Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 στις 10.00 πμ

6 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους για την κατάληψη της Νομαρχίας Χανίων

Όπλα μας η αλληλεγγύη και οι δίκαιοι αγώνες !

Μέσα από μια σειρά πολιτικών διώξεων στα Χανιά, αλλά και σε όλη τη χώρα, γινόμαστε μάρτυρες της προσπάθειας καταστολής και ποινικοποίησης των δίκαιων λαϊκών αγώνων, τρομοκράτησης της κοινωνίας με στόχο τη φίμωση των αντιστάσεων. Θυμίζουμε πως οι διώξεις αγωνιστών, απ' όλες τις τάσεις του κινήματος στα Χανιά, αφορούν μαζικότατες λαϊκές κινητοποιήσεις των τελευταίων χρόνων ενάντια στη φτώχεια, την εξαθλίωση, την ανελευθερία, τον εκφασισμό της δημόσιας ζωής. Κάθε δίωξη συνοδεύεται από ένα στημένο κατηγορητήριο με μάρτυρες κατηγορίας «όργανα» της ασφάλειας Χανίων. Μάλιστα κάποιοι δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο και υπερασπιζόμενοι με απόλυτη συνέπεια τον αυταρχισμό εμφανίζονται ξανά και ξανά σε διάφορες δικογραφίες.

Οι περισσότερες από τις παραπάνω υποθέσεις έχουν περάσει το στάδιο της προανακριτικής διαδικασίας και τώρα ήρθε η ώρα των δικαστηρίων. Ήδη την περασμένη Τετάρτη 18 Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε δικαστήριο σε βάρος δυο αγωνιστών, οι οποίοι συμμετείχαν σε διαδήλωση διαμαρτυρίας για τον τραγικό θάνατο νεαρού μαθητή στα Χανιά, έπειτα από αστυνομική καταδίωξη. Δυστυχώς η δίκη αυτή κατέληξε με την ποινή 16 και 12 μηνών φυλάκισης με αναστολή.

Στις 10 Μάρτη έπεται η δίκη των 9 αγωνιστών, ανάμεσα τους σύντροφοι της συλλογικότητάς μας, οι οποίοι διώκονται για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις και την κατάληψη της αντιπεριφέρειας το Φλεβάρη του 2012, όταν χιλιάδες διαδηλωτές στην πόλη μας απεργούσαν και αντιστεκόταν στην ψήφιση του δεύτερου μνημονίου.

Στη δίκη αυτή θα μπορούσε να είναι η καθεμιά και ο καθένας μας.

Δεν υπήρξαν συλλήψεις, αλλά κατά τη συνήθη τακτική της ασφάλειας, ένα χρόνο μετά, ήρθαν κλήσεις σε αγωνιστές συλλογικοτήτων, σωματείων και πολιτικών οργανώσεων. Έτσι επέβαλε το δόγμα "νόμος και τάξη", προκειμένου να κάμψει το κίνημα στα Χανιά και κάθε ζωντανό κομμάτι του, που αντιδρά. Η πρακτική κατάθεσης συνεχών μηνύσεων που έχει υιοθετήσει η ασφάλεια Χανιών, ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία, την ελεύθερη έκφραση των αντίθετων στη δική της άποψη, όχι μόνο δεν μας φοβίζει, αλλά μας κάνει περισσότερο αποφασισμένους να αντιπαλέψουμε μαζικά το φόβο που μάταια προσπαθεί να σπείρει, να διεκδικήσουμε ως πολίτες των Χανιών τα δικαιώματα που μας ανήκουν.

· Υπερασπιζόμαστε το δίκιο, τους αγώνες, την ελευθερία και τα δικαιώματά μας .

· Άμεση παύση των πολιτικών διώξεων, με αναδρομικά κατηγορητήρια της ασφάλειας Χανίων και την άμεση απαλλαγή των κατηγορουμένων απ' όλες τις κατηγορίες

· Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο ενάντια στην ποινικοποίηση των αγώνων την Παρασκευή 6 Μάρτη στις 18:30 στη Δημοτική Αγορά και στη συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τριτη 10 Μαρτίου στις 11:00 στα Δικαστήρια



--

Κοινωνικό Στέκι - Στέκι Μεταναστών Χανίων
Χ"Μιχάλη Νταλιάνη 5, Χανιά
E-mail: stekichania@gmail.com
Web: www.stekichania.gr

