Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 στις 18.00

7 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7

Συγκέντρωση ενάντια στο φασιστονομοσχέδιο για τις φυλακές τύπου Γ

Ολοι τη Δευτέρα 7 Ιούλη, στις 6μμ, στο Σύνταγμα - Συγκέντρωση ενάντια στο φασιστονομοσχέδιο για τις φυλακές τύπου Γ

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, αγνοώντας την κοινωνική κατακραυγή, αγνοώντας την απεργία πείνας 4.500 κρατούμενων, ετοιμάζεται να ψηφίσει το φασιστονομοσχέδιο Αθανασίου, στο οποίο δεν έκανε καμιά ουσιαστική αλλαγή.

Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές το φασιστονομοσχέδιο

Με την απεργία πείνας των κρατούμενων να έχει σταματήσει από την Τρίτη, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου είχε την άνεση να το παίξει «λαρτζ» και να δεχτεί να υπάρξει και δεύτερη (και τρίτη αν χρειαστεί) μέρα συζήτησης του φασιστονομοσχέδιου για τα κολαστήρια τύπου Γ' (και όχι μόνο) στο Α' Θερινό Τμήμα της Βουλής.

Σκορπίζοντας καπνό παραλλαγής, για να δείξει ότι άκουσε τους βουλευτές και εισήγαγε βελτιώσεις προχώρησε σε «προσθήκες - νομοτεχνικές βελτιώσεις» έντεκα σελίδων, οι οποίες δεν αλλάζουν την ουσία του φασιστονομοσχέδιου. Κατήργησε μεν την προκλητική διάταξη, με την οποία διαχώριζε τους πολιτικούς κρατούμενους για ένοπλη επαναστατική δράση (187Α του Ποινικού Κώδικα) από τους νεοναζί και τους μαφιόζους (187 ΠΚ) ως προς το χρόνο αρχικής παραμονής στις φυλακές τύπου Γ, εισήγαγε όμως, άλλο διαχωρισμό, ενώ κράτησε αναλλοίωτες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να βγει κάποιος από τις φυλακές τύπου Γ.

Η αρχική περίοδος εγκλεισμού σε φυλακή ή τμήμα τύπου Γ μειώνεται για τους «απείθαρχους» κρατούμενους από 4 σε 2 χρόνια, ενώ για τους καταδικασμένους στο πλαίσιο των άρθρων 187Α («τρομοκρατία») και 187 («εγκληματική οργάνωση») μειώνεται από 10 σε 4 χρόνια (αρχικά, ο Αθανασίου είχε ανακοινώσει πως μειώνεται σε 5 χρόνια για το 187, αλλά παραμένει 10 χρόνια για το 187Α).

Αφαιρώντας αυτή την προκλητική διάκριση σε βάρος των πολιτικών κρατούμενων, ο Αθανασίου διατήρησε μια άλλη διάκριση και εισήγαγε μια καινούργια. Η αρχική διάκριση, που διατηρήθηκε, αφορά τους υπόδικους. Οσοι κατηγορούνται με το 187Α («τρομοκρατία») κλείνονται και ως υπόδικοι σε φυλακές τύπου Γ. Οσοι, όμως, κατηγορούνται με το 187 («εγκληματική οργάνωση») δεν κλείνονται ως υπόδικοι στις φυλακές τύπου Γ. Η νέα διάκριση που εισήγαγε ο Αθανασίου είναι η εξής. Για να κλειστεί κατευθείαν σε φυλακή τύπου Γ ένας κατηγορούμενος με το 187Α θα πρέπει να έχει καταδικαστεί σε ποινή πάνω από 12 χρόνια (αυτό πιάνει τη συντριπτική πλειοψηφία των καταδικαζόμενων για ένοπλη επαναστατική δράση), ενώ για τους καταδικαζόμενους με το 187 το όριο ποινής αυξήθηκε στα 15 χρόνια, έτσι που κάποιοι να μπορούν να εξαιρεθούν. Αυτή η νέα διάκριση δείχνει καθαρά ότι το σύστημα αντιμετωπίζει ως μεγαλύτερο εχθρό του τους κατηγορούμενους για ένοπλη επαναστατική δράση.

