Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 στις 17.00

Συλλαλητήριο εναντίον του ISIS, για το Κομπάνι, για την ανθρωπότητα

Διεθνής ημέρα αλληλεγγύης για το Κομπάνι σήμερα (Σάββατο 1/11) και στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου διοργανώνεται στις 5 το απόγευμα συλλαλητήριο συμπαράστασης στον αγωνιζόμενο λαό της ηρωικής κουρδικής πόλης της Συρίας κατά του Ισλαμικού Κράτους. Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο απευθύνουν κόμματα, φορείς και συλλογικότητες.

«Οι Κούρδοι και οι Κούρδισσες με το όπλο στο χέρι παλέυουν για τον τόπο τους, τη ζωή τους και την ελευθερία. Παλέυουν για το δικαίωμα τους να ζουν σε κοινότητες πέρα από την εκμετάλλευση και την καταπίεση, ειρηνικά, ισότιμα και αδελφωμένα» αναφέρει στο κάλεσμά της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. Όπως υπογραμμίζει: «Για όλους τους λόγους του κόσμου λοιπόν, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στο κάλεσμα για την Παγκόσμιας Ημέρας Αλληλεγγύης στο Κομπάνι και καλεί κάθε νέο και νέα, κάθε άνθρωπο που αρνείται να σωπάσει απέναντι στην επίθεση απέναντι στον κουρδικό λαό, το Σάββατο στις 17.00 στα Προπύλαια στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για το Κομπάνι».

πηγή : http://left.gr/news/savvato-111-propylaia-diadilosi-gia-kompani-meta-kalesma-gia-pagkosmio-syllalitirio#sthash.ocTdCDZq.dpuf