Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 στις 19.00

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ισραηλινή επίθεση στη Γάζα

ΒΟΛΟΣ: Καταδίκη της ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα: συγκέντρωση διαμαρτυρίας, Πέμπτη 17/7, 7.00μμ, πλ. Αγ. Νικολάου‏

Intifada_logo
Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ

Δικτυακοί τόποι: http://www.intifada.gr

http://intifadagr.wordpress.com/

e-mail: victexory@intiexfada.gr
Καταδίκη της ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα


Εδώ και μια βδομάδα το Ισραήλ σφυροκοπάει τη Λωρίδα της Γάζας με τόνους βομβών στοχεύοντας οικογένειες, νοσοκομεία, σχολεία, υποδομές κοινωνικής πρόνοιας. Ο τραγικός μέχρι σήμερα απολογισμός, εκτός από τις τεράστιες καταστροφές σε υποδομές, περιλαμβάνει περίπου 200 νεκρούς Παλαιστίνιους, οι περισσότεροι άμαχοι γυναίκες και παιδιά, και 1.500 τραυματίες. Ιατρικές αναφορές κάνουν λόγο για χρήση διεθνώς απαγορευμένων όπλων, όπως απαγορευμένα όπλα (βόμβες λευκού φωσφόρου) είχε χρησιμοποιήσει το Ισραήλ εναντίον αμάχων και στις δύο προηγούμενες επιθέσεις του στη Γάζα, το 2008 και το 2012.


Για όλους όσους πιστεύουμε στη δικαιοσύνη και στην αλληλεγγύη μεταξύ των λαών, για όλους όσους δεν κρατάμε ίσες αποστάσεις απέναντι στον καταπιεστή και στον καταπιεζόμενο, απέναντι το θύτη και στο θύμα, για όλους εμάς είναι ώρα να δείξουμε την αλληλεγγύη μας απέναντι στους αγωνιζόμενους Παλαιστίνιους, να πιέσουμε την ελληνική κυβέρνηση να πάψει τη στρατηγική συμμαχία με το ισραηλινό κράτος-τρομοκράτη και να διακόψει κάθε οικονομική, πολιτική, διπλωματική σχέση μαζί του, να στηρίξουμε και να διαδώσουμε το διεθνές κίνημα BDS (μποϊκοτάζ-απόσυρση επενδύσεων-κυρώσεις) εναντίον του ισραηλινού απαρτχάιντ.


Την Πέμπτη 17 Ιουλίου, στις 7.00μμ στην πλατεία Αγίου Νικολάου, καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη συνεχιζόμενη σφαγή στη Γάζα, ως την ελάχιστη έκφραση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό που για περισσότερα από 60 χρόνια μάχεται για την ελευθερία, την αυτοδιάθεση και την αξιοπρέπειά του. Τέλος καλούμε συνδικάτα, συλλόγους, συλλογικότητες, πολιτικές οργανώσεις και κόμματα της Αριστεράς να ενισχύσουν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας.


Να σταματήσουν τώρα οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Γάζα


Καμιά συνεργασία με το ισραηλινό κράτος-τρομοκράτη


Αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους Παλαιστίνιους


Λευτεριά στην Παλαιστίνη

πηγή : http://intifadagr.wordpress.com/2014/07/15/%c...