Τρίτη 22 Απριλίου 2014 στις 9.00 πμ

3 καλέσματα : 1 2 3

Δίκη μαχαιροβγαλτών χρυσαυγιτών

Την Τρίτη του πάσχα 22/04 συνεχίζεται η δίκη των φασιστών(γιώργος αποστολόπουλος του Δημητρίου απο Παλαιο Φάληρο -αλέξανδρος χατζηπαυλίδης του Εμμανουήλ από Περιστέρι) που μαχαίρωσαν μαθητή του 3ου λυκείου Παλαιού Φαλήρου.

index.3

Δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Μεικτο Ορκωτο Δικαστηριο, όπου εκδικαζόταν η υπόθεση δυο χρυσαυγιτών οι οποίοι είχαν μαχαιρώσει μαθητή του 3ου ΓΕΛ Παλαιού Φαλήρου πριν 14 μήνες. Γονείς, μαθητές, καθηγητές, κάτοικοι της περιοχής αλλά και των γειτονικών περιοχών, αντιφασίστες και αντιφασίστριες, έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους δίνοντας δυναμικό παρών. Εικόνα εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή των "συναγωνιστών" των μαχαιροβγαλτών, οι οποίοι απλώς…απουσίαζαν. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 22 Απρίλη στις 9.00 το πρωί, με αφορμή την ανάγκη για χρόνο προετοιμασίας του συνήγορου ενός από τους 2 κατηγορουμένους (ο οποίος ορίστηκε την τελευταία στιγμή).

Στις 22 Απρίλη χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή. Σε ένα καθεστώς που η κυβέρνηση συνομιλεί ανοιχτά με τη Χρυσή Αυγή και που τα μέλη της "απολαμβάνουν" αναβολών σαν να μην ξέρουν μέχρι και οι πέτρες ότι είναι εγκληματική οργάνωση, η μαζική παρουσία των αντιφασιστών και αντιφασιστριών είναι το κρίσιμο στοιχείο που μπορεί να πιέσει σε καταδικαστικές αποφάσεις.

Να κάνουμε σαφές πως θα είμαστε πάντα παρόντες και ότι θα συνεχίσουμε τον αντιφασιστικό αγώνα μέχρι να εξαφανιστεί και ο τελευταίος νεοναζί δολοφόνος.

Κάτω τα Μνημόνια και η Χρυσή Αυγή!

Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό"

πηγή : http://www.kar.org.gr/2014/04/07/%CE%B1%CE%BD


1 2 3

Δίκη μαχαιροβγαλτών

Β Μικτό ορκωτό δικαστήριο Αθηνών, Δέγλερη 4,αίθουσα 2

Διοργάνωση: αντιφασίστριες Παλαιού Φαλήρου

Την Τρίτη του πάσχα 22/04 συνεχίζεται η δίκη των φασιστών (γιώργος αποστολόπουλος του Δημητρίου απο Παλαιο Φάληρο -αλέξανδρος χατζηπαυλίδης του Εμμανουήλ από Περιστέρι) που μαχαίρωσαν μαθητή του 3ου λυκείου Παλαιού Φαλήρου.

πηγή: https://gutneffntqonah7l.onion.to/calendar/event.php?id=50644


1 2 3

Όλοι την Τρίτη 22 Απριλίου, στο Β' ΜΟΔ Αθηνών

Την Τρίτη 22 Απριλίου θα συνεχιστεί στο Β' Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη των Αποστολόπουλου - Χατζηπαυλίδη που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση στο 17χρονο μαθητή έξω από το 3ο ΓΕΛ Π.Φαλήρου (28 Ιανουαρίου 2013).

Θυμίζουμε ότι, τη Δευτέρα 7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ενόρκων, διαβάστηκαν τα κατηγορητήρια και οι μάρτυρες, αλλά η δίκη διακόπηκε, επειδή ο Χατζηπαυλίδης δεν είχε δικηγόρο υπεράσπισης (ορίστηκε νέος που ζήτησε προθεσμία, προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας).

Θυμίζουμε επίσης ότι η υπόθεση έχει ενσωματωθεί στη μεγάλη δικογραφία που χειρίζονται οι δύο ειδικές ανακρίτριες για την εγκληματική οργάνωση της Χ.Α. Οι πρόσφατες καταδίκες σε Λιακόπουλο-Στεργιόπουλο (ισόβια για ανθρωποκτονία Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα) και Κοντομούς (14 χρόνια και 3 μήνες για τις φασιστικές επιθέσεις κατά Πακιστανών μεταναστών στη Μεταμόρφωση) αποτελούν θετικά γεγονότα. Μετά από μια ολόκληρη περίοδο προκλητικής ασυλίας, η ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή είναι σήμερα αντιμέτωπη για πρώτη φορά με την προοπτική να λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της.

Όπως έγινε και την προηγούμενη φορά, είναι και πάλι απαραίτητη η μαζική παρουσία μαθητών, γονιών, καθηγητών αλλά και των κατοίκων της περιοχής μας, δίπλα στο Φοίβο και την οικογένεια του.

Για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα και να απομονώσουμε τους φασίστες στα σχολειά και τις γειτονιές μας, για να καταδικαστούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης, σας καλούμε όλες και όλους:

ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 9:00 ΤΟ ΠΡΩΙ

(Β' Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, Δέγλερη 4, Αίθουσα 2)

Διαβάστε και το σχετικό άρθρο του Κ. Ζαφειρόπουλου στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Ανήσυχοι γονείς

πηγή: http://anisixoigoneis.wordpress.com/2014/04/19/%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7-22-%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B2-%CE%BC%CE%BF%CE%B4-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD/