Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 στις 20.00

Αυτοδιαχειριζόμενο μπαρ & θερινό σινεμά

Κάθε Πέμπτη πραγματοποιείται αυτοδιαχειριζόμενο μπάρ στην Κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου. Απο τις 20:00 και μετά o χώρος είναι ανοιχτός για άραγμα, κουβέντα μαζί με μουσική, καφέ ή μπύρα.

Στο χώρο λειτουργεί και δανειστική βιβλιοθήκη.

Στα πλαίσια του προγράμματος Ιουνίου - Ιουλίου του Θερινού Κινηματογράφου της Κατάληψης Έπαυλης Κουβέλου, αυτή την Πέμπτη 25 Ιουνίου, στις 21:30 θα προβληθεί η ταινία «ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ» (Έτος Κυκλοφορίας 2010, Διάρκεια 139'), στον κήπο της Κατάληψης, παράλληλα με το αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο - μπάρ και την δανειστική βιβλιοθήκη.

Η ταινία ξεκινά με τον συμβολαιογράφο Λεμπελ, να διαβάζει στη Ζαν και στο Σιμόν τη διαθήκη της μητέρας τους, Ναουαλ, τα δίδυμα έκπληκτα παίρνουν τους φακέλους που άφησε εκείνη, έναν για τον πατέρα τους που πίστευαν ότι ήταν νεκρός, κι ένα για τον αδελφό τους που δεν γνώριζαν την ύπαρξη του. Τα αδέρφια αποφασίζουν να ταξιδέψουν στη Μέση Ανατολή ια να ανακαλύψουν την αλήθεια για τη Ναουαλ- μιας γυναίκας πολύ διαφορετικής από εκείνη που γνώριζαν ως μητέρα τους, ανακαλύπτοντας την τραγική της μοίρα, σημαδεμένη από τον πόλεμο και το μίσος, αλλά και τη γενναιότητα μιας εξαιρετικής γυναίκας.

(Σε περίπτωση βροχής οι προβολές αναβάλλονται!)

πρόσβαση: 5 λεπτά από το σταθμό του ηλεκτρικού, πίσω από το ΙΚΑ Αμαρουσίου λεωφορεία από Κηφισίας Α7, Β7, Χ14, 550

πηγή : email που λάβαμε στις 28 Απρίλιος 01h