Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 στις 17.30

Μικροφωνική αλληλεγγύης για τους 4 συντρόφους

Διοργάνωση: συνέλευση αναρχικών ενάντια στη μισθωτή σκλαβιά «ο εργαλειοφόρος»


Σήμερα Παρασκευή 1/11 και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί στο Παράρτημα μικροφωνική αλληλεγγύης για τους 4 συντρόφους του εργαλειοφόρου, που συνελήφθησαν στην πορεία στις 25/9 και περνάνε από δίκη στις 6/11 με την κατηγορία της οπλοκατοχής για 10 σημαίες που έφεραν. Θα μοιραστεί το κείμενο της συνέλευσης αναρχικών ενάντια στη μισθωτή σκλαβιά | εργαλειοφόρος http://ergaleioforos.squat.gr/2013/10/19

Η σύλληψη των 4 συντρόφων μας σχετίζεται με την εντεινόμενη ποινικοποίηση των απεργιών. Συλλαμβάνοντάς τους, χτυπάνε κάθε απεργό, κομμουνιστή, αντιφασίστα, απεργό, καταληψία, διαδηλωτή, την ίδια την εργατική τάξη. Σχετίζεται επίσης με το επικοινωνιακό παιχνίδι των ''δύο άκρων''. Το κράτος προσπαθεί να φανεί ως ο παντοδύναμος ρυθμιστής που καταστέλλει οτιδήποτε ξεφεύγει από τα όρια που το ίδιο θέτει. Αυτοπροβάλλεται ως εγγυητής της ομαλότητας, της τάξης και της ασφάλειας, την ίδια στιγμή που σαρώνει κυριολεκτικά τη ζωή και την αξιοπρέπεια των από κάτω.

Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε πως βρισκόμαστε συνειδητά στο δρόμο του ταξικού αγώνα, κομμάτι και οι ίδιοι του προλεταριάτου, σε ευθεία σύγκρουση με το κράτος και το κεφάλαιο. Θα υπερασπιστούμε την παρουσία μας στο δρόμο και τη χρήση των μέσων που επιλέγουμε στον αγώνα αυτό είτε για αυτοάμυνα είτε για περιφρούρηση είτε για επίθεση.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

πηγή : https://athens.indymedia.org/calendar/event.p...