Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 στις 10.00 πμ

Κάλεσμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης

Στο Εφετείο Θεσ/νίκης 22 Ιανουαρίου 2014

την Τέταρτη , στις 10.00 π.μ.

H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ

ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

ΣΥΝΕΛΗΦΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Ο Καδίρ Καγια που σήμερα πρωί πήγε στην αστυνομία στο τμήμα αλλοδαπών για ανανέωση των χαρτιών του, και ο MEHMET YAMAN (MUSTAFA) που τον συνόδευε για να το βοηθήσει , η αστυνομία τους έκανε προσαγωγή με αίτια ότι έχουν «ένταλμα από το Ιντερπόλ». Και οι δυο σύντροφοι μας είναι πάνω από 10 χρονιάς στην Ελλάδα ως πολιτικοί προσφυγές. Και οι δυο είναι απόμαχοι απεργίας πεινάς, και οι δυο έχουν προβλήματα υγείας. Ο KADIR KAYA είναι ένας σύντροφος μας που έχει ψυχολογικά προβλήματα και είναι αναγκασμένος να συνεχίσει τη ζωή του με βαρύ ψυχολογικά φάρμακα. Ο MEHMET YAMAN έχει πολίτικο άσυλο , ενώ ο KADIR KAYA παρότι που είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα , έχει κόκκινη κάρτα. Έχουν χαρτί αναπηρίας από το Ελληνικό κράτος. Η Κυβέρνηση του Σαμαρά πατώντας τους διεθνείς νόμους που προστατεύει τους πολιτικούς προσφυγές, συνεχίζει την επίθεση εναντίον τους. Συνεχίζονται οι επιθέσεις μετά την επίσκεψη στην Τουρκία πέρσι το Μάρτιο του 2013, συνεχίζει επίσης την συνεργασία του με το φασισμό της Τουρκιάς.

Η Πρώτη κίνηση της Ελλάδας λίγο μετά την ανάληψη της προεδρίας ΕΕ , έγινε η σύλληψη των πολιτικών προσφύγων. Το 2013 σχεδόν σε όλους τους συντρόφους μας έγιναν προσαγωγές, συληθήκαν με λόγο το «ένταλμα Ιντερπόλ», βασανιστήκαν και εκδικαστήκαν. Θυμόμαστε τον Σύντροφο Μπουλουτ Γιαγλα, που με συνεργασία του ΜΙΤ , CIA και ελληνικής μυστικής υπηρεσίας, με παράνομο τρόπο παραδόθηκε στην Τουρκία. Ούτε που πέρασε 2 μήνες μετά τις δίκες εκδόσεων , που οι επαναστάτες από την Τουρκία έκαναν 55 μέρες απεργία πεινάς. Όλες οι επιθέσεις αυτές, με συνεργασία το φασισμό της Τουρκιάς, είναι για να πνίξουν τις ιδέες , το αντιφασιστικό , αντί-ιμπεριαλιστικό αγώνα μας. Δεν θα εγκαταλείψουμε τις ιδέες μας. Δεν είναι έγκλημα να αγωνίζεσαι εναντίον τον φασισμό και το ιμπεριαλισμό, το έγκλημα είναι να συνεργάζεσαι με το φασισμό και ιμπεριαλισμό. Η Κυβέρνηση του Σαμαρά πρέπει να δώσει τέλος σε αυτή την συνεργασία.

Ζητάμε την άμεση απελευθέρωση των αγωνιστών πολιτικών προσφύγων τον MEHMET YAMAN (ΜUSTAFA) και τον KADIR KAYA, τη λήξη των διώξεων τους και τις απελάσεις και εκδόσεις τους.

Καλούμε όλα τα κόμματα , τοργανώσεις , συνδικάτα , και δημοκρατικές μαζικές οργανώσεις , να διαμαρτυρηθούν τις συλλήψεις και να συμπαρασταθούν στα δικαστήρια για να τους στηρίξουμε.

Να αφεθούν ελεύθεροι οι MEHMET YAMAN (MUSTAFA) και KADIR KAYA!

Οι MEHMET YAMAN και KADIR KAYA δεν μπορούν να εκδοθούν στη Τουρκία !

ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ , ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ !

Για περισσότερες πληροφορίες και για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις oagonas.blogspot.gr

πηγή : email που λάβαμε στις 21 Ιανουάριος 21h