Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 στις 19.00

Πορεία 17-11-1973 - 2013

17 Νοέμβρη 1973 - 2013

40 χρόνια μετά την εξέγερση του πολυτεχνείου, αυτός ο αγώνας διεκδικεί τη δικαίωση.

Ύστερα από την παράδοση της εξουσίας από τους στρατιωτικούς στους πολιτικούς επιχειρήθηκε να απονοηματοδοτηθούν τα ανατρεπτικά προτάγματα του αντιδικτατορικού αγώνα και να ενσωματωθούν στο νέο κοινωνικό συμβόλαιο που ορίστηκε για άλλη μια φορά από τα πάνω.

Έτσι οι νεκροθάφτες των κοινωνικών και ταξικών αγώνων, τα κόμματα, πετσόκοψαν την εξέγερση στο βαθμό αυτή να χωράει στα όρια του αστικού πολιτικού πολιτισμού.

Τα σύγχρονα τέλματα επαναφέρουν επιτακτικά αυτή την αδυναμία από την πλευρά της κοινωνίας, να τελειώσουν ότι οι ίδιοι άρχισαν. Την καταστροφή της εξουσίας. Την καθολική ανατροπή του κράτους και του κεφαλαίου ως γεννήτορες όλων των θλιβερών ζυγών που βαραίνουν τον άνθρωπο και τη φύση.

Για την κοινωνική απελευθέρωση και δικαιοσύνη.

ΓΙΑ ΤΟΤΕ, ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΩ Ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ.

¨ Όσο η εξουσία με το αντικοινωνικό της εγκληματικό μόρφωμα το κράτος και τους μηχανισμούς του επιτίθεται στις ατομικές και συλλογικές μορφές αντίστασης που αναπτύσσονται σε ένα κόσμο γενικευμένης αιχμαλωσίας, τόσο η επιθυμία για απελευθέρωση θα δυναμώνει, τόσο οι αγώνες που θα γεννιούνται όπου υπάρχουν εξεγερμένες εστίες των καταπιεσμένων θα γίνονται όλο και δυνατότεροι, με αδιάλλακτη μορφή, ανατρεπτική.

Μέσα σε αυτή την ιστορική πραγματικότητα μεγαλώνει και ο εφιάλτης των κρατούντων για την αποκάλυψη του μεγαλύτερου ψεύδους στην ιστορία της ανθρωπότητας: η παντοδυναμία της ισχύος τους. ¨

ΝΟΕΜΒΡΗΣ 1995

Οι γνωστοί - άγνωστοι του πολυτεχνείου

κρατητήρια γενικής ασφάλειας αθηνών

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013 / ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΔΗ / 7.00μμ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

επικοινωνία : http://leguilotine.blogspot.gr/2013/11/17-197...

πηγή : email που λάβαμε στις 15 Νοέμβριος 18h