Τετάρτη 28 Μαίου 2014 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Δίκη Αποστολόπουλου

Διαβάστε την λεπτομερή ανταπόκριση της 5ης μέρας της δίκης, εδώ: Δίκη Αποστολόπουλου, συνεδρίαση 14ης Μαΐου

Ως Ανήσυχοι Γονείς, έχουμε να σχολιάσουμε τα εξής:

Η πλευρά του κατηγορούμενου, είναι φανερό πλέον, ότι δεν έχει στοιχεία να παραθέσει και γιαυτό καταφεύγει σε συκοφαντίες, προσωπικές προσβολές σε μάρτυρες, προσπάθεια εκφοβισμού τους μέσω καταγγελιών, στήσιμο πλαστών "αποδείξεων" κ.λπ.

Πιο τρανταχτό παράδειγμα, η διαφαινόμενη προσπάθεια να διασύρουν και να πλήξουν την διευθύντρια του 3ου Λυκείου, με αήθεις, γελοίους ισχυρισμούς και καταγγελίες στην Δευτεροβάθμια.

Ας ξέρουν ότι γονείς, καθηγητές, μαθητές, θα σταθούμε σύσσωμοι απέναντι σε κάθε προσπάθεια εκφοβισμού και παρέμβασης στο εκπαιδευτικό έργο και γενικά στο χώρο του σχολείου! Η τρομοκρατία τους, δεν θα περάσει!

Σας καλούμε και πάλι, όλες και όλους, την Τετάρτη 28 Μαΐου, στις 9:00 π.μ., στο Β' Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, Δέγλερη 4, Αίθουσα 2

πηγή : http://anisixoigoneis.wordpress.com/2014/05/1


Δίκη μαχαιροβγάλτη

Την τετάρτη 28/5 ειναι η συνέχεια της δίκης του φασίστα Γιώργου Αποστολόπουλου (του Δημητρίου), που μαχαίρωσε δεκαεξάχρονο μαθητή σε λύκειο του Παλαιού Φαλήρου.

Σημειώνεται ότι τόσο ο κατηγορούμενος όσο και η οικογένεια του, αλλά και οι μάρτυρες υπεράσπισης είναι αρκετά προκλητικοί.

Ειρωνικά γέλια, φράσεις του τύπου ''θα σας γαμήσουμε'', ως και κωλοδάχτυλα αποτελούν τη στάση που ακολουθούν καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης. Αν και οι μικροεντάσεις δε λείπουν κι απ' τις δύο πλευρές, ο μικρός αριθμός αλληλέγγυου κόσμου ενθαρρύνει την προκλητική τους στάση. Στις επόμενες συνεδριάσεις, κρίνεται απαραίτητη η παρουσία όλο και περισσότερων αντιφασιστριών/ων μιάς, και καθώς η διαδικασία θα εξελίσσεται, εκτιμούμε ότι τα πνεύματα θα οξύνονται όλο και περισσότερο.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/5 ΣΤΙΣ 9:00 ΣΤΟ Β' ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΙΘΟΥΣΑ 2, ΔΕΓΛΕΡΗ 4

αντιφασίστριες/ες

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1525573/