Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014 στις 19.00

antichristmas εκπομπη ιερα εξεταση

Φέτος δεν θα γιορτάσουμε Χριστούγεννα.Η παναγία έκανε έκτρωση έριξε το μπάσταρδο που είχε στην κοιλιά της.Χάος κ αναρχία επικρατούν από τη Βηθλεέμ μέχρι το βόρειο πόλο. Ο άγιος Βασίλης το έσκασε με ένα ναύτη παράτησε το βόρειο πόλο κ πήγε κάπου στον ισημερινό.Οι καλικάντζαροι έκαναν εξέγερση κατέλαβαν το χωριό του άι Βασίλη σταμάτησαν να ετοιμάζουν δώρα κ άρχισαν να σκάβουν ένα τούνελ για να κατακτήσουν τον κόσμο.Ο Ρούντολφ κ τα άλλα ελαφάκια τα φάγανε οι λύκοι.Τα παιδιά σε όλο τον κόσμο κάψανε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα κλαίνε κ γκρινιάζουν στους γονείς τους για τα δώρα κ την εξαφάνιση του αγαπημένου αγίου.Οι γονείς αποσβολωμένοι εύχονται να υπήρχε ο Ηρώδης στην εποχή μας.

Είναι ένα σενάριο που θα μπορούσε να υπάρχει σε ένα παράλληλο σύμπαν με το δικό μας.Πολύ καλό για να είναι αληθινό.Από την άλλη ποία είναι η αλήθεια τι είναι το ψέμα?

Η ουσία είναι μια: αυτήν την παρασκευή στις επτά μια σατανική εκπομπή για το πως θα μπορούσαμε να υποσκάπτουμε τα φετινά Χριστούγεννα κ να καταστρέψουμε την γιορτή των ευσεβών χριστιανών.

Η εκπομπή ιερά εξέταση πιστή στους χιλιάδες ακροατές της για άλλη μια φορά δηλώνει παρών στις σάπιες αυτές γιορτές κ έρχεται να τις δώσει ένα άλλο νόημα.Μαζί θα αλλάξουμε την ιστορία.Σας προσκαλούμε σε μια μοναδική εκπομπή που θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα μας για πολύ καιρό.Μια εκπομπή περιορισμένης ευθύνης μια εκπομπή που όλα επιτρέπονται ………..

www.radio-revolt.net

πηγή : email που λάβαμε στις 24 Δεκέμβριος 22h