Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 στις 19.00

5 καλέσματα : 1 2 3 4 5

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης

Κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΚΚΕ(μ-λ) και του ΕΕΚ, Παρασκευή 18/7

Η βάρβαρη επίθεση του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ σε βάρος της Γάζας και του παλαιστινιακού λαού δεν πρέπει να μείνει χωρίς απάντηση.

Καλούμε σε συγκέντρωση την Παρασκευή 18/7, στις 7μμ στο άγαλμα Βενιζέλου και διαδηλώνουμε για την καταγγελία της πολύνεκρης στρατιωτικής επιχείρησης που εξαπέλυσε το Ισραήλ και παίρνει διαστάσεις γενοκτονίας των Παλαιστινίων την αλληλεγγύη μας στον πολύπαθο παλαιστινιακό λαό και τον αγώνα του για ζωή, ελευθερία και ανεξαρτησία

Η εγκληματική πολιτική του Ισραήλ δεν μπορούσε να καταπιέζει και να εξοντώνει τους Παλαιστινίους αν δεν είχε την στήριξη και τη συνενοχή των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ. Κατάπτυστος είναι ο ρόλος της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου που στηρίζει το μακελειό που εξαπέλυσε το Ισραήλ και προχωρά μια άθλια συμμαχία μαζί του ενάντια στους λαούς της Αν. Μεσογείου και της Μ. Ανατολής, σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο.

Η υπόθεση της αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη και της καταδίκης της κρατικής τρομοκρατίας του Ισραήλ να γίνει υπόθεση του λαϊκού και εργατικού κινήματος.

α. Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό.

β. Να σταματήσει η εξόντωση του παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ. Να τιμωρηθούν οι εγκληματίες πολέμου.

γ. Έξω οι ιμπεριαλιστές ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ από την Αν.Μεσόγειο και τη Μ. Ανατολή.

δ. Να διακοπούν τώρα οι διπλωματικές σχέσεις και η στρατιωτική συνεργασία της Ελλάδας με το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ.

πηγή : http://www.antarsya.gr/node/2432


1 2 3 4 5

Συγκέντρωση αλληλεγγύης

Ως Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση (Θεσσαλονίκης) συμμετέχουμε στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.

Ζήτω η νέα Ιντιφάντα!

Νίκη στον ένοπλο αγώνα της Παλαιστινιακής Αντίστασης!

Όλοι/ες στη συγκέντρωση

στο άγαλμα Βενιζέλου

Παρασκευή 18 Ιουλίου, 19:00

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

www.palestineresist.gr

πηγή : email που λάβαμε στις 17 Ιούλιος 22h


1 2 3 4 5

Λευτεριά στην Παλαιστίνη, όλοι στο δρόμο

Μπροστά στο κοινωνικό, ταξικό και ρατσιστικό έγκλημα που συντελείται

ενάντια στον λαό της Παλαιστίνης, στη λωρίδα της Γάζας, δεν μένουμε απαθείς.

Η Σιωπή είναι Συνενοχή

Συμμετέχουμε στην διαδήλωση ενάντια στις πολεμικές επιχειρήσεις

του κράτους του Ισραήλ

εναντίον των αγωνιζόμενων Παλαιστινίων:

Παρασκευή 18/7 19.00 Άγαλμα Βενιζέλου

Όλοι και όλες εκεί.

Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης και στήριξης του αγώνα των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ

πηγή : http://biom-metal.blogspot.gr/2014/07/blog-post_17.html


1 2 3 4 5

Διαδήλωση υπερ του Παλαιστινιακού λαού

Καλούμε στη διαδήλωση της Παρασκευής 18 Ιουλίου 19.00 από το Άγαλμα Βενιζέλου ενάντια στις πολεμικές επιχειρήσεις που εξοντώνουν τον Παλαιστινιακό λαό.Καλούμε και συμμετέχουμε στην αυριανή διαδήλωση Παρασκευή 18 Ιουλίου 19.00 από το άγαλμα Βενιζέλου ενάντια στην κτηνωδία του πολέμου στην Παλαιστίνη. Το κράτος του Ισραήλ κλιμακώνει την επίθεση οριοθετώντας τα νέα επίπεδα ολοκληρωτισμού εξοντώνοντας παιδιά και αμάχους στα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη. Ενάντια στον πόλεμο και την κατοχή στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον Παλαιστινικό λαό και τους αντιπολεμικούς ακτιβιστές στο Ισραήλ καθώς και στους συντρόφους αναρχικούς στο Ισραήλ που μάχονται τις κρατικές πολιτικές σε καιρό πολέμου.

