Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 20.00

Hip-hop καφενείο (open mics)

Hip-hop καφενειο / Αλληλεγγύη στους 11 συλληφθέντες

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους 11 ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ/ΙΣΣΕΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ σε φασίστες, ρατσιστές & τις μαφίες τους

ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ.

Στις 28/12/13 κατά τη διάρκεια προπαγάνδισης πορείας ενάντια στα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών και τις επιχειρήσεις «ξένιος ζευς» και «θέτις» δεχθήκαμε συντονισμένη επίθεση στην πλατεία Βικτωρίας από αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα αυτής δώδεκα συλλήψεις, έντεκα συντρόφων/ισσών μας και ενός περαστικού.

Αφορμή της επίθεσης ήταν το επεισόδιο που είχε προηγηθεί στην περιοχή του αγ. Νικολάου, όταν γνωστός φασίστας της περιοχής μας προκάλεσε και μας επιτέθηκε με ρόπαλο· επίθεση που αντιμετωπίστηκε. Η συνέχεια εκτυλίχθηκε στη ΓΑΔΑ με κράτηση των συλληφθέντων και το στήσιμο του κατηγορητηρίου για τη δίκη του αυτόφωρου που ορίστηκε στις 30/12.

Και ενώ δόθηκε αναβολή της δικής και εντολή από την έδρα να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες οι μπάτσοι αποφασίζουν να κρατήσουν έναν εξ αυτών γιατί είναι... μετανάστης, και έκριναν αυτομάτως -βάσει ειδικής νομοθετικής διάταξης- ότι είναι επικίνδυνος για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια. Τον μεταφέρουν στο κέντρο κράτησης μεταναστών της Π.Ράλλη, όπου έπειτα από παρέμβαση αλληλέγγυων, γίνεται δεκτή η ένσταση που κατατίθεται και αφήνεται ελεύθερος.

-----

HIP-HOP Καφενείο / open mics

ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ
ΑΝΩ - ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ
Νάξου 75 & Κρασσά, πλ. Κολιάτσου

image attachment

πηγή : email received on 6 Φεβρουάριος 21h