Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013 στις 18.00

3 καλέσματα : 1 2 3

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Πέμπτη 31 Οκτώβρη και ώρα 18.00 σταΠροπύλαια

για να διαδηλώσουμε μαζί ενάντια στις εκδόσεις των αγωνιστών από την Τουρκία με πορεία προς τη βουλη

ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 33η ΜΕΡΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

http://oagonas.blogspot.gr/

πηγή : email που λάβαμε στις 26 Οκτώβριος 23h


1 2 3

Οι τρεις πολιτικοί πρόσφυγες από την Τουρκία, συνεχίζουν την απεργία πείνας που ξεκίνησαν στις 24 Σεπτέμβρη, προκειμένου να ακυρώσουν τις εκδόσεις τους.

Το ελληνικό κράτος αποφάσισε να εκδώσει τον δικηγόρο Αχμέτ Ντουζγκούν Γιουξέλ στη Γερμανία, τον Ερντογάν Τσακίρ στη Γαλλία και τον συγγραφέα και συνδικαλιστή Χασάν Μπιμπέρ στην Τουρκία.

Μοναδικό «έγκλημά» τους ο αγώνας για την ελευθερία. Η οργάνωση εκδηλώσεων αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους των φασιστικών φυλακών της Τουρκίας.

Είναι ζήτημα τιμής για τον ελληνικό λαό να μην επιτρέψει την έκδοση των τριών αγωνιστών, που ζούσαν στη χώρα μας ως πολιτικοί πρόσφυγες.

Ηδη, εκδηλώσεις συμπαράστασης γίνονται σε διάφορες χώρες.

Η Φαντίκ Αντιγιαμάν, μητέρα δύο παιδιών, πολιτική πρόσφυγας στη χώρα μας, πραγματοποιεί απεργία πείνας για συμπαράσταση στους υπό έκδοση αγωνιστές. Εξι φορές μέχρι τώρα συνελήφθη από την ελληνική αστυνομία, ξυλοκοπήθηκε κακοποιήθηκε.

Στην Κωνσταντινούπολη, μέλη του Συλλόγου των συγγενών των πολιτικών κρατούμενων προσπαθούν να πραγματοποιήσουν απεργία πείνας έξω από το ελληνικό προξενείο και αντιμετωπίζουν την καταστολή της τουρκικής αστυνομίας.

Την Πέμπτη 31 Οκτώβρη, στις 6 το απόγευμα, θα γίνει συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία. Να είμαστε όλοι και όλες εκεί, για ν' απαιτήσουμε να σταματήσει κάθε διαδικασία έκδοσης και ν' απειλευθερωθούν άμεσα οι αγωνιστές πολιτικοί πρόσφυγες.

κάλεσμα : Κόντρα

πηγή : http://www.eksegersi.gr/Επικαιρότητα/20240.Ολ...


1 2 3

πορεία αλληλεγγύης στους Τουρκους κ Κουρδους απεργούς πείνας
Aθήνα, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013, 18:00
Κ*ΒΟΞ


Προπύλαια

Διοργάνωση: Κ*Βοξ

Αλληλεγγύη στους Τούρκους και Κούρδους επαναστάτες απεργούς πείνας

Το Ελληνικό κράτος έχει εξαπολύσει ένα μπαράζ διώξεων ενάντια στους επαναστάτες Τούρκους και Κούρδους πολιτικούς πρόσφυγες σε πλήρη συνεργασία με το Τουρκικό κράτος προχωρεί στην έκδοση με διαδικασίες εξπρές των αγωνιστών στην Τουρκία και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπου αντιμετωπίζουν πολυετείς ποινές φυλάκισής για την πολιτική τους δράση.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της συνεργασίας υπήρξε η απαγωγή του αγωνιστή Μπουλούτ Γαϊλά και η εκδοσή τους στην Τουρκία σε κοινή επιχείρηση της Ελλ. Αστυνομίας με την Τουρκική. Απέναντι σε αυτήν την επίθεση οι Τούρκοι και Κούρδοι Ahmet Ykzel, Erdğan Cakir, Xazan Bider, Mehmet Yayla, κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού, βρίσκονται σε απεργία πείνας από τις 24/9 με αίτημα την μη έκδοσή τους. Η Fandik Antiyan έχει ξεκινήσει απεργία πείνας στην πλατεία Συντάγματος στις 15 Οκτώβρη για αλληλεγγύη στους επαναστάτες κρατούμενους. Σε 8 μέρες η αστυνομία επιτέθηκε 7 φορές και πραγματοποίησε 21 προσαγωγές. Παρόλο τις επιθέσεις η Fandik Antiyan συνεχίζει την απεργία πείνας έχοντας προσαχθεί 3 φορές, μία εκ των οποίων μετατράπηκε σε σύλληψη και κατηγορία για υποβάθμιση του περιβάλλοντος, κατηγορία απ' την οποία αθωώθηκε.
Η θέση η δικιά μας είναι ξεκάθαρα στο πλάι των Τούρκων και Κούρδων επαναστατών. Είναι στο πλάι των εξεγερμένων στην Τουρκία που το καλοκαίρι αντιμάχονταν το καθεστώς ερντογκάν, με το σκληρό κόστος των 3 νεκρών και 8000 τραυματιών κατά την διάρκεια της εξέγερσης τον Ιούνιο ('13) (στοιχεία από επίσημη έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας).

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΝ
ΠΕΜΠΤΗ 31/10 6μμ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία
ο εχθρός είναι στις τράπεζες και τα υπουργεία

κάλεσμα : K*ΒΟΞ κατειλημμένο κοινωνικό κέντρο

πηγή : https://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=47073