Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 στις 0.00 πμ

3μερο οικονομικής ενίσχυσης για τον Γαβριήλ Α.

3μερο οικονομικής ενίσχυσης για τον Γαβριήλ ΑΑλήθεια, πώς είναι η υπόλοιπη ζωή χωρίς μάτι, με τη μισή σου όραση βγαλμένη με Βία από μια Βία πού "καταδικάζει τη βία απ΄όπου κι αν προέρχεται", χωρίς ποτέ όμως να καταδικάζει τη βασανιστικά ατέλειωτη Βία τη δική της, πού με "σάλτο μορτάλε" ρίχνει τη κοινωνία απ΄ τους ορόφους μιας ζωής στενής,ανυπόφορης και άσχημης;

Ο Γαβριήλ Α. έχασε το μάτι σε αντιφασιστική πορεία στη μνήμη του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Μια ευθεία βολή δακρυγόνου από ένστολο του στέρησε τη μισή όραση.Ο Γαβριήλ Α, έχει ανάγκη την αλληλεγγύη μας, τώρα πού οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν ό,τι μπορούν κι έχει μπροστά του να αντιμετωπίσει πολυδάπανη χειρουργική περιπέτεια,φαρμακευτική αγωγή και νοσηλευτικά έξοδα.

Τα μάτια τα δικά μας καλούνται να δείξουν την αλληλεγγύη μας, στο ελάχιστο πού μπορούμε να κάνουμε.Στο χώρο του καφενείου δίπλα στο ταμείο θα υπάρχει για τις επόμενες τρεις μέρες (Παρασκευή 8-Σαββάτο 9-Κυριακή 10 του Νοέμβρη) κουτί οικονομικής ενίσχυσης για τον αντιφασίστα αγωνιστή.

Η αλληλεγγύη μας ας αποτελέσει τη δική μας ευθεία βολή ενάντια σε κάθε φασίστα, ένστολο ή μη.

Συνεργατικό και αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο Χαλικούτι

Πηγή : toxalikouti.org