Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014 στις 19.00

Πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

Ο ανηλεής βομβαρδισμός της Γάζας συνεχίζεται για περισσότερο από μήνα. Οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 1.800, οι τραυματίες πλησιάζουν τους 10.000, οι εσωτερικά εκτοπισμένοι είναι περισσότεροι από 150.000. Η πλειονότητα των θυμάτων είναι άμαχοι, ανάμεσα σε αυτούς πολλά παιδιά.

Το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ δε διστάζει να βομβαρδίσει υποδομές αφήνοντας τους κατοίκους της Γάζας χωρίς ηλεκτρικό και νερό, καταφύγια των Ηνωμένων Εθνών, νοσοκομεία, ασθενοφόρα.

Πρόκειται για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που απολαμβάνει την ανοχή του ΟΗΕ και την υποστήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης και της Ε.Ε., που συντάσσονται με το δικαίωμα του Ισραήλ στην "αυτοάμυνα". Την ίδια στιγμή η Αίγυπτος κρατάει το πέρασμα της Ράφα κλειστό συμβάλλοντας στον αποκλεισμό της Γάζας. Η ελληνική κυβέρνηση είναι συνυπεύθυνη καθώς διατηρεί άριστη συνεργασία με το κράτος τρομοκράτη.

Ταυτόχρονα όμως σε όλο τον κόσμο διοργανώνονται μεγάλες πορείες αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό. Από το Παρίσι μέχρι τη Νέα Υόρκη πληθαίνουν οι φωνές αυτών που αντιδρούν στη σφαγή.

Ενώνουμε τις φωνές μας με τους διαδηλωτές από όλο τον κόσμο ενάντια στο Ισραήλ- κράτος δολοφόνο και απαιτούμε να δοθεί ένα τέλος στον παράνομο και ανήθικο αποκλεισμό της Γάζας.

Καλούμε σωματεία, συλλογικότητες, πολίτες να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στη σφαγή

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο, Πέμπτη 7/8/2014 στις 19:00

Να τερματιστεί τώρα η πολιορκία της Γάζας και η φονική επιδρομή κατά αμάχων!

Να τιμωρηθούν οι εγκληματίες πολέμου!

Καμιά συνεργασία με το ισραηλινό απαρτχάιντ και την ισραηλινή κατοχή!

Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό!

Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση!

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/52403/