Σάββατο 4 Απριλίου 2015 στις 11.00

Παιδική απασχόληση

Δραστηριότητες έως Σάββατο 4 Απριλίου

Τρίτη 31 Μαρτίου: 8 μμ., Συνέλευση του ΚΠΚΒ
_____________________________

Τετάρτη 1 Απριλίου:
- 2 μμ., συλλογική κουζίνα
- 8:15 μμ., Μαθήματα φιλοσοφίας: Στην 20ή συνάντηση του κύκλου ανοικτών μαθημάτων Ιστορίας και Φιλοσοφίας στη «Λαμπηδόνα», στις 8:15 μ.μ., ο Ευτύχης Μπιτσάκης, ομότιμος καθηγητής φιλοσοφίας πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα μιλήσει με θέμα: «Για μια ρεαλιστική ερμηνεία της Κβαντικής Μηχανικής»
_______________________

Πέμπτη 2 Απριλίου:
- 8:30 μμ.: Cine Λαμπηδόνα: Η ομάδα κινηματογραφικών προβολών σας καλεί στην προβολή της ταινίας "Sleepers" του Μπάρι Λεβινσον με τους: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κέβιν Μπέικον, Ντάστιν Χόφμαν, Τζέισον Πάτρικ, Μπραντ Πιτ. (1996).

Λίγα λόγια: Νέα Υόρκη, 1966. Τέσσερις ατίθασοι νεαροί, ο Σέικς, ο Μάικλ, ο Τόμι και ο Τζον ρίχνουν ένα καρότσι με χοτ ντογκς στις σκάλες του υπόγειου σιδηροδρόμου. Ενας άνθρωπος σκοτώνεται από αυτή την επιπολαιότητά τους και οι τέσσερις νεαροί συλλαμβάνονται και στέλνονται σε αναμορφωτήριο για 18 μήνες. Εκεί θα κακοποιηθούν σεξουαλικά και θα βασανιστούν από τους φύλακες, προϊστάμενος των οποίων είναι ο σαδιστής Νόουκς...

15 χρόνια αργότερα, ο Σέικς είναι ένας επιτυχημένος δημοσιογράφος, ο Μάικλ εργάζεται ως βοηθός Εισαγγελέα ενώ ο Τόμι και ο Τζον είναι μπράβοι του μεγαλέμπορου ναρκωτικών Κινγκ Μπένι. Όταν οι δύο τελευταίοι συλλαμβάνονται ως κατηγορούμενοι για την εν ψυχρώ δολοφονία του Νόουκς, ο Σέικς και ο Μάικλ σπεύδουν να τους βοηθήσουν...

Μια ανεξίτηλη τραυματική εμπειρία, μια αδικημένη εφηβεία, η τυφλή δίψα για εκδίκηση και ο απελπισμένος εξορκισμός των εμμονών και τύψεων σ' ένα στιλιζαρισμένο ψυχολογικό θρίλερ από τον Μπάρι Λέβινσον, που μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την αυτοβιογραφική νουβέλα του Λορέντζο Καρκατέρα.
__________________________________________

Σάββατο 4 Απριλίου:

- 11 πμ.: Παιδική απασχόληση

- 2 μμ.: Συλλογική κουζίνα


--

Κοινωνικό - Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα
http://politistikokentrovirona.blogspot.com/

πηγή : email που λάβαμε στις 30 Μάρτιος 16h