Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 στις 19.00

Play Iskra

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΙΣΚΡΑ 05/03 - 08/03

ΠΕΜΠΤΗ 05/03

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ της 19:00

PLAY ISKRA Διασκεδάζουμε παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια ... με χαλαρή μουσική υπόκρουση...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/03

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ της 19:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 07/03

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ της 19:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 08/03

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ

"ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΖΗΤΗΜΑ"

8 ΜΑΡΤΗ

ΗΜΕΡΑ ΠΑΛΗΣ

ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προβολή ταινίας " The Homesman Ώρα έναρξης 21:00 (Μέχρι το Τέλος)"

Στη Νεμπράσκα του 1854 και συγκεκριμένα στη θεοφοβούμενη κοινωνία μιας τυχάρπαστης συνοριακής κωμόπολης ζει μια μοναχική παρουσία, ονόματι Μαίρη Μπι Κάντι. Οι εκπρόσωποι της εκεί εκκλησίας έχουν αναθέσει στη Μαίρη τη συνοδεία τριών παρανοϊκών γυναικών προς τα σύνορα με την ανατολή. Στο δρόμο για τα σύνορα, η Μαίρη θα σώσει τη ζωή του Μπρίγκς, ενός μυστηριώδη παράνομου δραπέτη, ο οποίος δέχεται να τη συνοδεύσει στην αποστολή της, με αντάλλαγμα 300 δολάρια τα οποία θα χρεωθούν, αν και μόνο αν, καταφέρει να εγγυηθεί ότι θα φτάσουν όλοι στο προορισμό τους, σώοι και αβλαβοίς.
Ανάμεσα σε χιονοθύελλες και απροσδόκητες, επικίνδυνες, συναντήσεις με έποικους αλλά και Ινδιάνους, οι δυο μοναχικοί μας ήρωες έρχονται τόσο κοντά, που η Μαίρη καταλήγει να κάνει πρόταση γάμου στον Μπρίγκς! Όποια κι αν είναι τελικά η απόφαση του Μπρίγκς - αν θα διαλέξει δηλαδή μια όμορφη σύζυγο ή την εργένικη ανεμελιά - η ζωή θα είναι σίγουρα διαφορετική και για τους δυο στο εξής...
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τόμι Λι Τζόουνς αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει, αλλά και να πρωταγωνιστήσει δίπλα στις επίσης βραβευμένες με Όσκαρ, Μέριλ Στριπ και Χίλαρι Σουάνκ, σε μια επική δραματική ιστορία που διαδραματίζεται στη δυσβάστακτα απρόβλεπτη, αμερικάνικη επαρχία των μέσων του 19ου αιώνα και παραδίδει ένα μεστό, μελαγχολικό και -κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει- ένα φεμινιστικό γουέστερν.

πηγή : http://stekiiskra.blogspot.gr/p/blog-page.html