Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 στις 18.30

Θεατρική παράσταση Πέρσες του Αισχύλου

Η παράσταση Πέρσες, του Αισχύλου, από τους Τσιριτσάντσουλες, που αναβλήθηκε την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ Τετάρτη 30/10 λόγω ασθένειας ενός μέλους του θιάσου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 1/11 στις 6.30, στο ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο Εμπρός.

Ακολουθεί στις 9.00 μ.μ. η παράσταση Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού (και μερικών άλλων ανατρεπτικών) από του Μηχανικούς του φθηνού μελοδράματος, και το υπόλοιπο πρόγραμμα του Φεστιβάλ συνεχίζεται όπως έχει ανακοινωθεί.

Χτες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου η παράσταση Εχθροί εξ αίματος, του Αρκα, από την θεατρική ομάδα Buffonatta.

Οι δύο ηθοποιοί που συνελήφθησαν στο Εμπρός μετά από εισβολή της αστυνομίας στον χώρο το μεσημέρι της Τετάρτης 30/10 και παραπέμθηκαν σε δίκη την Πέμπτη 31/10, αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ η δίκη αναβλήθηκε για τις 14 Νοέμβρη.

Να θυμίσουμε πως μετά την τελευταία η εισβολή της αστυνομίας στο θέατρο Εμπρός οι παραστάσεις μας παίρνουν χαρακτήρα αλληλεγγύης στους συλληφθέντες του Εμπρός, υπεράσπισης του χώρου απέναντι στην καταστολή και αλληλεγγύης σε όλους τους κατειλημμένους και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους!

θεατρικές ομάδες: Τσιριτσάντσουλες, Buffonata, Ανάπλους,

Μηχανικοί του φθηνού μελοδράματος, Facta non Verba

Πηγή: https://gutneffntqonah7l.onion.to/front.php3?lang=el&article_id=1500000

πηγή : email που λάβαμε στις 1 Νοέμβριος 16h