Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 στις 19.00

Εκδήλωση-συζήτηση: Βαδίζοντας προς τις 22 Μάρτη

Εικόνα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Βαδίζοντας προς τις 22 Μάρτη-Παγκόσμια μέρα ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό
Τετάρτη 26 Φλεβάρη, Εργατικό Κέντρο, 7μμ

Θα χαιρετήσουν η μητέρα και ο πατέρας του Σαχζάτ Λουκμάν, Σουκράν Μπίμπι και Χαντίμ Χουσείν
Ομιλητής: Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ

Στα Χανιά θα είναι την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου οι γονείς του δολοφονημένου από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής Σαχζάτ Λουκμάν για να παρεβρεθούν στην εκδήλωση-συζήτηση της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή(ΚΕΕΡΦΑ). Η Σουγκράν Μπίμπι και ο Χαντίμ Χουσεΐν έχουν έρθει στην Ελλάδα από το Πακιστάν από τις αρχές του χρόνου για να παρακολουθήσουν και να καταθέσουν στη δίκη του αδικοχαμένου παιδιού τους.
Στο δικό µας χέρι είναι να μην αφήσουμε τους νεοναζί να συγκροτούν τάγματα εφόδου με την ανοχή του κρατικού μηχανισμού και της Αστυνομίας, σαν αυτά που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν.
Σε όλη την Ευρώπη ξεσηκωνόµαστε στις 22 Μάρτη για να στείλουµε το µήνυµα ότι δεν θα αφήσουµε τους νοσταλγούς του Χίτλερ να χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο κατά των µεταναστών, να επιτίθενται σε µετανάστες, Ροµά, γυναίκες, οµοφυλόφιλους, άτοµα µε ειδικές ανάγκες.
Να δηµιουργήσουµε ένα γιγάντιο αντιφασιστικό ποτάµι και να πληµµυρίσουµε την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, τα δικά µας κάστρα αντίστασης σε µια µέρα που ο Πλανήτης θα αντηχεί: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΧΑΝΙΩΝ

πηγή: http://keerfaxaniwn.wordpress.com/2014/02/20/%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B2%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B9/