Κυριακή 3 Μαίου 2015 στις 19.00

Ανοιχτή συνέλευση αυτοδιαχειριζόμενου ραδιοφώνου ραδιοφράγματα

Στα πλαίσια της συμβολής και προώθησης της αντιπληροφόρησης σε τοπικό και ευρύτερο επίπεδο και της αντίστασης στην κρατική προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ,πραγματοποιούμε ως ραδιοφράγματα ανοιχτές συνελεύσεις ωστε ο καθένας να πάρει την ενημέρωση και την μουσική στα «χέρια» του και να τέθει τέρμα στον παθητικό ρόλο του ακροατή.
Στόχος μας είναι να αναδείξουμε κάθε αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα στον ελλαδικό χώρο και να προτάξουμε την σημασία της αυτοργάνωσης και της αλληλεγγύης στην ζωή μας.
Καλούμε όλες και όλους να συνδιαμορφώσουμε τα «Ραδιοφράγματα» μέσα από διαδικασίες που στηρίζονται στην ισότητα και στην ισοτιμία, σε αντιεραρχικές διαπροσωπικές σχέσεις,σε αποφάσεις που λαμβάνονται μέσα από τακτικές συνελεύσεις που θα αφορούν ένα ραδιόφωνο αντιεμπορευματικού χαρακτήρα, αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας.
Καλούμε όποιον ενδιαφέρεται για εκπομπές ,ηχογράφηση εκδηλώσεων ,κουβέντες ,παρουσιάσεις εγχειρημάτων ή ότι άφορα την μουσική κτλ. στην ανοιχτή συνέλευση την Κυριακή 3/5 στο χώρο πολύμορφης δράσης αναρχικών Ζαΐμη 11 Εξάρχεια.

Σελίδα Ραδιοφώνου: http://radiofragmata.espivblogs.net/

Email επικοινωνίας: radiexofragmatexa@espiv.exnet

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/56989/