Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 στις 11.00

3 καλέσματα : 1 2 3

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό Θ. Χατζηαγγέλου

Κείμενο του συντρόφου όσων αφορά την υπόθεση:

http://terraincognita.squat.gr/2013/09/17/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BB%CF%8C-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-2/

κατάληψη Terra Incognita

πηγή : email που λάβαμε στις 21 Απρίλιος 12h


1 2 3

7/9/2013 ΔΕΘ

Για άλλη μία χρονιά πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη ένα από τα μεγαλύτερα καπιταλιστικά «πανηγύρια». Μπάτσοι παντού, ασφυκτικοί έλεγχοι παντού. Η Θεσσαλονίκη αστυνομοκρατείται λόγω των διαδηλώσεων, ενώ ήδη έχει προηγηθεί η εκκένωση της κατάληψης Ορφανοτροφείου με την εισβολή κάθε λογής μπάτσων. Απολογισμός μετά τις διαδηλώσεις : ξυλοκοπημένοι διαδηλωτές, περίπου 120 προσαγωγές και η δημιουργία ενός κλίματος τρομοϋστερίας και πανικού στο κέντρο της πόλης. Πραγματοποιούνται 3 συλλήψεις, μία εκ των οποίων και του αναρχικού συντρόφου Θάνου Χατζηαγγέλου. Οδηγείται στη Γ.Α.Δ.Θ., όπου και αρνείται να δώσει αποτυπώματα με ό,τι αυτό συνεπάγεται… Ακολούθησε η βίαιη προσαγωγή και υποβολή του σε δακτυλοσκοπικό και φωτογραφικό έλεγχο.

Αντιλαμβανόμαστε ότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι αγώνες απαιτούν συστράτευση και αλληλεγγύη. Νιώθουμε συνεχώς την ανάγκη να δημιουργούμε τις δικές μας αδιαμεσολάβητες δομές και σχέσεις, βασισμένες στην αλληλεγγύη και στην συντροφικότητα, μέσα από τις οποίες προχωράμε σε αυτόν τον μαινόμενο πόλεμο ενάντια σε κάθε εξουσία.

Ως αναρχικοί-ες, δεν διαχωρίζουμε κανένα είδος εγκλεισμού, αναγνωρίζουμε τη σύνδεσή του με την εξουσία, γι' αυτό και η αλληλεγγύη μας σε όλα τα όντα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας δράσης για την καταστροφή του υπάρχοντος συστήματος. Ο λόγος και οι πράξεις μας ενάντια σε κάθε είδος επιβολής, αιχμαλωσίας και εκμετάλλευσης πρέπει να είναι καθολικοί μέχρι να είμαστε όλοι ελεύθεροι.

Αλληλεγγύη σε όσους αγωνίζονται ενάντια σε έναν κόσμο εκμετάλλευσης και καταπίεσης.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης

Παρασκευή 24 Απριλίου 11:00 δικαστήρια Θεσ/νίκης

Αναρχική συλλογικότητα Μαύρο/Πράσινο

επικοινωνία : http://mavroprasino.espivblogs.net/

πηγή : email που λάβαμε στις 22 Απρίλιος 15h


1 2 3

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό Θ. Χατζηαγγέλου

Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τη δίκη του Θ. Χατζηαγγέλου που αφορά την σύλληψή του στις 07/09/2013, στα πλαίσια της καταστολής μετά την πορεία της ΔΕΘ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ, ΑΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ.

Παρασκευή 24 Απριλίου 11:00 δικαστήρια Θεσ/νίκης

Συνέλευση Αναρχικών για την σύνδεση των αγώνων μέσα στην κοινωνία φυλακή

πηγή : email που λάβαμε στις 23 Απρίλιος 02h