Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 στις 18.00

Μικροφωνική για τους πολιτικούς κρατούμενους

Μικροφωνική

3 Απριλίου -Πέμπτη στις 18.00 στην Καμάρα

Να στηρίζουμε τους πολιτικούς κρατούμενους που

Θα κάνουν απεργία πείνας 3-4 Απριλίου

Εναντία στα βασανίστρια και στις αναξιοπρεπείς αναζητήσεις και στο σφετερισμό των δικαιωμάτων και στο καινούριο φασιστικό 'νόμο'…

(Εμείς θα είμαστε στην Καμάρα στις 15.00

και θα ανοίξουμε ένα τραπέζι)

Δεχτήκαν Επίθεση Στις Φύλακες Λάρισας Οι πολιτικοί κρατούμενοι από την Τουρκία!

Στις 28.03.2014 δεχτήκαν επίθεση οι ελεύθεροι πολιτικοί κρατούμενοι στις φύλακες Λάρισας που διαμαρτυρηθήκαν για τις αυθαίρετες εφαρμογές. Για να διαμαρτυρηθούν τις ανήθικες σωματικές έρευνες δε δεχτήκαν να μπουν στα κελία, και δεχτήκαν επιθέσεις από τους δεσμοφύλακες.

Πριν την διαδήλωση οι κρατούμενοι ήθελαν να δώσουν μια ενημερωτική αίτηση σχετικά με τους σκοπούς της διαδήλωσης, αλλά οι δεσμοφύλακες αρνήθηκαν να το πάρουν.

Στη συνεχεία της διαδήλωσης, ένας δεσμοφύλακας πηρέ την αίτηση, και απειλώντας τους κρατούμενους, τους ζήτησε να μπουν στα κελία. Κατόπιν οι δεκάδες δεσμοφύλακες επιτεθήκαν στους κρατούμενους. Είχαν στο στόχαστρο τον MEHMET YAYLA και ERDOGAN CAKIR, και τους έκανα βασανιστήρια. Ο HASAN BIBER και A. DUZGUN YUKSEL δεχτήκαν χτυπήματα στα σώματα τους. Ήθελαν να χτυπήσουν τον CENGIZ BAYIR στα σιδερά των καλοριφέρ, αλλά τους εμπόδιζαν οι άλλοι κρατούμενοι. Οι κρατούμενοι μετά την βίαια μεταφορά στα κελία, συνέχισαν την διαδήλωση τους χτυπώντας στις πόρτες. Οι κρατούμενοι τηλεφώνησαν καις δήλωσαν στους αγωνιστές του Λαϊκού μετώπου ότι με συνθήματα και τραγούδια θα συνεχίσουν την διαδήλωση τους όταν ανοίξουν οι πόρτες. Μετά τις 15:30 συνέχισαν την διαδήλωση τους.

Βασανιστήρια στις Φύλακες Ναύπλιου!

Κάτω τα χεριά από τους πολιτικούς κρατούμενους!

O Bilgehan Karpat , 26.03.2014 κατά την διάρκεια μεταφοράς εξορίας του από τις φύλακες Κορυδαλλού στο Ναυπλία δέχτηκε βασανιστήρια από τους δεσμοφύλακες των φυλάκων Ναύπλιου.

Οι Δεσμοφύλακες χωρίς να τους κάνουν ερευνά, επέβαλαν στο ελεύθερο πολίτικο κρατούμενο Bilgehan Karpat την ανήθικη σωματική ερευνά , και του έκαναν βασανιστήρια. Ένας δεσμοφύλακας με ένα αστέρι στην στολή του μαζί με έναν άλλον δεσμοφύλακα επιτεθήκαν στον ελεύθερο πολίτικο κρατούμενο Bilgehan Karpat και τον κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο. Ο Bilgehan Karpat τηλεφωνούσε την επιτροπή αλληλεγγύης με τους πολιτικούς κρατούμενους και δήλωσε πως ότι έχει δεχτεί χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα, καθώς του έσπασαν τα δόντια.

Σαν Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους θα είμαστε εναντίον κάθε ανήθικης έρευνας και βασανιστηρίων προς τους πολιτικούς κρατούμενους από την Τουρκία, και τον αγώνα μας για το δικαίωμα θα συνεχίσουμε.

ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟ ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙΣ

ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΙΑ!

captive in the mind (Custom)

Μας αιχμαλώτισαν

Μας αιχμαλώτισαν , μας έριξαν στη φυλακή: εμένα μέσα στα τείχη εσένα έξω απ΄τα τείχη. Ασήμαντη υπόθεση η δική μας. Το χειρότερο είναι να κουβαλάει ο άνθρωπος τη φυλακή μέσα του: συνειδητά, ασύνειδα… Έτσι κατάντησαν τους περισσότερους ανθρώπους, τίμιους, καλούς, προκομένους ανθρώπους, κι άξιους ν' αγαπηθούν όσο εγώ αγαπάω εσένα… "Τα ποιήματα των 9-10 μ.μ."

πηγή : email που λάβαμε στις 2 Απρίλιος 16h