Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 στις 21.00

Προβολή ταινίας: Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά οι Τετάρτες του Ιουλίου έχουν άρωμα κινηματογράφου στις Σταγιάτες, στην αυλή του Κοινοτικού Κέντρου Παράδοσης και Πολιτισμού. Ενάντια στην υποβάθμιση της ζωής μας απαντάμε με μικρές παρεμβάσεις - προτάσεις αναβάθμισης της καθημερινότητάς μας, όπως οι προβολές ταινιών. Φέτος η επιλογή των ταινιών έγινε σε συνεργασία με φίλους του κινηματογράφου και της Α.Π.Ο.Δράσης, οι οποίοι και θα τις προλογίζουν.

Τετάρτη 9 Ιουλίου: Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Γκας Βαν Σαντ)

Με την εξαιρετική ταινία του Γκας Βαν Σαντ Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ συνεχίζονται οι προβολές του Κινηματογραφικού Ιουλίου στις Σταγιάτες, την Τετάρτη 9 Ιουλίου στο Κοινοτικό Κέντρο Παράδοσης και Πολιτισμού. Την ταινία θα προλογίσει ο Γιώργος Τρικεριώτης.

Το ευφυέστερο μυαλό ενός κορυφαίου αμερικανικού πανεπιστημίου δεν είναι κάποιος καθηγητής, αλλά αυτός που καθαρίζει τα πατώματα της σχολής, ο Γουίλ Χάντινγκ (Ματ Ντέιμον).

Εκτός από καθαριστής, ο Χάντινγκ είναι και ένας πεισματάρης, άφραγκος, νέος άνδρας, που περνάει το χρόνο του πίνοντας μπίρες με τα φιλαράκια του στην κακόφημη συνοικία της Βοστόνης, μπλέκοντας συνεχώς σε καυγάδες.

επικοινωνία : http://apodrasistagiates.blogspot.gr/

πηγή : email που λάβαμε στις 5 Ιούλιος 17h

πηγή : email που λάβαμε στις 5 Ιούλιος 17h