Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 στις 21.00

Πολιτικό καφενείο για τον θάνατο και την ανάσταση του ΠΑΣΟΚ

Tην Πέμπτη 15/1, το πρώτο πολιτικό καφενείο της Σ.Κυ.Α. για το 2015 συμπίπτει με μια ιστορική συγκυρία. Το original ΠΑΣΟΚ, το κόμμα το οποίο κυβέρνησε αυτόν τον τόπο με μικρά διαλείμματα τα τελευταία 34 χρόνια μέχρι και σήμερα, δίνει μια μάχη επιβίωσης για το αν θα μπει ή όχι στη βουλή, με τον ανεκδιήγητο κληρονόμο της ιστορικής ηγεσίας του να έχει αποχωρήσει και φτιάξει ένα νέο κόμμα που παραπέμπει σε κοδησό.

Ο "ήλιος ο πράσινος", ο ήλιος που ανέτειλε το 1981 ετοιμάζεται να δύσει και να αναστηθεί μέσα από πολλά νέα μεταπασοκικα μορφώματα που θα κληρονομήσουν τη βαριά ιστορία των μικροαστικών, σοσιαλδημοκρατικών προσδοκιών που ανέθρεψε.

Έχοντας μεγαλώσει, αλλάξει, αγαπήσει, μισήσει, ελαστικοποιηθεί, φάει σφαίρες, δακρυγόνα και κρότου λάμψης από το ΠΑΣΟΚ θέλουμε να το αποχαιρετήσουμε με μια βραδιά με λαϊκό/εντεχνο/new wave/punk μουσικές από τα 70ς-80ς-90ς-00ς και με φοντο την ταινία-ύμνο στην πασοκικη ιδεολογία του Τσιώλη "Ας περιμένουν οι γυναίκες". Σας περιμένουμε μετά τις 21:00, με troll αντιεκλογική διάθεση για να μεθύσουμε/πνίξουμε τον ήλιο και να ζητωκραυγάσουμε: Το ΠΑΣΟΚ πεθαίνει, ζήτω τα νέα ΠΑΣΟΚ!

Συνέλευση για την Κυκλοφορία των Αγώνων

image attachment

πηγή : email received on 13 Ιανουάριος 01h