Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 στις 18.00

2 καλέσματα : 1 2

Εργαστήρι αυτομόρφωσης: παρασκευή κεραλοιφής για το κρυολόγημα


Σε ένα παρόν ασφυκτικό από τη μοναξιά, που μονοπωλείται από προσταγές για περισσότερη εγκαρτέρηση στη φτώχεια που μας επιβαλλουν, που αξίες όπως η αλληλεγγύη ενσωματώνονται στο κυρίαρχο λεξιλόγιο ως συνώνυμες της φιλανθρωπίας και της ελεημοσύνης, στήνουμε τις δικές μας αντι-δομές, μακριά από θεσμικούς φορείς (δήμους,μη κυβερνητικές οργανώσεις,εκκλησία), μακριά και ενάντια στον κόσμο των εμπορευμάτων και του χρήματος, χωρίς διακρίσεις σε φτωχούς και μη, χωρίς κανενός είδους διαχωρισμό ανάμεσά μας.

πηγή : http://eleftherosagros.blogspot.gr/


Εργαστήρι αυτομόρφωσης στον Αγρό, Πέμπτη 9/1 στις 6.00μ.μ

Τα εργαστήρια αυτομόρφωσης στον Αγρό συνεχίζονται κάθε δεύτερη και τέταρτη Πέμπτη του μήνα. Aυτή την Πέμπτη φτιάχνουμε κεραλοιφή για το κρυολόγημα με καμφορά, ευκάλυπτο και μέντα.

Με τα εργαστήρια αυτομόρφωσης, τη διαδικασία της μάθησης με όρους συλλογικούς ενάντια στα κυρίαρχα μαθησιακά και εκπαιδευτικά πρότυπα καθώς και την αυτοπαραγωγή βασικών αγαθών, επιχειρούμε να εξαλείψουμε την κυριαρχία των διαμεσολαβημένων και εμπορευματοποιημένων σχέσεων. Να δημιουργήσουμε σχέσεις ισοτιμίας, αμοιβαιότητας, χαριστικότητας και αλληλεγγύης.
Να προκαλέσουμε ρωγμές στον κόσμο των εμπορευμάτων και της εξατομίκευσης...

πηγή : http://eleftherosagros.blogspot.com/2014/01/9...