Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 στις 10.00 πμ

5η Ποδηλατική αιμοδοσία

v

Το τελευταίο διάστημα έχει διαδοθεί μία κατά τα άλλα ψευδής φήμη ότι οι ποδηλατικές αιμοδοσίες καταλήγουν σε ένα Γαλατικό τσιμπούσι στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου και ότι οι περισσότεροι συνδαιτυμόνες έρχονται στην αιμοδοσία για να δοκιμάσουν τις νέες συνταγές και να ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο τους παρά να συνδράμουν στον ιερό σκοπό της αιμοδοσίας.

Ε λοιπόν, έφτασε η ώρα να λάμψει η αλήθεια και να μπει ένα τέλος σε αυτές τις ανυπόστατες φήμες που μόνο σύγχυση προκαλούν σε κάποιον που δεν έχει σχέση με το εγχείρημα και δεν συμβάλλουν στον τελικό και μοναδικό σκοπό της ποδηλατικής αιμοδοσία που είναι να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας χωρίς ουδεμία πρόθεση να ικανοποιήσουμε το πεπτικό μας σύστημα, να γελάσουμε ή να περάσουμε καλά.

Σύσσωμοι οι ποδηλάτες που έχουν λάβει μέρος κατά καιρούς στην ποδηλατική αιμοδοσία μπορούν να πιστοποιήσουν με τρόπο κατηγορηματικό ότι ουδέποτε έλαβε χώρα φαγοπότι κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας, πολλώ δε μάλλον να εμφανιστούν επάνω στο τραπέζι ταπεράκια με σάντουιτς, ντολμαδάκια, κεφτεδάκια, κολοκυθόπιτες, ρεβίθια με δεντρολίβανο και κάρυ, καροτάκια, χειροποίητο ψωμί, πατάτες με ψιλοτριμένη ρίγανη και αλατάκι, και διάφορα άλλα φαγώσιμα που μπορεί να σκεφτεί κάποιος κακόβουλος για να διαβάλλει το ποδηλατικό κίνημα της αιμοδοσίας.
Η επισκέψεις μας στο χώρο ήταν πάντοτε σεμνές, λογικές και περιμέναμε μίζερα στη σειρά μας να δώσουμε αίμα, ωσάν να πηγαίναμε να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ και στη συνέχεια φεύγαμε γρήγορα και φοβισμένα να πάμε στο σπίτι να περιμένουμε τις ειδήσεις των 8:00 για να ενημερωθούμε από χείλη αξιόπιστα για τα γεγονότα που λαβαίνουν χώρα στη χώρα μας κι εμείς δεν έχουμε ιδέα.

Σεμνά λοιπόν και ταπεινά ανακοινώνουμε ότι:

Την Κυριακή στις 12 Οκτωβρίου και ώρα 10:00πμ θα μαζευτούμε όλοι στο Πεδίο του Άρεως υπό τη σκιά του μεγάλου βασιλέως Κωνσταντίνου (που μας οδήγησε ένδοξα στους νικηφόρους Βαλκανικούς πολέμους, τον Εθνικό Διχασμό και τέλος στη Μικρασιατική Καταστροφή όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα με όλους τους σωτήρες - μέχρι να αποφασίσουμε κάποια στιγμή ότι οι μόνοι υπεύθυνοι για τις τύχες μας είμαστε εμείς και κανένας άλλος και να στείλουμε εκεί που αρμόζει τσούρμο, όλους μαζί τους σωτήρες) και στις 10:30 (ακριβώς) θα ξεκινήσουμε με ύφος σοβαρό και καθώς πρέπει για το Νοσοκομείο Γεννηματάς.

BAΣIKOI KANONEΣ:
1. Την προηγούμενη μέρα εξοπλιζόμαστε με περίσσια φαντασία και φτιάχνουμε κάτι φαγώσιμο που θα φέρουμε μαζί μας ώστε να το μοιραστούμε με όλους τους παρευρισκόμενους.
2. Την ημέρα της Κυριακής τρώμε καλό πρωινό, πάμε ξεκούραστοι (όχι κατευθείαν από ξενύχτι με ξύδια....), πάμε ΧΑΛΑΡΑ ώστε να μην ανεβάσουμε πίεση.
3. Όσοι είναι ή αισθάνονται ασθενείς ας μην δώσουν αίμα (ακόμα και απλό συναχάκι αν έχουν...) μπορούν όμως να έρθουν για παρέα.
4. επίσης δεν θα πρέπει να έχουμε πάρει φαρμακευτική αγωγή (ούτε ασπιρινούλα) για τις προηγούμενες 10 περίπου ημέρες.
5. επίσης αν έχετε κάνει πρόσφατα εξαγωγή δοντιού, έχετε χτυπήσει τατουάζ, έχετε ταξιδέψει σε "επικίνδυνες" χώρες με μολυσματικές ασθένειες, .... πάλι καλό θα ήταν να απέχετε.

Ελάτε να κάνουμε μαζί αιμοδοτική δίαιτα.

Σας περιμένουμε όλους εκεί.

v

πηγή : http://www.podilates.gr/node/37597