Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 στις 10.30 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλλεγγύης στα δικαστήρια φυλακών Κορυδαλλού

Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλλεγγύης στα δικαστήρια φυλακών Κορυδαλλού στις 4/12 για την ανακοίνωση της απόφασης/ποινών.

Στις 10:30.

Κανένας σύντροφος δεν είναι μόνος του,η αλληλεγγύη το όπλο μας.

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/54094/


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΠΦ

Την Πέμπτη 4 Δεκέμβρη, μετά από 2 χρόνια διαδικασίας, θα εκδοθεί η απόφαση για τους συντρόφους Γ.Καραγιαννίδη, Αλ.Μητρούσια, Κ.Σακκά, Στ.Αντωνίου, Γ.Μιχαηλίδη, Δ.Πολίτη, Κ.Παπαδόπουλο και τα μέλη της Σ.Π.Φ.

Το δικαστήριο καλείται να αποφασίσει σε θέματα που θα καθορίσουν και τις επόμενες δίκες συντρόφων που ακολουθούν, όπως η εκκρεμοδικία , (πόσες φορές μπορεί να δικαστεί ένας κατηγορούμενος για την ίδια κατηγορία), το νόμο περί οπλοκατοχής όπως ορίζεται (και όχι με βάση τις αυθαίρετες ερμηνείες της προέδρου), την αξιολόγηση των ασαφών ευρημάτων DNA της αντιτρομοκρατικής για τη στήριξη της κατηγορίας ένταξης στην οργάνωση και πολλά ακόμα.

«Η πρόταση του εισαγγελέα Σ. Μπάγια ήταν βαριά καταδικαστική, υιοθετώντας το σαθρό και κατασκευασμένο από την Αντιτρομοκρατική κατηγορητήριο. Η θέση της προέδρου Τζανακάκη , όπως αναδείχτηκε μέσα από τις ερωτήσεις και όλη τη στάση της κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, θα είναι εξίσου καταδικαστική. Αναμένεται αν οι δύο εφέτες θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, τιμώντας το πρότερο παρελθόν τους, ή θα συνταυτιστούν με την πρόεδρο» (από σχόλιο ΚΟΝΤΡΑΣ)

Όλοι και όλες στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ στις 10 το πρωί για να συμπαρασταθούμε στους πολιτικούς κρατούμενους.

ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/54274/