Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 11.00

Συγκέντρωση ενάντια στις αυξήσεις των διοδίων

kifisia

Την Κυριακή 16 Φλεβάρη στις 11 το πρωί, οργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα διόδια των Αφιδνών. Την κινητοποίηση αποφάσισε το συντονιστικό φορέων Ωρωπού, και ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο Ωρωπού σήμερα Πέμπτη 13/2 το απόγευμα (δείτε την ανακοίνωση από το site του Δήμου εδώ). Με ανακοίνωσή του επίσης ο Δήμος Ωρωπού απορρίπτει την κυβερνητική πρόταση (αλλά και του εργολάβου) για "fast pass", μέσω του οποίου οι κάτοικοι του Ωρωπού (και όσοι έχουν εξοχικά εκεί, αλλά ως προς αυτό υπάρχουν θέματα), θα πληρώνουν το τίμημα των διοδίων πριν τις αυξήσεις. Στην κινητοποίηση αναμένεται να συμμετάσχουν δεκάδες σύλλογοι και οργανώσεις.

Η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς θα είναι εκεί. Ταυτόχρονα θα ενημερώσουμε τους κατοίκους της Κηφισιάς, που είναι επίσης ευαισθητοποιημένοι για το θέμα. Υπενθυμίζουμε ότι πλευρικά διόδια προγραμματίζονται για το καλοκαίρι του 2014 και του 2015 στη Βαρυμπόμπη και τον Άγιο Στέφανο αντίστοιχα.

Τώρα είναι η ώρα να αντιδράσουμε! Τώρα που φοβούνται την ενωμένη και δυναμική μας κινητοποίηση. Η παλλαϊκή αντίδραση μπορεί να τους σταματήσει. Μια μέρα αργότερα θα είναι ήδη αργά.

επικοινωνία : epitropikifisias.blogspot.com/

πηγή : http://denplirono.wordpress.com/2014/02/14/%c...