πηγή : email received on 1 Μάρτιος 13h


1 2 3 4 5 6

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2012

Τις πρώτες μέρες του 2015, μου κοινοποιείται κλητήριο θέσπισμα το οποίο με καλεί στις 10 Μαρτίου μαζί με άλλους 8 αγωνιστές σε δίκη για την υπόθεση της κατάληψης της αντιπεριφέρειας Χανίων, τον Φλεβάρη του 2012. Προσωπικά είναι η πρώτη μου κλήση σε δικαστήριο, ενώ διώκομαι ακόμα για άλλες δύο υποθέσεις. Για τα γεγονότα στην παρέλαση τον Οκτώβρη του 2011, όπως και για την παρέμβαση στην βιβλιοπαρουσίαση του στρατόκαυλου εθνικιστή στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη τον Ιανουάριο του 2013. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να τονιστεί πως εκτός από τις προαναφερθείσες υποθέσεις, στα Χανιά υπάρχουν ακόμα ανοικτές δικογραφίες και για άλλα περιστατικά, όπως συμπλοκές με φασίστες, σπασίματα πολιτικών γραφείων, την ανακατάληψη του κτιρίου Παπαδοπέτρου, τις κινητοποιήσεις των μαχόμενων κατοίκων του Αποπηγαδίου, συγκρούσεις σε πορείες κ.α.. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη δίωξη δεκάδων συνολικά ατόμων από ευρύ πολιτικό φάσμα, ενώ σύμφωνα με πρόσφατη νομοθετική διάταξη, όσοι από αυτούς δουλεύουν στον δημόσιο τομέα και εκκρεμεί εις βάρος τους Ε.Δ.Ε., τίθoνται αυτόματα και σαν πρώτοι υποψήφιοι για αργία διάρκειας ενός έτους.

Λίγα λόγια για την κατάληψη της αντιπεριφερειας Χανίων

Κατά τη διάρκεια της 48ωρης γενικής απεργίας στις 10-11 Φλεβάρη του 2012, ενάντια στην ψήφιση του 2ου μνημονίου, πραγματοποιήθηκαν μεγαλειώδεις διαδηλώσεις, τις οποίες ακολούθησαν καταλήψεις κρατικών κτιρίων σε πολλές πόλεις. Στα Χανιά η τεράστια πορεία της 10ης Φλεβάρη κατέληξε στην αντιπεριφέρεια, όπου χιλιάδες διαδηλωτές προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου, η οποία διήρκεσε 7 μέρες. Μέσα σε αυτές τις μέρες, ο χαρακτήρας του κτιρίου άλλαξε ολοκληρωτικά, καθώς από ένα άψυχο γραφειοκρατικό κατασκεύασμα, μετασχηματίστηκε άμεσα σε ένα ζωντανό κύτταρο αντίστασης και αγώνα. Κόσμος με διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις αλλά και ανένταχτοι, συμπορεύτηκαν σύμφωνα με τις αρχές της αυτοοργάνωσης και του αλληλοσεβασμού, ενώ οι μαθητές της πόλης προχωρώντας σε καταλήψεις των σχολείων τους έδωσαν το δικό τους στίγμα, στηρίζοντας έμπρακτα την τότε απελευθερωμένη αντιπεριφέρεια.

Καθημερινά υπήρχαν συνελεύσεις 200-250 ατόμων, γινόντουσαν συνεχείς παρεμβάσεις στην πόλη και σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, δημιουργήθηκε αυτοοργανωμένο διαδικτυακό ραδιόφωνο, καλέστηκε κεντρική πορεία με στόχο την επίτευξη Γενικής Απεργίας Διαρκείας, φιλοξένησε πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ έστω και γι αυτές τις λίγες μέρες λειτούργησε σαν ένα πείραμα συλλογικής διαβίωσης. Η αλήθεια είναι πως κομμάτια του κόσμου που συμμετείχαν στις διαδικασίες είχαν διαφορετικές αφετηρίες και πολιτικά σκεπτικά, παρόλα αυτά υπήρχε ένα έντονο ενωτικό κλίμα. Ένα μεγάλο πολύμορφο μωσαϊκό το οποίο μέσα από την διαφορετικότητά του, και τις ανταλλαγές απόψεων κατάφερε να αλληλεπιδράσει, να λειτουργήσει παραγωγικά και εποικοδομητικά με στόχο ένα καλύτερο αύριο. Μια αντίληψη η οποία συνοψιζόταν στη λογική πως ο αγώνας ενάντια στην καταπίεση και την εξαθλίωση είναι υπόθεση όλων μας. Μια αντίληψη η οποία προσπέρασε τη λογική της ανάθεσης, και επιχείρησε να πάρει την τύχη στα χέρια της, παλεύοντας για μια κοινωνία ελευθερίας, ισότητας και αλληλεγγύης.