Η μείωση του αρχικού χρόνου εγκλεισμού σε φυλακή ή τμήμα τύπου Γ στα 4 χρόνια μικρή σημασία έχει, από τη στιγμή που διατηρείται η δυνατότητα παράτασης του χρόνου εγκλεισμού για απανωτές διετίες. Οι όροι με τους οποίους ο εισαγγελέας θα κρίνει την «ιδιαίτερη επικινδυνότητα του κρατουμένου» είναι τέτοιοι που να επιτρέπουν αποφάσεις για απανωτές διετίες παράτασης του εγκλεισμού σε φυλακές τύπου Γ. Είναι τόσο γενικόλογοι ώστε να επιτρέπουν την απόλυτη αυθαιρεσία και την υλοποίηση ενός πνεύματος εκδικητικότητας, χωρίς καμιά εγγύηση για τον κρατούμενο. Οι όροι αυτοί αναφέρονται: στη «βαρύτητα του εγκλήματος για το οποίο κρατείται» (δηλαδή, το αδίκημα γίνεται κριτήριο και μάλιστα το πρώτο από τα κριτήρια), στην «πιθανότητα τέλεσης νέων εγκλημάτων» (εδώ κι αν χωρά κάθε αυθαιρεσία), στο αν κατηγορείται ή καταδικάστηκε και για άλλα αδικήματα, στην «ύπαρξη στοιχείων για την περαιτέρω εγκληματική δραστηριότητα του κρατουμένου, από άλλες συναρμόδιες για τον έλεγχο του εγκλήματος αρχές» (δηλαδή, αρκεί μια επιστολή της Αντιτρομοκρατικής, χωρίς ο κρατούμενος να έχει καμιά δυνατότητα ελέγχου και αντίκρουσης!) και την «προσωπικότητα του καταδίκου ή υποδίκου».

Μ' αυτές τις προϋποθέσεις και ιδιαίτερα με τη δυνατότητα παρέμβασης υπηρεσιών όπως η Αντιτρομοκρατική και η ΚΥΠ, φτιάχνουν ένα καθεστώς που ισοδυναμεί για τον πολιτικό κρατούμενο με μόνιμο εγκλεισμό σε κολαστήριο τύπου Γ. Σε κλείνουμε εκεί και πετάμε το κλειδί στη θάλασσα είναι το μήνυμα που στέλνουν. Για να βγεις από εκεί θα πρέπει να γίνεις «φυτό» ή ρουφιάνος μας! Συμπληρώνει ένας πολιτικός κρατούμενος τετραετία, δεν έχει κανένα πειθαρχικό αδίκημα και ζητά να βγει από τη φυλακή τύπου Γ. Στέλνει η Αντιτρομοκρατική ένα ραβασάκι στην εισαγγελία και λέει πως έχει «πληροφορίες» πως αυτός ο κρατούμενος έκανε και άλλα πράγματα, αλλά δεν έχει στοιχεία που να μπορεί να οδηγήσουν σε καταδίκη. Αυτό το ραβασάκι αρκεί για να παραταθεί ο εγκλεισμός του σε κολαστήριο τύπου Γ! Δηλαδή, η μεταχείριση του κρατούμενου δε θα εξαρτάται μόνο από την καταδίκη του και την ποινή που του καταλόγισε το δικαστήριο, ούτε από το μητρώο του μέσα στη φυλακή, αλλά και από τι λένε γι' αυτό υπηρεσίες πέραν του δικαστικού και του «σωφρονιστικού» συστήματος! Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν γίνεται λόγος για «αποδείξεις» ή έστω «αποχρώσες ενδείξεις», αλλά για «στοιχεία»! Αρκεί η κατάθεση ενός ασφαλίτη ότι τον είδε κάπου κάποτε!

Οπως είναι γνωστό, οι κρατούμενοι σε φυλακές τύπου Γ δε δικαιούνται άδειες. Ο Αθανασίου φρόντισε να τους κόψει αυτό το δικαίωμα ακόμη και στην περίπτωση που βγουν από τις φυλακές τύπου Γ, προσθέτοντας μια διάταξη, σύμφωνα με την οποία αυτές οι κατηγορίες κρατού-μενων, όταν δεν κρατούνται σε καταστήματα τύπου Γ, μπορούν να πάτουν άδεια δυο χρόνια πριν τη συμπλήρωση είκοσι «σκαστών» χρόνων στη φυλακή, αν έχουν καταδικαστεί σε ισόβια, ή αν έχουν εκτίσει «σκαστά» τα 3/5 της ποινής τους, αν έχουν καταδικαστεί σε πρόσκαιρη κάθειρξη. Για να το δώσουμε με ένα παράδειγμα, ο Κώστας Γουρνάς, που έχει καταδικαστεί σε 25ετή κάθειρξη, ακόμη και αν βγει από φυλακή ή τμήμα τύπου Γ, θα μπορεί να πάρει άδεια μόνο αν έχει συμπληρώσει 13 χρόνια στη φυλακή. Τότε, όμως, θα έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την υπό όρον αποφυλάκισή του! Μ' άλλα λόγια, ένας τέτοιος κρατούμενος θα έχει βγάλει τη φυλακή σε Γ' τύπου ή Β' τύπου, χωρίς να πάρει ούτε μια άδεια!

