τι; : συναυλία θεματική : ψυχαγωγία

Σάββατο 12 Απριλίου 2014 στις 21.00

Συναυλία αυτοσχεδιαστικής μουσικής

Πάνος Αλεξιάδης & Γιώργος Αξιώτης

No god ritual & Άκης Σίνος

Acte Vide

KTC

Mob

Φ.Ουσίες

Το Σάββατο 12 Απριλίου, δέκα νέοι μουσικοί τhς ανεξάρτητης αυτοσχεδιαστικής μουσικής θα εμφανιστούν στην σκηνή του αυτό-διαχειριζόμενου Θεάτρου Εμπρός (Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα).

Ο Πάνος Αλεξιάδης και ο Γιώργος Αξιώτης (turbo teeth) θα πραγματοποιήσουν μία από κοινού εμφάνιση, χρησιμοποιώντας modular synthesizers και electronics. Ο Πάνος Αλεξιάδης είναι γνωστός και με το synth πρότζεκτ του Lunar Miasma (2008-2012), ενώ ο Γιώργος Αξιώτης είναι μέλος των Balinese Beast, Holefold, Free Piece of Tape και Bruised Lee.

https://soundcloud.com/alexiadis

https://soundcloud.com/turbo-teeth

Οι Acte Vide, τo ηλεκτροακουστικό ντούο της Δανάης Στεφάνου και του Γιάννη Κοτσώνη (aka Sister Overdrive), δραστηριοποιείται στον αυτοσχεδιαστικό χώρο, χρησιμοποιώντας συνήθως πιάνο, laptop, και αντικείμενα.

http://acte-vide.blogspot.gr/)

Ο No god ritual (Τίμος Αλεξανδρόπουλος) και ο Άκης Σίνος δραστηριοποιούνται στο χώρο της πειραματικής μουσικής και της ηλεκτρονικής σύνθεσης. Και οι δύο είναι μέλη της ομάδας Romvos.

https://soundcloud.com/nogodritual

http://romvos.org/

Ο ΚΤC (Βύρων Χριστοδούλου), χρησιμοποιεί αλγόριθμους που αντλούν πληροφορίες από προσομοιωτές φυσικών φαινομένων όπως L-Systems, particle collisions και άλλα. Το 2010 ίδρυσε τη Φελτ (FELT), μία κολεκτίβα που σκοπό έχει να ερευνήσει περαιτέρω τα όρια της computer art.

http://www.feltcollective.com

Οι Mob είναι ένα νέο μουσικό σχήμα που κινείται στα πλαίσια του θορύβου και του harsh noise, χρησιμοποιώντας αναλογικά μέσα και pedals.

http://mob-hnw.bandcamp.com/

O Φ.Ουσίες είναι μέλος του μουσικού label moremars team. Χρησιμοποιεί λούπες, field recordings και ακουστικά όργανα.

https://soundcloud.com/fosforizouses-oysies

http://www.moremars.org/

πηγή : http://embros-theater.blogspot.com/2014/04/12...