Οι καταλήψεις σαν διαχρονικό μέσο πάλης

Η άλωση της Βαστίλης το 1789 από τον εξεγερμένο λαό του Παρισιού, η έφοδος στα χειμερινά ανάκτορα της Αγ. Πετρούπολης το 1917, η επίταξη του τηλεφωνικού κέντρου της Βαρκελώνης από τις C.N.T. - F.A.I. το 1937, η επίταξη του κτιρίου της Εθνικής Ασφαλιστικής από το Ε.Α.Μ. το 1944, η κατάληψη του Πολυτεχνέιου το 1973, όπως και αυτή του Παραρτήματος στην Πάτρα μετά τη δολοφονία Τεμπονέρα το 1991, είναι μόνο ελάχιστα ιστορικά παραδείγματα. Καταλήψεις με τις δικές τους ιδιομορφίες, διαφορετικές στοχοθεσίες και χαρακτηριστικά, συνδεδεμένες όμως με το ιστορικό νήμα του αγώνα ενάντια σε συνθηκολογήσεις και συμβιβασμούς (τουλάχιστον τη στιγμή που πραγματοποιήθηκαν).

Οι καταλήψεις βέβαια από μόνες τους, δεν είναι πανάκεια. Διαμορφώνονται από τις αντιλήψεις των υποκειμένων που τις απαρτίζουν, από τους τρόπους παρέμβασης που επιλέγονται κάθε φορά και από τους σκοπούς που έχουν. Έτσι έχουμε συμβολικές καταλήψεις για την ανάδειξη κάποιου ζητήματος, προσωρινές καταλήψεις που λειτουργούν σαν μέσο πολιτικής πίεσης και κέντρο αγώνα, μόνιμες καταλήψεις κτιρίων/χώρων από πολιτικές ομάδες για τη δημιουργία στεκιών, όπως και από άτομα που χρειάζεται να λύσουν το πρόβλημα της στέγασης, έως και καταλήψεις ολόκληρων εκτάσεων από εκατοντάδες/χιλιάδες κόσμου για το ίδιο ζήτημα.

Τα κοινά στοιχεία στις προσωρινές καταλήψεις είναι συγκεκριμένα. Απελευθερώνουν τα κρατικά κτίρια από τον μίζερο χωροχρόνο της βάρβαρης καθημερινότητας και τα μετατρέπουν σε κοινωνικά κέντρα. Δημιουργούνται εστίες αντίστασης και πόλοι συσπείρωσης των αγωνιζόμενων κομματιών της κοινωνίας. Προάγεται η δημιουργική και η κριτική σκέψη και έκφραση. Ουσιαστικά και χάρη στον αμεσοδημοκρατικό τρόπο λειτουργίας τους, αποτελούν το προοίμιο μια καλύτερης κοινωνίας, ελεύθερης και ισότιμης.

Κράτος, μέσα καταστολής και οι απαντήσεις του κινήματος

Όπως αναφέρθηκε και στην εισαγωγή, η συγκεκριμένη υπόθεση συνοδεύεται από ένα γαϊτανάκι πολιτικών διώξεων. Ταυτόχρονα αντίστοιχες διώξεις έχουν γίνει σε πολλές πόλεις πανελλαδικά, στις οποίες πραγματοποιήθηκαν παρόμοιες κινητοποιήσεις. Το κράτος επιχειρεί να διατηρήσει την κυριαρχία του χρησιμοποιώντας τα μέσα καταστολής που διαθέτει. Από τις πάνοπλες δυνάμεις άμεσης καταστολής, μέχρι τις στοχοποιήσεις, τις διώξεις και τις φυλακίσεις αγωνιστών από την αστυνομία και τη δικαστική εξουσία ενώ το πλαίσιο συμπληρώνεται από τα πάντα πρόθυμα αστικά Μ.Μ.Ε. που λειτουργούν σε εντεταλμένη υπηρεσία. Ο σκοπός του καθεστώτος είναι ξεκάθαρος, θέλει να εμφυσήσει το φόβο, την απάθεια και τον ατομικισμό στους σύγχρονους πληβείους αυτής της κοινωνίας, οδηγώντας τους στην καθολική αδράνεια. Από τη άλλη, όποιο προφίλ και να παρουσιάζει το εκάστοτε μπλοκ εξουσίας (είτε φιλολαϊκό, είτε ενός άκρατου νεοφιλελευθερισμού), καθήκον και επιτακτική αναγκαιότητα των αγωνιζόμενων είναι η συνεχής εγρήγορση. Κανένας «σωτήρας» δεν πρόκειται να φέρει την ευημερία, ενώ η ανάθεση λειτουργεί μονάχα σαν ανασταλτικός παράγοντας.