Ο Αθανασίου πρόσθεσε επίσης διατάξεις οι οποίες δείχνουν πρόθεση να προχωρήσει με ταχύτατες διαδικασίες στην υλοποίηση των κολαστηρίων τύπου Γ. Προβλέπεται πλέον, ότι «με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, ύστερα από γνώμη του ΚΕΣΦ και του Συμβουλίου Φυλακής Γ τύπου, δημοσιεύεται εντός δύο μηνών ο νέος εσωτερικός κανονισμός των καταστημάτων κράτησης Γ τύπου». Αλλη διάταξη που προστέθηκε προβλέπει ότι οι κρατούμενοι που αυτοδίκαια κλείνονται σε φυλακές τύπου Γ «μετάγονται με παραγγελία του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών σε κατάστημα Γ τύπου, εντός δέκα ημερών από τη δημοσίευση του εσωτερικού κανονισμού του».

Στόχος τους, λοιπόν, είναι, μόλις εκδοθεί η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης που θα ορίζει ποιες φυλακές θα γίνουν τύπου Γ και σε ποιες φυλακές θα δημιουργηθούν τμήματα τύπου Γ, μέσα σε 70 μέρες να έχουν γίνει οι μεταγωγές των κρατούμενων.

Τέλος, κάποιες ψευτοαλλαγές που έγιναν στις δικονομικές ρυθμίσεις του φασιστονομοσχέδιου αφήνουν εντελώς αναλλοίωτη τη λογική του περιορισμού των δικαιωμάτων κατηγορούμενων και δικηγόρων.

Συμπέρασμα: μας περιμένει σκληρός αγώνας!

ΚΟΝΤΡΑ

πηγή : http://www.eksegersi.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE...


1 2 3 4 5 6 7

Κάλεσμα σε παρέμβαση-συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος Δευτέρα 7/7 στις 6 το απόγευμα

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΥΠΟΥ Γ, ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ»,ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ, ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ, ΕΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΗ .

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7/7 ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ!

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

πηγή : http://www.eksegersi.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE...


1 2 3 4 5 6 7

Κάλεσμα συνέλευσης αναρχικών/αντιεξουσιαστών ενάντια στις ειδικές συνθήκες κράτησης

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΥΠΟΥ Γ'.
ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 6μμ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Αμέσως μετά τον ανασχηματισμό και το απροκάλυπτο κλείσιμο της ολομέλειας της βουλής, το πολιτικό προσωπικό του ντόπιου και διεθνούς κεφαλαίου θέτει ως προτεραιότητα τη ψήφιση του νομοσχέδιου για τη δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας το οποίο αυτές τις μέρες βρίσκεται στην διαδικασία συζήτησης - ψήφισης στο θερινό τμήμα της βουλής.

Στο νομοσχέδιο προβλέπεται η δημιουργία 3 τύπων φυλακών κλιμακούμενης καταστολής. Οι φυλακισμένοι για χρέη, θα κρατούνται στις «ηπιότερες» πτέρυγες τύπου Α. Το κυρίως σώμα των φυλακισμένων θα αποθηκεύεται στις πτέρυγες τύπου Β, κάτω από άθλιες συνθήκες. Ενώ δημιουργούνται οι φυλακές τύπου Γ για τους κρατούμενους «ειδικής κατηγορίας και εξέχουσας επικινδυνότητας». Στο στόχαστρο του νομοσχεδίου βρίσκονται οι αναρχικοί και οι κομμουνιστές που φυλακίστηκαν για την πολιτική τους δράση, οι απείθαρχοι κρατούμενοι οι οποίοι αντιστέκονται στην απάνθρωπη πραγματικότητα του εγκλεισμού, καθώς και κατηγορούμενοι για το λεγόμενο οργανωμένο έγκλημα.

