Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 στις 18.00

3 καλέσματα : 1 2 3

Πορεία 6 Δεκέμβρη

Ενημέρωση για πρωινή πορεία και απογευματινά καλέσματα

Η πρωινή πορεία που είχε καλεστεί από μαθητές/φοιτητές-τριες χτυπήθηκε σφοδρά και απρόκλητα από περισσότερες από 4 διμοιρίες των υ.μ.ε.τ στο πεζόδρομο έξω από το δημαρχείο. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης των δυνάμεων της αστυνομίας χτυπήθηκαν πολλά άτομα από τα γκλομπ της "δημοκρατίας" ενώ πραγματοποιήθηκαν και τρεις προσαγωγές. Αυτή τη στιγμή έχει στηθεί μικροφωνική στη πλατεία Δημοκρατίας και πραγματοποιείται ήδη συγκέντρωση. Όλα τα απογευματινά καλέσματα μεταφέρονται για τις 18.00 στη πλατεία Δημοκρατίας με βασικά αιτήματα και προτάγματα την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων και την αλληλεγγύη στον αναρχικό απεργό πείνας Ν. Ρωμανό. Όπως αναφέρθηκε και πριν πραγματοποιείται ήδη συγκέντρωση στη πλατεία Δημοκρατίας η οποία έχει την ανάγκη να στελεχωθεί από ακόμη περισσότερο κόσμο.

πηγή : http://apertus.squat.gr/?p=2894


1 2 3

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014 / ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΠΟΡΕΙΑ / ΠΛ. ΔΗΜΑΔΗ / 18:00

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/54222/


1 2 3

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

τελικκοοοοοοοο - Αντίγραφο

Aλληλεγγύη στον αναρχικό απεργό πείνας N. Ρωμανό.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Από τις 10/11 ο αναρχικός Νίκος Ρωμανός χορεύει με το θάνατο με οδόφραγμα το τελευταίο οχυρό της αξιοπρέπειάς του, το ίδιο του το σώμα. Οι αλλεπάλληλες αρνήσεις των κρατικών μηχανισμών για τη χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας δηλώνουν το μένος και την εκδικητική σκοπιμότητα απέναντι σε κάθε διεκδίκηση και αγώνα. Δίπλα του στέκονται αλληλέγγυοι, περνώντας σε απεργία πείνας, οι Γ.Μιχαηλίδης (από17/11).Α. Μπουρζούκος και Δ. Πολίτη (από1/12).

Παράλληλα Σύριοι πρόσφυγες απεργοί πείνας που παζαρεύουν με τη ζωή τους ένα ψίχουλο αποδοχής από το ελληνικό κράτος, η αυτοκτονία της Κατερίνας, μιας από τις 27 οροθετικές που δε άντεξε τη μηντιακή διαπόμπευση του Λοβέρδου, ο Γ.Σ. που ξεκίνησε απεργία πείνας με αίτημα την αποφυλάκισή του, η ένταση της καταστολής σε όλες τις πόλεις του ελλαδικού χώρου, όπως και στο Αγρίνιο (επιθετικές κινήσεις των μπάτσων προς τη διαδήλωση της 17 Νοέμβρη) συμπληρώνουν το σκηνικό πολέμου. Μαζί με αυτά, όλοι και όλες εμείς που βιώνουμε μια ζωή γεμάτη υποτίμηση, εκμετάλλευση και καταπίεση.

Η απάντηση δε μπορεί να είναι παρά μια : ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 6ΜΜ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

Κατάληψη APERTUS

Ελεύθερος κοινωνικός χώρος στο Αγρίνιο

πηγή : http://apertus.squat.gr/?p=2890