Η συνέχιση της επίθεσης αποτελεί οικουμενικό έγκλημα. Ο μόνος που μπορεί να το σταματήσει είναι η παγκόσμια αντίσταση των αγωνιζομένων.

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης

πηγή: https://el-gr.facebook.com/EleutheriakeProtobouliaThessalonikes


1 2 3 4 5

Να σταματήσουμε την επίθεση των σιωνιστών

Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΛΗ

ώρα 7μ.μ. στο ΑΓ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Στην πολύπαθη και αποκλεισμένη λωρίδα της Γάζας συνεχίζονται για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα οι βομβαρδισμοί της σιωνιστικής κυβέρνησης του Ισραήλ. Με την ανοιχτή υποστήριξη των ιμπεριαλιστών αλλά και με λυμένα τα χέρια εξαιτίας της στυγνής δικτατορίας του Σίσι στην Αίγυπτο, η ακροδεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου βομβαρδίζει ανελέητα καταστρέφοντας τις πιο βασικές υποδομές του παλαιστινιακού κράτους (ρεύμα, νερό, τροφή), εξαπολύοντας μια εκστρατεία εξόντωσης των παλαιστινίων. Μέχρι στιγμής η νεκροί φτάνουν τους 174, στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδια ενώ οι τραυματίες είναι εκατοντάδες. Ταυτόχρονα ενέκρινε την επιστράτευση 40.000 εφέδρων, προετοιμαζόμενη για το ενδεχόμενο μιας χερσαίας εισβολής στην Γάζα.

Την ίδια στιγμή στην Δυτική Όχθη οι σιωνιστές συνεχίζουν να κατεδαφίζουν τα σπίτια όσων θεωρούν υπόπτους αντίστασης, ενώ οι εισβολές του στρατού στα σπίτια των «υπόπτων» έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Σε περισσότερες απο 2.000 εισβολές έχουν απαχθεί και φυλακιστεί για απροσδιόριστη χρονική διάρκεια 500 παλαιστίνιοι «ύποπτοι αντίστασης» χωρίς καν να τους απαγγελθούν κατηγορίες… Ενάντια σε αυτή την βαρβαρότητα οι παλαιστίνιοι ξέρουν καλά πως δεν έχουν να διαλέξουν παρά την αντίσταση. Παρά την άνιση μάχη που δίνει ενάντια σε έναν από τους ισχυρότερους στρατούς του κόσμου, η ένοπλη παλαιστινιακή αντίσταση γνωρίζει πολύ καλά πώς είναι λόγω αυτής της αντίστασης που ο παλαιστινιακό λαός υπάρχει ακόμα σαν οντότητα και δεν έχει εξοντωθεί πλήρως από τους σιωνιστές και τους ιμπεριαλιστές.
Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια εξόντωσης έχει και η επικίνδυνη συμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου που συνεργάζεται στενά με τους σιωνιστές, αγοράζοντας τα όπλα τους, τα χημικά τους, παίρνοντας την τεχνογνωσία τους. Το κράτος έκτακτης ανάγκης αυτής της συμμορίας έχει ζωτική ανάγκη από τέτοιους εγκληματίες «συμμάχους», επαγγελματίες του ολοκληρωτισμού. Άλλωστε συμμετέχοντας σε όλα τα στρατιωτικά σχέδια του ΝΑΤΟ (Αφρική, τώρα περικύκλωση της Ρωσίας στην Μαύρη Θάλασσα) κατά παραγγελία και διαταγή των ΗΠΑ και της Ε.Ε, η συγκυβέρνηση γίνεται όλο και περισσότερο επικίνδυνη.

Ο ελληνικός λαός και το ελληνικό εργατικό κίνημα πρέπει να σταθεί για άλλη μια φορά δίπλα στον παλαιστινιακό λαό σε αυτή την άνιση μάχη που δίνει. Πρέπει να διώξουμε με τους αγώνες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτή την επικίνδυνη χουντική συγκυβέρνηση, να διαλύσουμε την αντιδραστική συμμαχία με το Ισραήλ, να σπάσουμε τον αποκλεισμό της Γάζας και να βοηθήσουμε έμπρακτα στην νίκη της παλαιστινιακής αντίστασης, στην δημιουργία ενός ελεύθερου παλαιστινιακού κράτους.

Άμεση παύση των βομβαρδισμών - Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό!

Κάτω η αντιδραστική συμμαχία Ελλάδας - Ισραήλ!

Άρση του αποκλεισμού της Γάζας - Νίκη της παλαιστινιακής Αντίστασης

πηγή : email που λάβαμε στις 18 Ιούλιος 11h