Οι κρατούμενοι στις «φυλακές τύπου Γ» θα βιώνουν μια φυλακή μέσα στη φυλακή: Στέρηση ουσιαστικά των αδειών και κεκτημένων, σκλήρυνση των όρων αποφυλάκισης και δημιουργία συνθηκών πανοπτικού υπερελέγχου. Η αυθαιρεσία θεσμοποιείται με υπερεξουσίες στους διευθυντές και με την ανάθεση της φύλαξης σε ειδικά σώματα της ΕΛ.ΑΣ, ενώ ελαστικοποιείται η χρήση πυροβόλου όπλου.

Ταυτόχρονα παρέχονται κίνητρα για την προώθηση του χαφιεδισμού που φτάνουν ως την αποφυλάκιση όσων συνεργάζονται με την αστυνομία. Στόχος η εξάρθρωση ένοπλων πολιτικών οργανώσεων, η κατασκευή ενόχων και η παρεμπόδιση της ώσμωσης των αγώνων ανάμεσα στους φυλακισμένους αγωνιστές και τους υπόλοιπους κρατούμενους.

Η αναδιάρθρωση των φυλακών δεν είναι μια αποσπασματική κίνηση του ελληνικού κράτους, είναι κίνηση πλήρως ευθυγραμμισμένη με τις προσταγές της Ε.Ε. Στο πλαίσιο της γενικής αναδιάρθρωσης του κεφαλαίου και των κοινωνικών σχέσεων αποτελεί άλλο ένα τμήμα του σύγχρονου καθεστώτος έκτακτης ανάγκης.

H καταστολή σε συνθήκες βαθιάς συστημικής κρίσης αποτελεί κεντρική επιλογή του καθεστώτος. Επιδιώκει την πειθάρχηση της κοινωνίας και προασπίζεται τα αιματηρά συμφέροντα του κεφαλαίου και της άρχουσας τάξης. Ο «εσωτερικός εχθρός» διευρύνεται όλο και περισσότερο. Όχι μονάχα οι ένοπλοι αντίπαλοι του καπιταλισμού, αλλά και κάθε αγωνιζόμενος που αμφισβητεί το κρατικό μονοπώλιο στη βία, θεωρείται πλέον «οικονομικός σαμποτέρ» και αντιμετωπίζει το κατασταλτικό ντελίριο.

Οι κρατούμενοι ως απάντηση στους κρατικούς σχεδιασμούς προχώρησαν σε διάφορες μορφές κινητοποιήσεων αποχές συσσιτίου, άρνηση εισόδου στα κελιά, με αποκορύφωμα την μαζική απεργία πείνας που αγκάλιασε το σύνολο των φυλακών της χώρας με την συμμετοχή χιλιάδων κρατούμενων. Κάτω από την πίεση αυτών των κινητοποιήσεων θα πρέπει να δούμε τις όποιες βελτιωτικές προτάσεις του υπουργείου "δικαιοσύνης" που σε καμιά περίπτωση όμως δεν αναιρούν την ουσία του νομοσχεδίου για την δημιουργία του ελληνικού Γκουαντάναμο.

Με ειδικές συνθήκες κράτησης για τους εντός των τειχών και ειδικές συνθήκες επιβίωσης για τους εκτός οι αγώνες μέσα κι έξω από τη φυλακή συνδέονται άρρηκτα. Οι φυλακισμένοι για την πολιτική τους δράση και οι αγωνιζόμενοι κρατούμενοι βρίσκονται στην αιχμή της επίθεσης, γιατί αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για τη συνολική ανατροπή της σύγχρονης βαρβαρότητας. Η αλληλέγγυα στάση μας στους αγώνες των φυλακισμένων είναι μια στιγμή του κοινωνικού και ταξικού πολέμου για μια ελεύθερη αταξική κοινωνία.

Συνεχίζουμε μαζί με τους κρατούμενους αγωνιστές τον ΑΓΩΝΑ για ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μέχρι το γκρέμισμα και της τελευταίας φυλακής.

Ανοιχτή συνέλευση αναρχικών/αντιεξουσιαστών ενάντια στις ειδικές συνθήκες κράτησης

πηγή : http://www.eksegersi.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE...


