Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 στις 19.00

πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Ηρακλείου στη ΒΙΟ.ΜΕ : ανοικτή συζητηση

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Ηρακλείου στη ΒΙΟ.ΜΕ καλεί όλους και όλες στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, την Πέμπτη 3/7 στις 7 το απόγευμα σε ανοιχτή συνέλευση για να αποφασίσουμε όλοι/ες μαζί τις κινητοποιήσεις μας:

Την Τρίτη 8 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη είναι το δικαστήριο κατά των εργαζομένων της ΒΙΟ.ΜΕ:

Η διορισμένη σύνδικος της πτωχευμένης μητρικής εταιρείας Φίλκεραμ, Α. Σεμερτζίδου, με αίτηση στο ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης ζητά ουσιαστικά να επανέλθει η προηγούμενη διοίκηση στο εργοστάσιο Η εξωφρενική αυτή πρόταση ζητά από το δικαστήριο να ορίσει στην προσωρινή διοίκηση τη Χριστίνα Φιλίππου, η οποία έχει καταδικαστεί πρωτόδικα 23 και 123 μήνες αντίστοιχα με δύο δικαστικές αποφάσεις , σε φυλάκιση λόγω χρεών προς τους εργαζόμενους!

Ζητάει δηλαδή να αναλάβει διοίκηση αυτή, που εγκατέλειψε την επιχείρηση βουτηγμένη μες στα χρέη και τους εργαζόμενους με απλήρωτα δεδουλευμένα ετών.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟ.ΜΕ

ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ Η ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΑΙΤΗΣΗ

Είναι φανερό πως δεν μπορούν να ανέχονται άλλο έναν αγώνα που κάθε μέρα που μένει ζωντανός κάνει πιο δυνατό το μήνυμα του: Ανοιχτά εργοστάσια στα χέρια των εργατών!

Μετά και τον πρόσφατο αποκλεισμό της Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου από τις αγωνιζόμενες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών ύστερα από κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Ηρακλείου στη ΒΙΟ.ΜΕ, ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τις απολυμένες καθαρίστριες του Ηρακλείου και της Κρήτης, αλλά και στις συναδέλφισσές τους σε όλη την Ελλάδα που έχουν κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας για την αγωνιστικότητά τους!

Σας περιμένουμε την Πέμπτη στις 7μμ στο Ε.Κ.Η. να συναποφασίσουμε για το πώς θα στηρίξουμε έμπρακτα τους αγωνιζόμενους συναδέλφους.

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Ηρακλείου στη ΒΙΟ.ΜΕ

πηγή: http://candiaalternativa.info/2014/07/02/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83-4/