Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 στις 13.00

3 καλέσματα : 1 2 3

Συγκέντρωση αλληλεγγύης για συλληφθέντες του Διστόμου

Ανακοίνωση του Αντιφασιστικού-Αντιεξουσιαστικού στεκιού Δίστομο

Την Τετάρτη 7/01/15 στις 19:00 μ.μ. συντρόφισσες και σύντροφοι του Αντιφασιστικού-Αντιεξουσιαστικού στεκιού "Δίστομο" πραγματοποιήσαμε αφισοκόλληση για την επερχόμενη εκδήλωση του στεκιού το Σάββατο 17 Γενάρη, πέριξ του σταθμού Λαρίσης όπως και στα γραφεία της Χ.Α.
Αφού η πολιτική μας παρέμβαση τελείωσε και η αφισοκόλληση περατώθηκε,αποχωρήσαμε. Στην επιστροφή, 35 συντρόφισσες και σύντροφοι του στεκιού προσήχθησαν στα Προπύλαια στην στάση μετρό Πανεπιστήμιο. Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. μετέφεραν τους συντρόφους μας στην ΓΑΔΑ, οι οποίοι κατηγορούνται για εξύβριση, αντίσταση και φθορές. Για ακόμη μια φορά οι προστάτες του κράτους και του κεφαλαίου, τα πιστά σκυλιά της εξουσίας, έκαναν το καθήκον τους. Στάθηκαν ως τοίχος προστασίας για την πολιτική τους και ιδεολογική τους δεξαμενή. Αυτή τη δεξαμενή που προπαγανδίζει την βρώμικη ιδεολογία της αβανταρισμένη από το καθεστώς έκτακτης ανάγκης, η ιδεολογική ταύτιση του κυβερνητικού σχήματος με την συμμορία της Χ.Α είναι η βάση πάνω στην οποία ξεδιπλώνεται η φασιστική ρητορική και η πολιτική της όλο και αυξανόμενης κοινωνικής ερημοποιήσης. Είναι η πολιτική αυτή που στέκεται απέναντι στα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας. Η τρομοκρατία και η αυξανόμενη καταστολή του κράτους και των ένστολων και μη εντολοδόχων του, δεν είναι σε θέση να κάμψει το συλλογικό αγωνιστικό φρόνημα. Δεν είναι σε θέση να νικήσει την επιθυμία για την οργάνωση της κοινωνίας από τα κάτω. Συνεχίζουμε ανυποχώρητοι το ιστορικό και πολιτικό μας χρέος, δεν αφήνουμε μέτρο γης στο καπιταλιστικό ολοκληρωτισμό που επελαύνει. Ο κόσμος του αγώνα θα νικήσει, η αντίσταση θα τους σαρώσει. Αλληλεγγύη στα 35 συντρόφια μας που διώκονται για την πολιτική αντιφασιστική μας δράση.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΗ 13:00 ΚΤΙΡΙΟ 16.


Αντιφασιστικός αγώνας με όλα τα μέσα.
ΥΓ1. Το Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό στέκι "Δίστομο" θα ανοίξει κανονικά 7-9 μ.μ αύριο Πέμπτη 8/01/15. Καλούμε όλους τους αλληλέγγυους αντιφασίστες να έρθουν. Θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για τους συλληφθέντες και τη δράση του στεκιού.


ΥΓ2. 'Οσον αφορά την διαρροή σχετικού βίντεο από τα "παλικάρια" της Χ.Α και τις φωνούλες που ακούγονται για συνεργασία κράτους και παρακράτους, δεσμευόμαστε ότι η συνέχεια θα είναι κατατοπιστική και επί της οθόνης. Το ποιος είναι ποιος το ξέρουμε. Καιρός να αρχίσουν να το μαθαίνουν όλο και περισσότεροι.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΔΙΣΤΟΜΟ/ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 81(ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ)
(Εμείς πάντως έχουμε ανοίξει.....και ακόμα σας περιμένουμε)

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1538007/


1 2 3

Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ευελπίδων

από Κ*ΒΟΞ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΙΣ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2015 ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 16 ΣΤΗ 13:00 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟ.

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/55020/


1 2 3

συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ευελπίδων

από Αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΙΣ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2015 ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 16 ΣΤΗ 13:00 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟ.

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/55019/