Όσο υπάρχει αδικία, καταπίεση και εξαθλίωση σε αυτόν τον κόσμο, οι κοινωνικοί-ταξικοί αγώνες είναι «καταδικασμένοι» να υπάρχουν. Καμία δίωξη λοιπόν, καμία απόδοση κατηγοριών και καμία καταδίκη δεν πρόκειται να σταθεί ανάχωμα στους αγώνες για την ελευθερία γιατί πολύ απλά οι συλλογικές μορφές πάλης που κάθε φορά επιλέγονται, δεν είναι νόμιμες ή παράνομες, αλλά δίκαιες. Στο πρόσωπο το δικό μου, των άλλων 8 αγωνιστών, όπως κι εκατοντάδων ακόμα πανελλαδικά επιχειρούνται να χαραχτούν εξουσιαστικές στρατηγικές κινήσεις ποινικοποίησης των αγώνων. Κινήσεις που δεν μπορούν παρά να πέσουν στο κενό, αφού η αποφασιστική συνέχιση των πολύμορφων κινητοποιήσεων είναι μονόδρομος για ένα μέλλον με αξιοπρέπεια.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/3 18:30

πλ. ΑΓΟΡΑΣ

_____________

ΠΑΡΤΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 7/3 22:00

ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

_______________

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 10/3 10:00

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Δ.Λ.

Μάρτης 2015, Χανιά

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1540308/


1 2 3 4 5 6

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1540310/


1 2 3 4 5 6

Για τους κατηγορούμενους για την κατάληψη της νομαρχίας το Φλεβάρη του '12

φάιναλ

ακόμη τη παρασκευή θα συμμετάσχουμε στη συγκέντρωση που καλείται για το ίδιο θέμα στην Αγορά στις 18:30.

πηγή : http://rosanera.squat.gr/2015/03/02/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC/


1 2 3 4 5 6

Κείμενο για τη συλλογή υπογραφών αλληλεγγύης στους εννέα αγωνιστές στα Χανιά

Στις 10 Μάρτη γίνεται στα Χανιά μια ακόμη δίκη αγωνιστών, κατηγορούμενων για συμμετοχή στις πολυάριθμες κινητοποιήσεις και απεργίες που οδήγησαν τελικά στην πτώση 4 κυβερνήσεις τα 5 τελευταία χρόνια. Οι εννέα αγωνιστές κατηγορούνται για συμμετοχή στην κατάληψη του κτηρίου της Αντιπεριφέρειας Χανίων που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της 48ωρής Γενικής Απεργίας 10-11 Φλεβάρη 2012. Η Γεν. Απεργία είχε προκηρυχθεί για να αποτραπεί η ψήφιση του 2ου μνημονίου και στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν 10.000 άτομα στα Χανιά και εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα. Κατηγορούμενοι είναι: Βουτετάκη, Λάλος, Δ.Λ-Σ, Σιώκου, Μπιχάκης, Ρίζος, Τζανέτος, Τσουκάτος και Τσουρής.

Να μπει τέλος εδώ και τώρα στην πολιτική του να σύρονται στα δικαστήρια οι αγωνιστές των κινημάτων. Αυτή τη στιγμή άλλοι πρέπει να λογοδοτήσουν και είναι όσοι έστησαν το μηχανισμό διώξεων αυτών που αντιστάθηκαν στη λεηλασία αυτού τόπου. Η εξέλιξηκαι αυτής της άδικης δίκης θα κρίνει αν θα δοθεί τέλος στο μηχανισμό των διώξεων και τη βάρβαρη επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα.

  • Υπερασπιζόμαστε το δίκιο και τους αθώους αγωνιστές, τους αγώνες, την ελευθερία και τα δικαιώματά μας
  • Απαιτούμε την αθώωση των εννέα αγωνιστών, καθώς και την παύση κάθε παρόμοιας δίωξης.
  • Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο ενάντια στην ποινικοποίηση των αγώνων και ζητάμε την αθώωση των διωκόμενων αγωνιστών την Παρασκευή 6/3 στις 18.30 στην πλατεία αγοράς
  • Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση συμπαράστασης την ημέρα της δίκης Τρίτη 10/3 στις 11 πμ στα Δικαστήρια

ΕΛΜΕ Χανίων

πηγή: http://www.elme-chanion.gr/index.php/2014-11-15-13-24-31/2014-11-17-14-32-45/84-2015-02-28-06-41-31


