Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 στις 12.00

2 καλέσματα : 1 2

Κάλεσμα αλληλεγγύης στον αγωνιστή Hasan Kosar (Τσετίν)

Καλούμε όλους/ες να δείξουν την συμπαράσταση τους στους επαναστάτες από την Τουρκία.ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ HASAN KOSAR (ΤΣΕΤΙΝ)

την Τρίτη 18.02.2014

12.00 στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ .

Ο HASAN KOSAR ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ.

Ημέρα 13.02.2014 κατά τις 22.30 στο σταθμό τρένου έγιναν προσαγωγές με αυθαίρετο τρόπο στους δυο αγωνιστές του Λαϊκού Μετώπου. Πρώτα έγινε ταυτοποίηση των στοιχείων , και μετά με δικαιολογία ότι έχει ένταλμα έρευνας

έκαναν προσαγωγή στον HASAN KOSAR και άφησαν τον MURAT KORKUT. 10-15 αργότερα πήραν και τον MURAT KORKUT και τους πήγαν στο αστυνομικό τμήμα.

Οι αγωνιστές που δεχτήκαν προσαγωγές πρώτα μεταφερθήκαν στον αστυνομικό τμήμα, και μετά στο πολίτικο τμήμα. Δεν ενημερώθηκαν ούτε αυτοί ούτε οι συνήγοροι τους για το λόγο προσαγωγών, μόνο πρωινές ώρες έγινε ανακοίνωση. Και οι δυο αγωνιστές είναι γνωστοί, και που κάνουν νόμιμες δημοκρατικές λειτουργιές. Είναι γνωστό η διεύθυνση διανομής, και η δουλεία τους. Και να έχουν καμία δίωξη εις βάρος τους, υπάρχει δυνατότητα μέσα στην μέρα να επικοινωνήσουν με αυτούς. Παρόλα αυτά το να έρθουν στο σταθμό για να τους κάνουν προσαγωγές είναι απλά το αποτέλεσμα του καλοπιάσματος στην ΗΠΑ και στο φασισμό της Τουρκιάς, καθώς να κατατρομακτησουν τον κόσμο.

ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΥΣΤΕΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ.

Ο Μurat Korkut που στην Ελλάδα βρίσκεται μέσα σε νόμιμες δημοκρατικές λειτουργιές, εδώ και πολύ καιρό είναι στο στόχαστρο του αστικού ΜΜΕ. Εκδόθηκε ότι βρισκόταν και αυτός. ανάμεσα στους αγωνιστές που έγιναν προσαγωγές στις 10 Φεβρουαρίου . Παρότι γνωρίζουν ότι δεν έχει καμία σχέση με τους προσαγωγοντες, ισχυριστήκαν ότι η ταυτότητα του βρέθηκε στους προσαγωγοντες. Με αποτέλεσμα , να του γίνει προσαγωγή με αυθαίρετο τρόπο μέχρι 7 το πρωί, εμποδίζοντας την ελευθερία μετακίνησης του, και δημιουργώντας ένα κλίμα ότι είναι «εγκληματίας» τον έβαλαν στο στόχαστρο καταπατώντας τα δικαιώματα του.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΑΓΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο HASAN KOSAR που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο λόγο της λειτουργιάς του στην «Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και στο Κουρδιστάν» που ξέρουν το σπίτι και τόπο εργασίας τους, έχει εδώ και 20 χρόνια πολίτικο άσυλο. Έλεγαν ότι τον ψάχνουν για λόγο της έκρηξης που έγινε πριν 3 χρόνια στην Θεσσαλονίκη που ο Μehmet Basbag έπεσε μάρτυρας. Για το ίδιο περιστατικό έγιναν με αυθαίρετο τρόπο προσαγωγές στους Nevzat Kalayci και HavaSuicmez που στις κατηγορίες που ητανε κρατούμενοι, αθωώθηκαν. Τώρα είναι σειρά του HASAN KOSAR. Ο Κοsar στις δίκες του Nevzat Kalayci και Hava Suicmez βρέθηκε ως μάρτυρας, καθώς υπερασπίστηκε τα δικαιώματα τους και τους επισκέφτηκε στις φύλακες. Σε όλες αυτές τις διαδικασίες σε αστυνομικό τμήμα, εισαγγελία, φύλακες, δικαστήρια καμία κατηγορία δεν του απευθύνθηκε, ούτε ένταλμα έρευνας. Πέρσι πολλές φορές έγιναν έφοδοι στο σπίτι του, στους εφόδους αυτούς αλλά και διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για τις καταπιέσεις στους αγωνιστές δέχτηκε προσαγωγές αλλά και πάλι δεν είχε καμία δίωξη εις βάρος του. Το να δεχτεί προσαγωγή για το περιστατικό που έγινε πριν 3 χρόνια και όλα αυτά τα χρόνια ήταν μέσα, και που έγιναν προσαγωγές στο σταθμό τρένου είναι για να φάνει δυνατό το βρώμικη συνωμοσία τους.

Ακόμα κρατείτε ο HASAN KOSAR. Στον εισαγγελία που θα παρουσιαστεί την Τρίτη 13.00, ζητείται η σύλληψη του. Είναι φανερό ότι θέλουν από μια πλευρά να κάνουν συλλήψεις και να βάλουν τους αγωνιστές στις φύλακες με εντολή του φασισμού και ιμπεριαλισμού, από την άλλη πλευρά θέλουν κάνεις να ασχοληθεί μαζί τους, ούτε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις φύλακες, και κάνεις να δείξει αλληλεγγύη και συμπαράσταση. Για αυτό το λόγο θέλουν να τη σύλληψη ενός αγωνιστή που σε λειτουργιά στην» Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους» .

πηγή : email που λάβαμε στις 15 Φεβρουάριος 09h


ΤΡΙΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΑΠ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΖΕΤΙΝ ΗΑSAN COSAR

Τον τελευταίο μήνα έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με την ολοένα και αυξανόμενη κρατική τρομοκρατία και καταστολή ενός καθεστώτος έκτακτης ανάγκης. Εισβολές σε σπίτια αναρχικών-αντιεξουσιαστών, επίθεση στην αντιφασιστική συγκέντρωση στην Αθήνα, συνεργασία μπάτσων και νεοναζί της Χρυσής Αυγής στην επίθεση στο ΡΕΣΑΛΤΟ, συλλήψεις αγωνιστών και πολιτικών προσφύγων αλλά και η σκευωρία στην υπόθεση Θεοφίλου δημιουργούν ένα κλίμα τρομοϋστερίας από την εξουσία με στόχο την εκφοβισμό της κοινωνίας αλλά κυρίως των αγωνιζόμενων ανθρώπων.

Στα πλαίσια αυτού του σχεδίου συλλαμβάνεται και ο αγωνιστής ΤΖΕΤΙΝ HASAN COSAR με τη δικαιολογία ότι έχουν προκύψει στοιχεία για την υπόθεση της Τριανδρίας.

Ο σύντροφος θα περάσει από τον εισαγγελέα την Τρίτη γι΄αυτό καλούμε όλους/ες σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα Δικαστήρια.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ TZETIN HASAN COSAR.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ΄ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.

αυτονομη συλλογικοτητα ΑΝΤΙΔΟΤΟ

πηγή: http://antidoto.espivblogs.net/2014/02/17/%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B7-18-%CF%86%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%83-1200-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81/