Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στις 12.00

Αντιφασιστική συγκέντρωση

Ξαναβγήκαν οι χρυσαυγίτες του Ρουπακιά στη Νίκαια κατά μεταναστών - Αντιφασιστική απάντηση το Σάββατο, 14/2, 12μμ, Πλατεία Μέμου, Κορυδαλλός

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Τηλ.2103232871, 6932828964

Ξαναβγήκαν οι χρυσαυγίτες του Ρουπακιά στη Νίκαια κατά μεταναστών

Αντιφασιστική απάντηση, Σάββατο 14/2,12μες, Πλατεία Μέμου, Κορυδαλλός

Ούτε στη Νίκαια, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά

Επίθεση χρυσαυγίτικης « τριάδας» σε βάρος του μετανάστη από το Πακιστάν Χαφέζ Μούρταζα σημειώθηκε στις 5μμ στην οδό Μπελογιάννη στη Νίκαια. Συγκεκριμένα τον πλησίασαν με ρατσιστικές κραυγές «φύγε πήγαινε στη χώρα σου» και του κατάφεραν χτυπήματα στο πρόσωπο.

Ο Χαφέζ Μούρταζα είχε δεχτεί ξανά χτυπήματα στο πρόσωπο από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, το τάγμα που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, πριν από δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση της δίκης της Χρυσής Αυγής στις 20 Απρίλη και πιο πριν το βούλευμα με το οποίο παραπέμπονται οι δολοφόνοι ναζί ως εγκληματική οργάνωση, έχει ανάψει το πράσινο φώς για επιθέσεις των νεοναζί. Δεν είναι τυχαία περιστατικά αλλά σχεδιασμένη εκστρατεία τρόμου.

Δεν θα επιτρέψουμε στα ορφανά του Ρουπακιά να ανασυντάξουν το τάγμα εφόδου στις γειτονιές της Νίκαιας . Ούτε και στην Αστυνομία, ιδιαίτερα της Νίκαιας, με τη κάλυψη που έχει δώσει χρόνια ολόκληρα στη Χρυσή Αυγή, για άλλη μια φορά να τους δώσει χώρο στη γειτονιά.

Καλούμε τα συνδικάτα, τα δημοτικά συμβούλια, τις οργανώσεις της αριστεράς, τις συλλογικότητες της γειτονιάς να καταδικάσουν την φασιστική πρόκληση.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στα αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 21 Μάρτη στην Ομόνοια στις 2μμ

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/ac