Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 στις 12.00

Αντιφασιστική κινητοποίηση

Όλοι και όλες στην αντιφασιστική κινητοποίηση την Πέμπτη, 2/4, στις 12μμ, φυλακές Κορυδαλλού (οδός Σολωμού)

syntagma2.jpg

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ

Όλοι και όλες στη αντιφασιστική κινητοποίηση Πέμπτη 2/4, στις 12μμ, φυλακές Κορυδαλλού (οδός Σωλομού)

ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΧΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ

Όλοι και όλες εμείς που ενώσαμε τις φωνές μας στις 21 Μάρτη ενάντια στο ρατσισμό και την απειλή του φασισμού, θα δώσουμε δυναμικό παρών στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού στις 20 Απρίλη, μέρα έναρξης της δίκης, για να μην αφήσουμε να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής.


Η δικαστική εξουσία επέλεξε να γίνει αυτή η δίκη μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού βάζοντας εμπόδια στη δράση του αντιφασιστικού κινήματος και στην δημοσιότητα της ίδιας της δίκης. Ήδη ο Δήμος Κορυδαλλού, η τοπική ΕΛΜΕ, ο Σύλλογος ΠΕ, η Ένωση Γονέων Κορυδαλλού, η ΚΕΕΡΦΑ και όλοι οι φορείς της περιοχής, έχουν ταχθεί κατά της διεξαγωγής της δίκης στον Κορυδαλλό, αντιδρώντας στην παρουσία των νεοναζί στην πόλη τους και ζητώντας να γίνει η δίκη στο Εφετείο Αθηνών χωρίς αναβολή. Ολοι αυτοί οι φορείς καλούν την ερχόμενη Πέμπτη 2 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, έξω από τη δικαστική αίθουσα των Φυλακών, επί της οδού Σολωμού, συγκέντρωση διαμαρτυρίας.


Το αντιφασιστικό κίνημα με την μαζική παρουσία του μπορεί να εξασφαλίσει ότι η δίκη θα γίνει βήμα για να ακουστεί η φωνή των συγγενών του Παύλου Φύσσα και όλων των θυμάτων των ρατσιστικών και φασιστικών επιθέσεων των ταγμάτων εφόδου της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.


Καλούμε τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τα δημοτικά συμβούλια, την αριστερά, τις συλλογικότητες στις γειτονιές, τους ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών, τις κοινότητες μεταναστών, τις κινήσεις LGTB, κάθε ένα και καθεμία που παλεύει για ελευθερία, δημοκρατία και δικαιοσύνη, να ενώσουμε τη δράση μας σε μια μεγάλη καμπάνια για να υπάρξει διαρκής πολιορκία της δίκης των νεοναζί, για να φτάσουμε στη καταδίκη τους.

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/ac