

Η διήμερη γιορτή του manouche και swing/jazz ήχου επιστρέφει με συναυλίες και πολλά παράλληλα δρώμενα για όλους! Συμμετέχουν τα σχήματα (με αλφαβητική σειρά):

DIMINUITA

GADJO DILO

GROOVIN' HIGH (Πάτρα)

GHOST NOTES (Βόλος)

JE SWING

JITTERBUGS (Θεσσαλονίκη)

SWINGAZOO

SWING APRES MIDI

Μετά την τεράστια επιτυχία της περασμένης χρονιάς, το Djangofest επιστρέφει στον ίδιο χώρο δωρεάν!

Σε ένα μοναδικό ανοιχτό χώρο στη Λαμπηδόνα που κατάφερε να δείξει το πραγματικό πρόσωπο του φεστιβάλ. Ένας χώρος όπου με τη δράση του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα εδώ και δύο χρόνια, έχει μετατραπεί σε ένα κύτταρο κοινωνικής αλληλεγγύης, αγώνα και πολιτισμού για τον Βύρωνα και όχι μόνο! Με τη δροσιά του φθινοπώρου και τη συμμετοχή μουσικών σχημάτων, χορευτικών ομάδων, παιδικών δραστηριοτήτων και εκθέσεις οργανοποιών. Ατελείωτο jamming και τις δυο μέρες και παράλληλες δράσεις: το Djangofest, η μεγάλη γιορτή της gypsy jazz υπόσχεται να μείνει και φέτος αξέχαστη σε όλους μας!

Το φεστιβάλ αποτελεί μια πρωτοβουλία των μουσικών και φίλων της gypsy jazz και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ομάδας Plenty projects, του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου της Λαμπηδόνας, καθώς και την ανεκτίμητη βοήθεια εθελοντών. Στο χώρο της Λαμπηδόνας θα λειτουργεί bar και κουζίνα.

4οDJANGOFEST

Αthens Gypsy Jazz Festival

Πάρκο Αγ.Τριάδας-Λαμπηδόνα, Βύρωνας

το πάρκο βρίσκεται μεταξύ των οδών Μεσολογγίου, Κορδελιού, Κωνσταντιλιέρη & Ξάνθης. Απο το κέντρο λεωφορεία 203, 204, 054 και τρόλεϊ 11, στάση Αγορά Βύρωνα

Οι δραστηριότητες αρχίζουν:

στις 18.00 το Σάββατο

και 17.00 την Κυριακή

Είσοδος ελεύθερη!

πηγή : http://politistikokentrovirona.blogspot.com/2...