Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 στις 9.00 πμ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης να μην εκδοθεί ο αγωνιστης Hasan Biber στην Τουρκία

07.11.2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΟΘΗ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ HASAN BIBER ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!

Παρασκευή 08 Νοέμβριου 2013 στις 09.00

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ!

ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 45η ΜΕΡΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ!

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

Πολίτικος κρατούμενος απεργός πείνας Ο αγωνιστής HASAN BIBER τα δικαστεί 8 Νοέμβριου 2013 στο Άρειο Πάγω.

Οι απεργοί πείνας ήρθαν στην Ελλάδα λόγω των επιθέσεων εξόντωσής τους που δέχονται από τον φασισμό και τον ιμπεριαλισμό στην Τουρκία.

Καλούμε όλους τους τους μαζικούς δημοκρατικούς φορείς, τις οργανώσεις, τα κόμματα να υποστηρίξουν την απεργία πείνας τωνπολιτικών κρατούμενων ώστε να ακυρωθεί η απόφαση έκδοσης τους.

To ελληνικό κράτος συνεργαζόμενο με τον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό συνεχίζει την καταστολή των επαναστατών από την Τουρκία. Τέσσερις επαναστάτες που αγωνίζονται ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμόκρατούνται στις φυλακές Κορυδαλλού για να εκδοθούνε στη ένας στη Γαλλία, ένας στη Γερμανία και δύο στην Τουρκία. Μετά από αίτημα έκδοσης και από την Τουρκία των Αχμέτ Ντουζγκούν Γιουκσέλ και Ερντογάν Τσακίρ αυτοί στις5 Νοέμβρη το Εφετείο Αθηνών αποφάσισε την μη έκδοση του απεργού πείνας, Ερντογάν Τσακίρ στην Τουρκία. Τελευταίο δικαστήριο για την έκδοση του στην Γαλλία θα γίνει στις 15 Νοέμβρη στο Άριο Πάγο.

Ο Ερντογάν Τσακίρ θα βρίσκεται τότε ήδη σε πάνω από 50 μέρες απεργίας πείνας. Σε περίπτωση έκδοση του στην Γαλλία θα δικαστεί σε ποινή φυλάκισης από 7 έως 20 χρόνια επειδή αγωνίζεται για τα κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα.

Η απόφαση για την έκδοση του στην Τουρκία θα ανακοινωθεί στις 12 Νοέμβρη την Τρίτη στο Εφετείο Αθηνών στις 11 π.μ στο 5ο όροφο.

Στις 23 Σεπτέμβρη εγκρίθηκε η απόφαση της έκδοσης του Αχμέτ Ντουζκούν Γιουκσέλ στη Γερμανία. Για αυτό το λόγο συνεχίζει την απεργία πείνας.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΟΘΕΙ O MEHMET YAYLA

Μετά την απόφαση, ο Mehmet Yayla δήλωσε ότι αυτή η απόφαση συνάδει με τα αισθήματα και την κρίση του ελληνικού λαού και ότι όταν επιβεβαιωθεί ότι η απόφαση του δικαστηρίου είναι και η οριστική, θασταματήσει την απεργία πείνας. Μετά την απόφαση το εφετείο Πειραιά και επιβεβαιώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου είναι οριστική, σταμάτησε την απεργία πείνας. Ο HASAN BIBER τα δικαστεί 8 Νοέμβριου 2013 στο Άρειο Πάγω.

Οι απεργοί πείνας ήρθαν στην Ελλάδα λόγω των επιθέσεων εξόντωσής τους που δέχονται από τον φασισμό και τον ιμπεριαλισμό στην Τουρκία.

Καλούμε όλους τους τους μαζικούς δημοκρατικούς φορείς, τις οργανώσεις, τα κόμματα να υποστηρίξουν την απεργία πείνας των πολιτικών κρατούμενων ώστε να ακυρωθεί η απόφαση έκδοσης τους.

Κανένας αγωνιστής από την Τουρκία δεν πρέπει να εκδοθεί

στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό.

Ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό

δεν είναι έγκλημα.

Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις oagonas.blogspot.gr

επικοινωνία : http://oagonas.blogspot.gr/
πηγή : email που λάβαμε στις 7 Νοέμβριος 16h