1 2 3 4 5 6

Ψήφισμα αλληλεγγύης στους εννέα αγωνιστές στα Χανιά

Προς

• ΔΣ ΔΟΕ

Κοινοποίηση

• MME

• Τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων

ΘΕΜΑ: Ψήφισμα αλληλεγγύης στους εννέα αγωνιστές στα Χανιά

Στις 10 Μάρτη γίνεται στα Χανιά μια ακόμη δίκη αγωνιστών, κατηγορούμενων για συμμετοχή στις πολυάριθμες κινητοποιήσεις και απεργίες που οδήγησαν τελικά στην πτώση και της μνημονιακής κυβέρνησης. Οι εννέα αγωνιστές (ανάμεσά τους και τρεις συνάδελφοι μέλη του Συλλόγου μας) κατηγορούνται για συμμετοχή στην κατάληψη του κτηρίου της Αντιπεριφέρειας Χανίων που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της 48ωρης Γενικής Απεργίας 10-11 Φλεβάρη 2012. Η Γεν. Απεργία είχε προκηρυχθεί για να αποτραπεί η ψήφιση του 3ου μνημονίου και στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν 10.000 άτομα στα Χανιά και εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα.

Οι διώξεις αποτέλεσαν αναπόσπαστο μέρος των πολιτικών της τρόικας - της ΕΕ, του ΔΝΤ και ΕΚΤ καθώς και των κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ - ΔΗΜΑΡ που έσπειραν φτώχεια, δυστυχία και εξαθλίωση στο λαό με την εφαρμογή τους. Απέναντι στην πεισματική αντίσταση του κόσμου της εργασίας, προσπάθησαν να επιβάλουν τις πολιτικές τους εξαπολύοντας σωρεία δικών και διώξεων σε όλη τη χώρα.

Είναι προϊόν των μηχανισμών που όλο το προηγούμενο διάστημα έκαναν πλάτες στη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, που προσπάθησαν να την κάνουν να πέσει στα μαλακά και που ακόμη και σήμερα αρνούνται να ορίσουν ημερομηνία για τη δίκη της.

Παρ' όλες τις διώξεις, τη βία των ΜΑΤ, τη μαύρη προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ, τα τάγματα εφόδου που χρησιμοποίησαν, δεν τα κατάφεραν. Ο λαός αγωνίστηκε από την πρώτη στιγμή των μνημονίων και της Τρόικας και ανέτρεψε τέσσερις κυβερνήσεις. Να μπει τέλος εδώ και τώρα στην απαίτηση όλων αυτών να σύρονται στα δικαστήρια οι αγωνιστές των κινημάτων. Η εξέλιξη και αυτής της άδικης δίκης θα κρίνει και αν η πολιτική ήττα των μνημονιακών πολιτικών θα δώσει τέλος στο μηχανισμό των διώξεων και τη βάρβαρη επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα.

Καλούμε τα σωματεία και το εργατικό κίνημα, τους φοιτητές και τη νεολαία, τις συνελεύσεις και τις πρωτοβουλίες αγώνα, αντίστασης και αλληλεγγύης, την ανεξάρτητη και μαχόμενη διανόηση, να πάρουν θέση και να παλέψουν για να σταματήσει η πολιτική δίωξη και ομηρία των εννέα αγωνιστών.

• Υπερασπιζόμαστε το δίκιο και τους αθώους αγωνιστές, τους αγώνες, την ελευθερία και τα δικαιώματά μας

• Απαιτούμε την αθώωση των εννέα αγωνιστών, καθώς και την παύση κάθε παρόμοιας δίωξης.

• Καλούμε τα ΔΣ των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών ΔΟΕ και ΟΛΜΕ να συμμετάσχουν ενεργά στην υπεράσπιση των συναδέλφων και των άλλων διωκόμενων, τόσο με ψηφίσματα και παρεμβάσεις όσο και με τη συμμετοχή μελών των ΔΣ των ομοσπονδιών στη δίκη αλλά και με οικονομική και νομική στήριξη της υπεράσπισής τους.

• Καλούμε σωματεία, συλλογικοτήτες, φορείς και άτομα σε συντονισμό και κινητοποίηση συμπαράστασης για την Τρίτη 10/3, ημέρα της δίκης.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Φώτης Ποντικάκης Αθανάσιος Σακελλαρίδης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ και ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

πηγή: http://www.daskhan.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=883:2015-02-19-19-32-53&catid=42:2010-02-23-08-54-30&Itemid=188