Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014 στις 20.00

Εργαστήριο ελεύθερης έκφρασης & δημιουργικής επικοινωνίας

«Μια θάλασσα μικρή στα δυο σου μάτια φέγγει...»

Εργαστήριο ελεύθερης έκφρασης & δημιουργικής επικοινωνίας

Σήμερα, 24 Ιουλίου, 8.00μμ -11.00μμ θα πραγματοποιηθεί αποχαιρετιστήριο εργαστήριο ελεύθερης έκφρασης & δημιουργικής επικοινωνίας (work in progress), στο αυτοδιαχειριζόμενο Camping Βούλας, μετά από επιθυμία της ομάδας που συμμετείχε στο προηγούμενο εργαστήριο, στο Εμπρός.

Εμψυχώτρια: Χαρά Αλεξάκη - δραματοπαιδαγωγός
(MEd Drama and the Creative Arts in Education)

E-mail: cultexivatingtexhearts@gexmail.com

«Μια θάλασσα μικρή στα δυο σου μάτια φέγγει...»

Πρόκειται για ένα ταξίδι στη θάλασσά μας, μια εκδρομή δημιουργικής συνύπαρξης, ένα παιχνίδι, χωρίς αποκλεισμούς, στη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες δοκιμάζουν την ανάγκη τους να παίξουν, να πειραματιστούν, να ονειρευτούν, να νοιώσουν την εσωτερική και εξωτερική μουσική των σωμάτων και να την εκφράσουν με το δικό τους τρόπο. Όταν οι άνθρωποι ανοίγονται, έτσι, τα τεχνητά σύνορα/αγκυλώσεις, που τους χωρίζουν, γκρεμίζονται σα χάρτινοι πύργοι! Ταξιδεύουν ελεύθερα δρόμους ποιητικούς, δρόμους καρδιάς, δικούς τους δρόμους. Ο κόσμος, που χτίζουν, μαζί, τους υπερβαίνει, αλλάζει, και τότε όλα είναι δυνατά...

Απαραίτητη προϋπόθεση η διάθεσή τους να ταξιδέψουν, για λίγο, κάπου αλλού, κάπου όπου το παιχνίδι επιτρέπεται, με ενδυμασία που διευκολύνει την ελευθερία κίνησης ή ακινησίας, σα να ήταν στο σπίτι τους και, ταυτόχρονα, μακριά απ΄ αυτό. Γιατί, «Η ποίηση είναι σαν ένα είδος σκασιαρχείου, σαν ένα όνειρο μέσα στο όνειρο της ζωής, ένα αγριολούλουδο που φύτρωσε ανάμεσα στο στάρι», όπως σημειώνει μια άγνωστη παιδαγωγός.

επικοινωνία : http://www.voulacamp.blogspot.gr/

πηγή : email που λάβαμε στις 24 Ιούλιος 19h