1 2 3 4 5 6 7

Συγκέντρωση ενάντια στις φυλακές υψίστης ασφαλείας

από K* BΟΞ Ημέρα/Ώρα: 07/07/2014 στις 6:00:00 ΜΜ, Αθήνα / Σύνταγμα

Το νομοσχέδιο για τις φυλακές τύπου Γ' κατατίθεται προς ψήφιση τη Δευτέρα 7/7, μετά από τις υποτιθέμενες «βελτιωτικές» τροποποιήσεις που έγιναν από το θερινό τμήμα της Βουλής.

Καλούμε την Δευτέρα 7 Ιουλίου ώρα 18:00, την ώρα ψήφιση του νομοσχεδίου, σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα ενάντια στη ψήφιση του νομοσχέδιο για τις φυλακές τύπου Γ.

Αγώνας μέχρι το γκρέμισμα κάθε φυλακής

Κ* ΒΟΞ

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/52097/


1 2 3 4 5 6 7

Νέα προσταγή τύπου Γ: Όλη η κοινωνία μια φυλακή

Οι βελτιωτικές προτάσεις του υπουργού έρχονται να ενισχύσουν και να νομιμοποιήσουν τις φυλακές υψίστης ασφαλείας τύπου Γ . Είναι η γνωστή

τακτική της κοινοβουλευτικής μεθοδολογίας η συνδικαλιστική επανατοποθέτηση σε μια θέσμιση που η μόνη βελτίωση της είναι η κατάργησή της. Είναι τόσο προκλητικές οι βελτιώσεις όσο προκλητικός είναι και ο σκοπός τους. Η εξόντωση των πολιτικών κρατουμένων και ο ενταφιασμών των άλλων των απείθαρχων των παραβατικών.

Από 4 σε 2 χρόνια μειώνεται ο εγκλεισμός για τους απείθαρχους ενώ για τους 187Α («τρομοκρατία») και 187 (εγκληματική οργανωση») από 10 σε 4 έτη. Σκέτη απάτη αφού η δυνατότητα ανανέωσης της κράτησης ανά διετία παραμένει στα χέρια των εισαγγελέων της αντιτρομοκρατικής του κράτους.

Δεν υπάρχει καταφύγιο ούτε για το άτομο ούτε για την κοινωνία, αυτό είναι το μήνυμα της καθόδου προς τον νέο ολοκληρωτισμό. Η υπόσχεση της σταθερότητας θέτει ως προϋπόθεση την αίρεση και την αστάθεια. Η εξαίρεση γίνεται καθεστώς, κι αυτός ο κανόνας δημιουργεί το νέο καθεστώς εξαίρεσης. Ο νόμος 187-187α είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του ορίζοντα της εξαίρεσης. Η περίπτωση της Χαλκιδικής είναι επίσης χαρακτηριστική, γιατί συνδυάζει και τη θεωρία των δύο άκρων αλλά και την εφαρμογή του νόμου περί εγκληματικής οργάνωσης. Πάνω σε αυτόν τον νόμο, με νέο νόμο διευρύνονται και ενισχύονται οι γκρίζες ζώνες για τους περισσευάμενους εκτός αλλά κυρίως εντός των φυλακών. Η ύπαρξη γκρίζων ζωνών κάνει τον φόβο να δρα με διπλό τρόπο: και ως πραγματικότητα εντός των ζωνών, αλλά και ως απειλή ένταξης σ' αυτήν την πραγματικότητα. Μέσα στη γενικευμένη ρευστοποίηση, η πολιτική του φόβου έχει ανάγκη από ένα νομικό οπλοστάσιο του φόβου.

Το κίνημα αντίστασης το οποίο επαγρυπνεί και μέσα και έξω από τις φυλακές και μαζί με τις ευρύτερες κοινωνικές αντιστάσεις μπορεί να αποτελέσει το ανάχωμα στο βαθμό που θα εκτιμήσει την φύση του σύγχρονου κρατικού ολοκληρωτισμού.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 7/7 18ΜΜ

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ

πηγή : http://ak2003.gr/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/2014-07-06-10-57-42.html


1 2 3 4 5 6 7

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΥΠΟΥ Γ'

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΥΠΟΥ Γ'

Καλούμε όλους/όλες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, Δευτέρα 7 Ιουλίου, 6.00 μ.μ., στο Σύνταγμα, ενάντια στην ψήφιση του κατάπτυστου νομοσχεδίου Δένδια-Αθανασίου για τις φυλακές τύπου Γ.

Για να μη γίνει όλη η κοινωνία φυλακή και η φυλακή λευκό κελί .

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/52119/


1 2 3 4 5 6 7

αφισα_φυλακες

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1527923/