Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 στις 18.00

Εκδήλωση: Ο ρόλος του στρατού στο σύγχρονο δόγμα άμυνας-ασφάλειας & γλέντι

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΑΑΚ ΞΑΝΘΗ

Το 5ο πολιτικό-πολιτιστικό φεστιβάλ διοργανώνει την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μάρτη στο αμφιθέατρο ΠΡΟΚΑΤ της πολυτεχνικής σχολής Ξάνθης η ΕΠΑΑ λ-κ, σχήμα της ΕΑΑΚ που παρεμβαίνει στο Σύλλογο Φοιτητών Ξάνθης.


Το φεστιβάλ ξεκινά την Παρασκευή 6 του Μάρτη στις 18.00 με την εκδήλωση-συζήτηση «Ο ρόλος του στρατού στο σύγχρονο δόγμα άμυνας-ασφάλειας» με ομιλητές τον Πέτρο Μανιάτη, μέλος του Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος και το Νίκο Προδρομίδη, μέλος της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης. Η ημέρα ολοκληρώνεται με ρεμπέτικο γλέντι με τους «Άγγελους του Τσιτσάνη» στις 22:00.

Η δεύτερη μέρα (Σάββατο 7 Μάρτη) ξεκινά στις 18.00 με εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Το Πανεπιστήμιο της κρίσης - Το φοιτητικό κίνημα μπροστά σε νέα καθήκοντα» με ομιλητή τον Γιώργο Γρόλλιο, καθηγητή του Παιδαγωγικού ΑΠΘ. Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται με συναυλία στις 22:00 με τους Bad Movies, Big Nose Attack, Mr Highway Band, Rags και τους Leftovers.

Το φεστιβάλ δεν έχει χορηγούς ούτε κρατικές, ευρωπαϊκές ή άλλες χρηματοδοτήσεις. Για το λόγο αυτό και επί της ουσίας για την οικονομική ανεξαρτησία του φεστιβάλ τη δεύτερη μέρα θα υπάρχει είσοδος οικονομικής ενίσχυσης (3 ευρώ με μπύρα).


Ενωτική Πρωτοβουλία Ανεξάρτητων Αριστερών // λεγεωνάριοι - κουρσάροι ★ σχήμα της ΕΑΑΚ


https://legeonaeaak.wordpress.com/

image attachment

πηγή : email received on 4 Μάρτιος 13h